• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle birini bağışlar mısınız

Siz bu isyerine acayip taktiniz. Keske istifa etseniz de sizin yerinize baska bir ihtiyac sahibi gelip calissa
Benzer biseyler yazicaktim, daha onceki konusuna da yazdim ama gormezden geliyor konu sahibi bu tarz yorumlari ama belki bi faydasi olur diye yine yazacagim
Sizin durumunuz normal degil , esiniz yada yakininizda kimse fark etmiyor olabilir ama hem kendinize hem cocugunuza hemde karninizdakine zarar veriyorsunuz
Acilen psikolog destegi almaniz gerekiyor
Gercekten kotu durumdasiniz
Lutfen disardan bir goz olarak , sizi tanimayan , size negatif hibir duygu hissetmeyen birinin gorusu olarak dikkate alin dedigimi
Normal degilsiniz , cocuklariniz icin gidin tedavi olun

Ne istiyorsunuz anlamadım ki?
Ne güzel işte size iyi davranıyormuş artık ne yapılabilir ki?
Affetmeyip ne yapacaksınız?
Gitmiyorsunuz,o da amiriniz olduğuna göre onu gönderme şansınız yok.
İyi davransalar kabahat,kötü davransalar kabahat ama ne hikmetse kendinize dönüp ben nerede yanlış yapıyorum demiyorsunuz asla.
İşinize bakın.

Benzer biseyler yazicaktim, daha onceki konusuna da yazdim ama gormezden geliyor konu sahibi bu tarz yorumlari ama belki bi faydasi olur diye yine yazacagim
Sizin durumunuz normal degil , esiniz yada yakininizda kimse fark etmiyor olabilir ama hem kendinize hem cocugunuza hemde karninizdakine zarar veriyorsunuz
Lutfen disardan bir goz olarak , sizi tanimayan , size negatif hibir duygu hissetmeyen birinin gorusu olarak dikkate alin dedigimi
Bosa yaziyoruz. Arkadas faydalanmak icin degil rahatlama amacli yaziyor bence.

Canım tüm mesajlarına baktım bir sorunun olduğu çok açık..Dünya sendennefret ediyor gibi bir algın var.Sen bun düşünce olarak bilinçaltında inanıyorsun ama farkında değilsin.Beyninde seni yanıltmamak için gerçekten herşeyi senin fikrine hazır hale getiriyor ve evet dünya seni gerçekten sevmemeye başlıyor.Yani netice olarak düşüncelerimizin ürünlerini yaşıyoruz hepimiz aslında..Bence durumları sorgulayıp kendini haklı çıkarma eğiliminden ziyade düşünce kalıplarını gözden geçir.Sende bir değersizlik hissi var.(Bu sendromlar bende de kısmen olduğu için yakından tanıyorum).Bu değersizlik algısı neden var diye bir düşün bakalım,ailenden dışlanmışlık mı gördün acaba ya da okulda öğretmeninden,ya da çocukluk arkadaşlarından? Şu an yaşadıklarında sana inanıyor ve haksızlığa uğraman konusunda katılıyorum.Fakat bunu karşındakinin beynine sen gönderiyorsun bunu da unutma lütfen ve bilinç altı temizliği yap..Yoksa hayatın boyunca bu lanet his seni mutsuz edicek..sevgiler

Bana yapılanları ben biliyorum.hiç etkilenmemiş olmam mı gerekirdi.ben mdrden huzursuzum.yaptıklarını artık genel md yardımcısı dahil herkesr anlattım ve bemzer şeyler yaşayan çokmuş.hatta istifa etmek isteyenler varmış.hayır insanlar ayrımclık yapmamalı diyorum siz psikiyatris diyorsunuz.kötü söz söylemek istemem ama aynısını yaşamanız lazım beni anlamanız için.ben hadi psikiyatra gittim en fazla onlara aldırmam ama bu onların kişiliksizliğini adaltsizliğini değiştirmicek.allah başınıza versin ne diyim

