• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boyle Biriyle Beraber Olan Varmi?

Hayir ona vakit harcamycam vaktim olsada olmasada, onu bidaha gormycem zaten.. sadece boyle biriyle beraber olan varmi ve ne yasamislar merak ettim ve de bi insanin dost ilişkisi olan birinden umudunu kesmemesi etik mi degilmi gorus almak istedim

Bnm sevgilm boyleydi duzeltmek icin bisey yapamazsn.. Gercekten asik olunca duzeliyorlr zaten☺.. Iliski bugn bitse eski haline yeniden döner boyle tipler.. Bnce sen dogru duzgun birini bul cnm.. Yaptigin sey etik degl bu arada.. Onlar her nekadr dost iliski yasiyorz diyolrsa bile biseyler hissediolrdr bitbirlerine karsi.

Biz kızlar da az değiliz yaa, gidiyoruz böyle serserileri buluyoruz sonra ay çok üzüyo beni, ay gözü hep dışarda diyoruz.
Dışarda bi sürü düzgün erkek var, onlardan bulsanız mutlu olma şansınız daha çok olur ;)
He bi de, bi kızla sırf cinsellik için takılan erkek yarın öbür gün senden de böyle bir şey bekleyebilir.

Onunla olmamak için yeterince olumsuz özellikleri var zaten artı birde sevgilisi var (seviyor sevmiyor farketmez)
özel bir amaç dışında öylesine takılıyorlar diyorsun bunu bildiğin halde hala onu istiyor musun?
Bence onu unutmak için elinden geleni yapmalısın.

Onu çok seviyorum ama malesef dikkatini cekmeyi biturlu beceremedim, genelde hoslandigim kisilerden yuz almis biri olarak böyle gorunmez olmak cok zoruma gidiyor.. ve 1 aya kalmadan gidicek ve bidaha onu hic goremycem napicagimi bilmiyorum bu gidecegi 1 ay icinde onu gitmeden gorebilecegimde muamma...
Size 2 sorum var, bu insan biraz ucari bi tip su filmlerde olan hic biseyi umursamayan anin tadini cikaran kimin ne dedigini hic bizaman onemsememis cool takilan cok rahat yetismis hatta agzi bıraz bozuk bi tip
Aranizda böyle biriyle ilsiki kurabilen , onu duzeltebilen vs var mi yada o kisiyi etkileyebilmis olan?
Bir de bu kisinin suan bi flortu var ama o kisiyle afedersiniz cinsel konular yuzunden cikiyolar (ben kiza bisey demeye calismiyorum sosyal medyadan sahit oldum bu is icin takildiklarina) sizde onun oyle bi sevgilisi varken benim onun icin hala umut beslemem etik mi? Suan duygusal dusundugum icin bu konuda emin olamadim bide disardan bi gozun degerlendirmesini istedim...

Birincisi kimseyle düzelir umudu ile ya da düzeltme amacı güderek bir ilişkiye başlamamak daha sağlam ilişkilerin temeli olur.
İkincisi hayatında öyle ya da böyle biri olan insana yaklaşmak etik olmaz.
Üçüncüsü kendi ağızları ile söylemedilerse sadece cinsellik için birlikte olduklarını bilemezsin. Kimseyi de emin olmadan böyle yaftalama.

Biz kızlar da az değiliz yaa, gidiyoruz böyle serserileri buluyoruz sonra ay çok üzüyo beni, ay gözü hep dışarda diyoruz.
Dışarda bi sürü düzgün erkek var, onlardan bulsanız mutlu olma şansınız daha çok olur ;)
He bi de, bi kızla sırf cinsellik için takılan erkek yarın öbür gün senden de böyle bir şey bekleyebilir.

Keske elimizde olsa ama iste... yoksa bende isterim duzgun birinden hoslanmayi karsilik almayi vs :)

Birincisi kimseyle düzelir umudu ile ya da düzeltme amacı güderek bir ilişkiye başlamamak daha sağlam ilişkilerin temeli olur.
İkincisi hayatında öyle ya da böyle biri olan insana yaklaşmak etik olmaz.
Üçüncüsü kendi ağızları ile söylemedilerse sadece cinsellik için birlikte olduklarını bilemezsin. Kimseyi de emin olmadan böyle yaftalama.

Evet cok hakilisiniz bende kendi yoluma bakicam artik..
Kizin kendi sosyal medya hesabindan yazdiklarindan anlamistim oyle bisey olduğunu ve cocuk arkadaslariyla konusurken duymustum oyle bir iliski olduğunu yoksa emin olmadan boyle soyleyemezdim...

Onunla olmamak için yeterince olumsuz özellikleri var zaten artı birde sevgilisi var (seviyor sevmiyor farketmez)
özel bir amaç dışında öylesine takılıyorlar diyorsun bunu bildiğin halde hala onu istiyor musun?
Bence onu unutmak için elinden geleni yapmalısın.
Bende bunlarin farkinda oldugum icin hicbisey yapmiyorum icimden seviyorum yoksa hayatta tahmin edemez mesela onu sevdigimi, hic sevgimi gostermiyorum bi bilse neler hissettigimi ... :)
Evet onu hala istiyorum ama onun biraz duzelmis halini ama tabi bunun malesef olanaksiz oldugununda farkindayim artik buyuzden bende iyice kabuguma cekilip bitiricem insallah icimde..
Tesekkurler yorumunuz icin

Bnm sevgilm boyleydi duzeltmek icin bisey yapamazsn.. Gercekten asik olunca duzeliyorlr zaten☺.. Iliski bugn bitse eski haline yeniden döner boyle tipler.. Bnce sen dogru duzgun birini bul cnm.. Yaptigin sey etik degl bu arada.. Onlar her nekadr dost iliski yasiyorz diyolrsa bile biseyler hissediolrdr bitbirlerine karsi.

