Böyle biriyle evlenilir mi

Sizin yerinizde olsam direk silerdim her şeyi belliki kolaylıkla ayrılacak bir tip değil bir de ailesi dahil olursa iş yaş..
Önce işimi degitirip hemen ardına numaramı degistirirdim. Umarım o da sizin evinizin adresini bilmiyordur :p gerci nisanliyizda diyorsunuz bu iş nasıl oldu anlamadim...
Nisanlandiktan sonra öğrendim ben bilmiyordum ki

Merhaba arkadaşlar
Daha öncede buraya nişanlımın iddia bagimliligi hakkında konu açmıştım herkes kendini yakma barışma dedi ama ben ne yaptım onun yalanlarına sahte göz yaşlarına kandım ve affettim tabi bunun üstüne bir çok kez daha yakaladım ve yine affettim en son kendime bir söz verdim affetmeyeceğim diye

yaklaşık bir ay önce yine yüklü miktarda yaklaşık on Bin civarında tabi paranın çoğunu iş arkadaşlarından borç almış ve iddiaya yatırmış sonra kaybedip odeyemecegini anlayınca bana geldi anlattı kredi Çek kurtar beni bir daha yapmayacağım bizim için dedi kabul etmedim geldim eve geldim bana bileklerini kesmiş bir fotoğraf attı evlerinin tam açık adresini bilmediğim için annesini aradım gebersin dedi vermedi adresi polisi aradım söyledim

bir kaç gün geçti sürekli kredi istedi çekmem dedim yine intihar girişiminde bulundu umursamadım şimdide sürekli beni affet diye yalvarıyor seni annemden babamdan çok seviyorum bırakma beni diye sürekli yalvarıyor bir kaç gün önce de ben ondan ayrıldım diye ilaç içmiş hastaneye kaldırmışlar bir buçuk senedir nişanlıyım sırf düzelir mi düzelmez mi diye dügün istemedim acıyorum da ona vicdanımla oynuyor annesi sürekli arıyor oğlum olecek bırakma oğlumu diye zaten sürekli intihar girişiminde bulunuyor benimle ilgisi yok dedim bu sefer çok ciddiydi sürekli adını sayıkladı bırakırsan kaybederim oğlumu diye sürekli arıyorlar beni ne yapacağım nasıl basa çıkacağım bilmiyorum birde aynı iş yerinde çalışıyoruz çok da borcum var fikirlerinize ihtiyacım var
Çok sıkıntılı hemen ayrılın bir de bir annenin evladı için gebersin kelimesini kullanmasını çok tuhaf buldum bence adam ciddi sıkıntılı.

Oğlunu niye bir psikiyatri kliniğine yatırmıyor bu kadın da sizi de bataklığa çekiyor ya? Siz de bir ananın kuzususunuz.
Ya büyük konuşmayayım benim de önümde bi oğlum var ama yazıktır ya, böyle de baskı yapılmaz ki analı oğullu elin kızına.

Teyzem, ruh sağlığına yatırın oğlunuzu filan deyip çekilin. Sakın bulaşmayın, sakın.

Çok birikmişim param ona gitti zaten kumar oynadığını bilmediğim zamanlarda ihtiyacım var dediği için kredi cekmistim
Zararın neresinden donersen kârdır..Hic üzülme kendine saygın olsun..inan ki sen daha iyilerine layıksındır..

Allah yardımcın olsun gerçekten psikolojisi bozuk biriyle uğraşmak çok zor
Amiiin aminn bak gecenin busaati oldu kavga ediyoruz. Yarin iş var. Adam olmadik konulardan girip sinir sistemimi cokertmeye çalıştı. En son evlenicem sanada fotograflarimi atarim dedi. Sonra yataga geldi hadi gel saril diyor. Daha yazmaya kalksam sabah olur. Nisanliyken korkuyodum gelinlik hazir ev hazir diye. En kolayiymis nisan atmak

Ne evlenmesi, yanliz ayni ortamda bile bulunulmaz, ne yapacagi belli degil, kendine zarar verebilir, size zarar verebilir.
En dogrusu tedavi gormesi.
Ama bu da sizin ikna edeceginiz bir mevzu degil.
Kendinize ve ona iyilik yapin, tamamen bitirin. Boyle insanlarin duzelmesi icin de tek secenek dibi gormektir zaten, gorsun dibi yavas yavas cikar.

Anladım. Ailenin olaylardan haberi var mı? O kadar zorluklarla gözü gibi baktıkları bir kızı kumar baz birine vermek istemiyorlardir tabii.
Zaten öğrenim durumlarımızin farklı olmasindan dolayı ailem basında hiç istemedi ama ben zorladım kabul ettiler şimdide biz demiştik demelerini ve onların kızmalarını çekecek gücüm olmadığı için söyleyemedim

Arkana bakmadan kaç .
Ne biçim ailesi varmış , kendi çocukları için seni yakacaklar . Değiştir numaranın, ailen de arasın anne/babasını sert dille uyarsın .
Çok sinirlendim . Çocuklarını tedavi ettireceklerine elin günahına girecekler .

