• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle birini bağışlar mısınız

Sen zor birisin. Problem bende diye bağırıyor yazdıkların.Şunca yazılana bir teşekkür etmek yerine herkesle inatlaşıp duruyosun.Seni kendi haline bıraktım.Hele ki arkadaşımıza ALLAH BAŞINA VERSİN dediğindne sonra.

Müdür sizi sürmeye ve yukarıdakilere sizi kötülemeye kalksa.çocuğunuz için bir belge vermese ve siz de onu şikayet etseniz ve sonra tüm şube size tavır alsa.
Herkesten çok çalışsanız mesai yapsanız da başınıza gelse 'geçen ayki şu evrağı bitir' dese 'ama zamanı var evrağın deseniz' 'sen gidince bunu kime yaptıracsm.geçici göreve gidebilirsin'dese
Sizi geçici göreve gönderemese çok çabaladığı halde ve sonra size çok iyi dsvransa affeder misiniz.yeni gelen bile saygı duymasa...
Bu müdür garip şekilde şimdi öyle iyi davranıyır ki ben hatalımıydım diye düşünmedim değil.hayır zaten bunlar çok kötü insanlar.
Burdan gitmek istiyorum ama eşimin işi heryere tayin alamıyıryz.burası coğrafi olarak da güzel.öte yandan buranın insanı ile yaşamak çok zor.
Hayır, affetmem..tecrübeyle sabittir,bin beterini yaşamış ve sürülmüş biri olarak kalibimi basarimki toplum içinde iyi davranmaya başladıysa asıl o zaman kork...sorun bende değil onda mesajı veriyor etrafa..işlerine çok dikkat et..usulsüz emirlerine uyma..( hos uyacak olsak sürülmez dik zaten..)..

İyi davranması sadece senin psikolojik olarak dengeni bozmak icin..aynı şeyleri aşama aşama yaşadım...Allah'a emanet ,boyleleriyle mücadele çok zor..tek dayanak ilahi adalete inanmak..