Böyle birisine nasıl davranılmalı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bngu_32

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2016
67
33
88
30
sınıfımız da bir kız var. bizden 7-8 küçük.gerçekten kınalanacak ağzı bozuk bir karakter. neyse bu sürekli dengesiz hareketler yapıyordu. şakaya vurup umursamıyorduk bir gün gerçekten sınırını aştı. o günü durduk yere kışırtmak için elinden geleni yapıyordu hissediyordum. neyse ders başlıcak bu sürekli bana bakıp ağızını yüzünü büküyor dil çıkarıyor küfür ediyor falan🥲çocuksu hareketler. benim de kaç haftadır moralım bozuk annemin hastalığından dolayı. bana bulaşma üzerime gelme demiştim. Sınıfın ortasında herkesin içinde sürekli taklidimi yapıp bişeyimle alay ediyor adımla dalga geçiyor falan saçma sapan hareketler işte. bende bu sefer sinirlendim bağırdım yaşıtına göre davran şaka değil artık bu fln dedim. Salak salak konuşup kendini haklı çıkarmak için; "şakadan anlamıyosan söyleseydin"gibi klasik şeylerle kendini savundu. bende saygıyı sana öğretecek ben değilim sana dedim. ama o an saçını başını yollmak istedim. büyüklük bende kalsın diyip kusura bakma dedim yinede konuştum ama şimarığın teki; sesli bir şekilde ben özür dilemem gibi bişeyler dedi hiç oralı bile değil elinde sıgara. duyuyorum ki arkamdan konuşuyormuş bizim kızlarla😂 geçen gün dışarda karşılaştım bizimkilerle oturuyordum,beni gizliden kameraya aldığını farkettik🤦🏻‍♀️. tepemin tası attı. yaşıtımda ki kızlar da uyma ona daha çocuk falan diyorlar ama kendileri de o zilliyle bir olup takılıyorlar. Öyle laf sokan ukalalık eden biri de değilim. allah aşkına siz olsanız napardınız suratını dahi göresim yok umursamiyim diyorum diğerlerini kendine çekmek için herşeyi yapıyor beni dışlamak için. çok kışkırtıcı hareketleri var ister istemez sinirleniyorum. biliyorum takılacak bir şey değil ama bu tarz insanlara ne yapsan ne desen boş. Sankş ben abartmışım da o çok açık sözlüymüş gibi yansıtıyorlar. Sizce birdaha kine nasıl davranmalıyım bu kıza, sinirlerime hakim olamıyorum öfkem her türlü yansıyor saklayamıyorum.

Yaa ortaokuldayken benimde böyle dertlerim vardı keşke o zaman ki dertlerim olsa sadece.

sınıfımız da bir kız var. bizden 7-8 küçük.gerçekten kınalanacak ağzı bozuk bir karakter. neyse bu sürekli dengesiz hareketler yapıyordu. şakaya vurup umursamıyorduk bir gün gerçekten sınırını aştı. o günü durduk yere kışırtmak için elinden geleni yapıyordu hissediyordum. neyse ders başlıcak bu sürekli bana bakıp ağızını yüzünü büküyor dil çıkarıyor küfür ediyor falan🥲çocuksu hareketler. benim de kaç haftadır moralım bozuk annemin hastalığından dolayı. bana bulaşma üzerime gelme demiştim. Sınıfın ortasında herkesin içinde sürekli taklidimi yapıp bişeyimle alay ediyor adımla dalga geçiyor falan saçma sapan hareketler işte. bende bu sefer sinirlendim bağırdım yaşıtına göre davran şaka değil artık bu fln dedim. Salak salak konuşup kendini haklı çıkarmak için; "şakadan anlamıyosan söyleseydin"gibi klasik şeylerle kendini savundu. bende saygıyı sana öğretecek ben değilim sana dedim. ama o an saçını başını yollmak istedim. büyüklük bende kalsın diyip kusura bakma dedim yinede konuştum ama şimarığın teki; sesli bir şekilde ben özür dilemem gibi bişeyler dedi hiç oralı bile değil elinde sıgara. duyuyorum ki arkamdan konuşuyormuş bizim kızlarla😂 geçen gün dışarda karşılaştım bizimkilerle oturuyordum,beni gizliden kameraya aldığını farkettik🤦🏻‍♀️. tepemin tası attı. yaşıtımda ki kızlar da uyma ona daha çocuk falan diyorlar ama kendileri de o zilliyle bir olup takılıyorlar. Öyle laf sokan ukalalık eden biri de değilim. allah aşkına siz olsanız napardınız suratını dahi göresim yok umursamiyim diyorum diğerlerini kendine çekmek için herşeyi yapıyor beni dışlamak için. çok kışkırtıcı hareketleri var ister istemez sinirleniyorum. biliyorum takılacak bir şey değil ama bu tarz insanlara ne yapsan ne desen boş. Sankş ben abartmışım da o çok açık sözlüymüş gibi yansıtıyorlar. Sizce birdaha kine nasıl davranmalıyım bu kıza, sinirlerime hakim olamıyorum öfkem her türlü yansıyor saklayamıyorum
Canım kendisi aşırı ergen belli , senin de sinirlendiğini anlayarak hoşuna gidiyor sen takma boşver takmadıgını gördükçe sana daha yapmaz diye umuyorum .

Üniversite mi? 7-8 yaş farkı varsa lisans eğitimi diye düşünüyorum. Kampüste benden 2-3 yaş küçükler bile saçma sapan davranıyordu. Sizinkini düşünemiyorum. Böyle direkt değil ama arkamdan konuşma ve iş çevirme yapmaya çalıştılar. Hiç alakadar olmadım.
Görüntü alsaydı "böyle çocukluklar yapmaya devam et ama o görüntüleri bir yerde görürsem şikayet ederim, şahitlerim var haberin olsun" derdim yanından geçerken sakince. Eline koz vermeyin sıkılır bir süre sonra başkasına bulaşır. Aksiyon aldıkça üzerinize gelmeye devam eder.

Sizin sinirlendiğinizi bilerek üstünüze oynuyor. Ben olsam sıfır iletişim ve sıfır göz teması kurardım. Kendi kendine eğlensin dursun. Elbet sıkılıp vazgeçer. Ayrıca neden özür dilediniz ki? O kendini şuan haklı görüyor muhtemelen.
Dayanamasam en fazla alaycı gülümseme ile "ilkokul yıllarını mı özledin hayırdır, ne bu davranışlar biz en son ilkokulda böyle davranıp saçma şakalar yapardık" der güler daha da sinir ederdim.
Videoya alma olayında da keşke "o videoyu iyi sakla seni gizlice görüntümü çekmekten dolayı şikayet ettiğimde lazım olacak" deseydiniz.

Ay bu ne ya? Kameraya neden alıyor? Gerekli yerlere bildirin. Tutanak mutanak tutsunlar. Ergen değil de daha çok beyni yok gibi davranıyor sanki.
Öğrencilerim bile böyle yapmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X