Bana yapılanları ben biliyorum...hamileyken yapılanları da.hiç etkilenmemiş olmam mı gerekirdi.ben mdrden huzursuzum.yaptıklarını artık genel md yardımcısı dahil herkesr anlattım ve bemzer şeyler yaşayan çokmuş bizim kurumda.hayır insanlar ayrımclık yapmamalı diyorum siz psikiyatris diyorsunuz.kötü söz söylemek istemem ama aynısını yaşamanız lazım beni anlamanız için.ben hadi psikiyatra gittim en fazla onlara aldırmam ama bu onların kişiliksizliğini adaltsizliğini değiştirmicek.allah başınıza versin ne diyim
Ettiginiz bedduaya amin diyorum ki beddua sahibine donsun
Yazimda gayet iyi niyetle psikologa gidin demistim ama siz haklisiniz kesinlille psikayatriste gitmenoz gerekiyor , belki sizi hastanede tedavi altina alirlarsa cevreniz de rahat eder biz de
Ayrica kibledim bedduanizdan oturu

Canım tüm mesajlarına baktım bir sorunun olduğu çok açık..Dünya sendennefret ediyor gibi bir algın var.Sen bun düşünce olarak bilinçaltında inanıyorsun ama farkında değilsin.Beyninde seni yanıltmamak için gerçekten herşeyi senin fikrine hazır hale getiriyor ve evet dünya seni gerçekten sevmemeye başlıyor.Yani netice olarak düşüncelerimizin ürünlerini yaşıyoruz hepimiz aslında..Bence durumları sorgulayıp kendini haklı çıkarma eğiliminden ziyade düşünce kalıplarını gözden geçir.Sende bir değersizlik hissi var.(Bu sendromlar bende de kısmen olduğu için yakından tanıyorum).Bu değersizlik algısı neden var diye bir düşün bakalım,ailenden dışlanmışlık mı gördün acaba ya da okulda öğretmeninden,ya da çocukluk arkadaşlarından? Şu an yaşadıklarında sana inanıyor ve haksızlığa uğraman konusunda katılıyorum.Fakat bunu karşındakinin beynine sen gönderiyorsun bunu da unutma lütfen ve bilinç altı temizliği yap..Yoksa hayatın boyunca bu lanet his seni mutsuz edicek..sevgiler
arkadaşım benim düşüncemden öte yaşadıklarım somut olaylar var

Başımda var bu durum en resmi yüzümle muhatabım kişiyle işimi yapıp gidiyorum

Bana yapılanları ben biliyorum.hiç etkilenmemiş olmam mı gerekirdi.ben mdrden huzursuzum.yaptıklarını artık genel md yardımcısı dahil herkesr anlattım ve bemzer şeyler yaşayan çokmuş.hatta istifa etmek isteyenler varmış.hayır insanlar ayrımclık yapmamalı diyorum siz psikiyatris diyorsunuz.kötü söz söylemek istemem ama aynısını yaşamanız lazım beni anlamanız için.ben hadi psikiyatra gittim en fazla onlara aldırmam ama bu onların kişiliksizliğini adaltsizliğini değiştirmicek.allah başınıza versin ne diyim
Siz is hayatini ne zannediyordunuz ki,herkes kisilik sahibi ve adaletli miydi sanki de size boylesi denk geldi? Ben de ne manyak mudurlerle calistim,ne sorunlarla ugrastim bir gun sikayet etmedim. İsin asli siz takmissiniz bu insanlara ve psikolojiniz gercekten bozuk. İsinizi de sevmiyorsunuz belli .severek calissaniz boyle olmazdiniz zaten. Bence ya istifa edin ya da tayin isteyin. Onlar da kurtulsun,yazik

iyide siz sorunlarınızla baş edemiyorsunuz..
destek almak kötü mü ki?
bu forumda ki kadınların yarısı destek alıyor neredeyse. sanki kötülüğünüze bir şey söylenmiş gibi tepki vermiş olmanız bile sağlıklı düşünemediğinizin belirtisi. şu mesajınız insanı acaba iş yerindeki olayları da yanlış mı değerlendiriyorsunuz hissi oluşturuyor.

