Bugun kolayca kendini kesecek kadar hayattan vazgecen yarin seni keser. Deli misin sen? Boyle manyakla evlenip ne yapacaksin?
Sovmen! Bilekleri kesip foto atiyor bir de. Kolu faca dolu adam mi yavrularina baba olacak?
Kuş kadar aklin varsa ayrilirsin.
Benim de bir eski sevgilim vardi, sorumsuz ve asalakligi yasam bicimi yapması disinda iyi biriydi. Agzi laf yapardi, siirler söyler, yokuslarda sirtinda tasirdi, dusunceli ve yengencerkil bir insandi. Ama o da bağımlıydi-uyusturucu kullanirdi.
(Onun da fitne fucur igrenc bir annesi vardi. Tiksinc kadin. Ne zaman aramiz bozulsa arar duygu somurusu yapardi. Is cikisima falan gelir zorla hayatima oglunu bir sekilde dahil ederdi)
Beraberken artilari eksilerini götürüyordu, kedilerle kuslarla ask sarkilariyla yasayip gidiyorduk. Sona bunu terkettim.. allahim, omuzlarimda nassill büyük bir yükmüş o zaman anladim.
Sen de şu asalaktan komple kurtulunca farkedeceksin cooook rahatladigini. Bana güven. Kir o hatti da , sana aptal resimlerini atacağı hicbir ortam olmasin. İnstagrami sunu bunu da "arkadaslarim disinda kimse mesaj atamasin"a ayarla