Keske gercekten bana asik olup duzelseydi ne cok isterdim bunu :)
Evet haklisiniz disardan baktimda ne olursa olsun etik degil...
Tesekkur ederim yorumunuz icin:)

aynen ilgi cok beklerim ama karşımdaki insan bana beni aldatmayacagına dair güven hissettirdiği icin bende onun yogunluguna karşı anlayışlı olmaya ve kendi istekleime gem vurmaya calışıyorum her ne kadar icim icimi yesede..... en doğru kararı vermişsin.emin ol cok iyi cok temiz ahlaklı birisi çıkar karşına....ve her zaman kalbine değil aklınada kulak ver şimdi yaptıgın gibi.kendine iyi bak cnm üzme kendini

Insallah cikar oyle birisi cok saolun, sizin isinizde sabir gerektiriyor valla allah sabir versin inşallah cok mutlu olursun :)

Onu çok seviyorum ama malesef dikkatini cekmeyi biturlu beceremedim, genelde hoslandigim kisilerden yuz almis biri olarak böyle gorunmez olmak cok zoruma gidiyor.. ve 1 aya kalmadan gidicek ve bidaha onu hic goremycem napicagimi bilmiyorum bu gidecegi 1 ay icinde onu gitmeden gorebilecegimde muamma...
Size 2 sorum var, bu insan biraz ucari bi tip su filmlerde olan hic biseyi umursamayan anin tadini cikaran kimin ne dedigini hic bizaman onemsememis cool takilan cok rahat yetismis hatta agzi bıraz bozuk bi tip
Aranizda böyle biriyle ilsiki kurabilen , onu duzeltebilen vs var mi yada o kisiyi etkileyebilmis olan?
Bir de bu kisinin suan bi flortu var ama o kisiyle afedersiniz cinsel konular yuzunden cikiyolar (ben kiza bisey demeye calismiyorum sosyal medyadan sahit oldum bu is icin takildiklarina) sizde onun oyle bi sevgilisi varken benim onun icin hala umut beslemem etik mi? Suan duygusal dusundugum icin bu konuda emin olamadim bide disardan bi gozun degerlendirmesini istedim...

Anlattigin gibi bir adama 2 yilimi verdiim onu duzeltmek icin iliskim bozulmasin diye ama mal ayni mal yani hele bir ay kalmisken sakin diyorum ne kendini yiprat ne gelecegini unut gitsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yani bir de hamile kalıyorlar,ipe sapa gelmez adam için çocuk doğurmam deyip aldırmaya kalkıyorlar:50:

not:konu sahibi bu yorumum sana değildi:34:

Anlattigin gibi bir adama 2 yilimi verdiim onu duzeltmek icin iliskim bozulmasin diye ama mal ayni mal yani hele bir ay kalmisken sakin diyorum ne kendini yiprat ne gelecegini unut gitsin

Gercektenmi ya :( hic duzelme olmadi yani..
zaten benim hic sansim yok heralde böyleleri ancak birine asik olursa oyle duzelme ihtimali olur oda kucuk bir ihtimal onun disinda kimseyi dinleyip duzeliceklerini sanmiyorum

Ya adamin ne tip ne ayak oldugunu bile bile nasıl üzerine gidebiliyosunuz pes.Bile bile atesle oynuyosun

Boyle p.ç erkekleri elde edip degistirmeye calisan kadinlara hayret ediyorum. Hayir madem oyle niye degistirmeye calisiyosunuz? Bu bir zaferse cok ahmakca..

Gercektenmi ya :( hic duzelme olmadi yani..
zaten benim hic sansim yok heralde böyleleri ancak birine asik olursa oyle duzelme ihtimali olur oda kucuk bir ihtimal onun disinda kimseyi dinleyip duzeliceklerini sanmiyorum

Aa hakkini yemiyim duzelme olmaz olur mu oldu tabi bana deli gibi asik bir adamdan bahsediyoruz burda sonra beni aldatti neymis ihtiyaclari varmis erkeklik ihtiyaclari hemde defalarca aldatti

öyle ya da böyle adamın birlikte oldugu biri var,ayrıca böyle bir kişilik neden cazip gelir anlamam,genelde aklı basında insanlar dogru dürüst birini arar

Sen su an beni anlattin sanki.su an o kisi bnm kocam onu sadece severek yola getrdm sayemde duzeldi ve bi aile babasi oldu.smdi o bni bnm onu sevdgmden cok seviyo ve bana minnettar.diyecegim o ki seviyorsan sakin vazgecmeeee

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Etigini gedigini bilmem de, bir kadinla sadece cinsellik icin birlikte olan bir erkekle hic isim olmazdi...
Senin de olmasin...

Sen su an beni anlattin sanki.su an o kisi bnm kocam onu sadece severek yola getrdm sayemde duzeldi ve bi aile babasi oldu.smdi o bni bnm onu sevdgmden cok seviyo ve bana minnettar.diyecegim o ki seviyorsan sakin vazgecmeeee

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ay gerçekten mi tek olumlu yorum yapan sizsiniz
ne guzel yaa :) ne mutlu size allah bozmasin

Back
X