Ettiginiz bedduaya amin diyorum ki beddua sahibine donsun
Yazimda gayet iyi niyetle psikologa gidin demistim ama siz haklisiniz kesinlille psikayatriste gitmenoz gerekiyor , belki sizi hastanede tedavi altina alirlarsa cevreniz de rahat eder biz de
Ayrica kibledim bedduanizdan oturu
Bunu bunu yaşıyorum diyorum sabret güçlü ol diyeceğine psijiyatra git diyırsunuz ki bu çok kırıcı.bir de hastaneye yat falan ne demek bu.beni anlayıp empati yapabilmeniz için şart aynı şeyleri yaşamanız dedim.siz de kiblendiniz.empati yeteneğinizi geliştirin bence

iyide siz sorunlarınızla baş edemiyorsunuz..
destek almak kötü mü ki?
bu forumda ki kadınların yarısı destek alıyor neredeyse. sanki kötülüğünüze bir şey söylenmiş gibi tepki vermiş olmanız bile sağlıklı düşünemediğinizin belirtisi. şu mesajınız insanı acaba iş yerindeki olayları da yanlış mı değerlendiriyorsunuz hissi oluşturuyor.

Hastaneye yat kısmı ağır olmuş ama neticede bizler uzman değiliz kişinin konularına baktım stresiyle basedemediği işini sevmediği aşikar ama hastaneye yatacak bir durumu var mı orası hızlık dehil

Bunu bunu yaşıyorum diyorum sabret güçlü ol diyeceğine psijiyatra git diyırsunuz ki bu çok kırıcı.bir de hastaneye yat falan ne demek bu.beni anlayıp empati yapabilmeniz için şart aynı şeyleri yaşamanız dedim.siz de kiblendiniz.empati yeteneğinizi geliştirin bence

Psikiyatriye git demenin nesi kırıcı acaba ? Algınızı anlamadım , bu dalı okuyan insanlar varsa ihtiyacı olan insanlar da var hanımefendi. Sadece deliler gitmez psikologa ve psikiyatriye

Ne işle uğraşıyorsun. Memur isen ücretsize ayrıl yada heyet fln al uzun süre gitme.

ücretsiz izin için 5 senelik hizmet şartı var 5 seneyi doldurdun ücretsiz talep ettin diyelim alabilirsin ya da alamazsın diyecek bir amir var, sadece kişi isteği yeterli değil
heyet raporu olabilir elbette ama ne kadar alacak her yer vermez zaten

Psikiyatriye git demenin nesi kırıcı acaba ? Algınızı anlamadım , bu dalı okuyan insanlar varsa ihtiyacı olan insanlar da var hanımefendi. Sadece deliler gitmez psikologa ve psikiyatriye
Hatta bence gercekten deli olanlarin zorla hasta ettigi normal insanlar gidiyor psikiyatriye ;) cok normal.

Genel Müdür kendi altında çalışan müdürün elestirisini nerdeyse zurnanın son deliği olan sizin yanınızda yapıyor ama ne hikmetse herkes bulunduğu pozisyonda işine devam ediyor!! Belki Genel Müdürünuz Müdürünüzün kulağını cekmistir; herkese yaptigina sustum ama sarimanolyami üzme demistir:işsiz:

Hastaneye yat kısmı ağır olmuş ama neticede bizler uzman değiliz kişinin konularına baktım stresiyle basedemediği işini sevmediği aşikar ama hastaneye yatacak bir durumu var mı orası hızlık dehil

ilk mesajına cevap olarak yazmış aynısını yaşayı. hastaneye yat yok mesajda alıntıladım..

Tavsiyem iş yerine duygusal bakmaman, yerinden oynayan taşlara göre sen de yeniden konumlanmalısın aman onunla samimiydim neden böyle yaptı ben onu seviyodum niye böyle oldu vs vs takılma böyle şeylere, mesai biter evine gelirsin bitti gitti