Merhaba arkadaşlar
Daha öncede buraya nişanlımın iddia bagimliligi hakkında konu açmıştım herkes kendini yakma barışma dedi ama ben ne yaptım onun yalanlarına sahte göz yaşlarına kandım ve affettim tabi bunun üstüne bir çok kez daha yakaladım ve yine affettim en son kendime bir söz verdim affetmeyeceğim diye

yaklaşık bir ay önce yine yüklü miktarda yaklaşık on Bin civarında tabi paranın çoğunu iş arkadaşlarından borç almış ve iddiaya yatırmış sonra kaybedip odeyemecegini anlayınca bana geldi anlattı kredi Çek kurtar beni bir daha yapmayacağım bizim için dedi kabul etmedim geldim eve geldim bana bileklerini kesmiş bir fotoğraf attı evlerinin tam açık adresini bilmediğim için annesini aradım gebersin dedi vermedi adresi polisi aradım söyledim

bir kaç gün geçti sürekli kredi istedi çekmem dedim yine intihar girişiminde bulundu umursamadım şimdide sürekli beni affet diye yalvarıyor seni annemden babamdan çok seviyorum bırakma beni diye sürekli yalvarıyor bir kaç gün önce de ben ondan ayrıldım diye ilaç içmiş hastaneye kaldırmışlar bir buçuk senedir nişanlıyım sırf düzelir mi düzelmez mi diye dügün istemedim acıyorum da ona vicdanımla oynuyor annesi sürekli arıyor oğlum olecek bırakma oğlumu diye zaten sürekli intihar girişiminde bulunuyor benimle ilgisi yok dedim bu sefer çok ciddiydi sürekli adını sayıkladı bırakırsan kaybederim oğlumu diye sürekli arıyorlar beni ne yapacağım nasıl basa çıkacağım bilmiyorum birde aynı iş yerinde çalışıyoruz çok da borcum var fikirlerinize ihtiyacım var
Gerekirse işten ayrıl. Sakın GÖRÜŞME. kusura bakma ama annesi oğlundan kurtulmak için senin başına sarmaya çalışıyor. Gerçekten seni düşünse - kızım oğlum belli ev gecindiremez - derdi. Tek amacı başından savmak.sonra sen uğraş dur.

Merhaba arkadaşlar

Annesinin babasının.adam edemediğini senmi adam edeceksin .sal ipini gitsin valla başına alma bela hiç bise olmaz ondan 😢

Oğlunu niye bir psikiyatri kliniğine yatırmıyor bu kadın da sizi de bataklığa çekiyor ya? Siz de bir ananın kuzususunuz.
Ya büyük konuşmayayım benim de önümde bi oğlum var ama yazıktır ya, böyle de baskı yapılmaz ki analı oğullu elin kızına.

Teyzem, ruh sağlığına yatırın oğlunuzu filan deyip çekilin. Sakın bulaşmayın, sakın.
Bende söylüyorum tedaviye ihtiyacı var hastaneye götürün diyorum ama yok sürekli anne oğul arıyorlar affet affet sen oğlunu düşünüyorsun ama annem duysa beni düşünür kendi kızın olsa ister misin böyle birini dedim oğlum seni çok seviyor diyor hala

Zaten öğrenim durumlarımızin farklı olmasindan dolayı ailem basında hiç istemedi ama ben zorladım kabul ettiler şimdide biz demiştik demelerini ve onların kızmalarını çekecek gücüm olmadığı için söyleyemedim
Evlensen daha mı iyi söyle ne olacak sanki ucunda ölüm yok herkes nişanlanıp evlenmek zorunda mı sonucta birbirinizi daha iyi tanıma aşaması bu nişan dönemi ve tanıdınız olmadı bitti bu kadar basit.

Ailenize herharikarda bir açıklama yaparak kısa zamanda o kisiden de kendinizi kurtarmanizi öneririm.. bu şekilde borçlar içinde size bakamaz zaten. Kaldı ki ilerde çoluk çocuk isteyeceksiniz, bu vaziyette olmaz.
Şuan ne yapmayi düşünüyorsunuz?

Gerekirse işten ayrıl. Sakın GÖRÜŞME. kusura bakma ama annesi oğlundan kurtulmak için senin başına sarmaya çalışıyor. Gerçekten seni düşünse - kızım oğlum belli ev gecindiremez - derdi. Tek amacı başından savmak.sonra sen uğraş dur.
Kumar oynadığını bilmediğim için evleneceğiz diye o kadar çok para verdim ki ona çok borcum var işten çıkamıyorum

Bir tanıdığımda evlendikten sonra öğrenmişti iddaa oynadığını. Ne sözler ne yeminler fayda etmedi borç batagındalardı .Kredi çektiler olmadı en son adamın maaşına devlet el koydu. Sadece kızın kazandığı ile geçiniyolardı söz vermişti ama yine oynamış... en son boşandılar daha başında borç varsa ilersini düşünemiyorum şanslısın ki önceden öğrenmişsin

Ailenize herharikarda bir açıklama yaparak kısa zamanda o kisiden de kendinizi kurtarmanizi öneririm.. bu şekilde borçlar içinde size bakamaz zaten. Kaldı ki ilerde çoluk çocuk isteyeceksiniz, bu vaziyette olmaz.
Şuan ne yapmayi düşünüyorsunuz?
Ayrılmak istiyorum kendime yeni bir hayat kurmak istiyorum ama müsade etmiyor sürekli yalvarıyor bir annesi arıyor bir kendisi birde çok bulaşık bir insan önce aileme anlatmayı düşündüm ama sırf bu yüzden aileme dusman olur sizin yüzünüzden ayrıldık diye annemle babama herseyi yapar

Back
X