Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
istiyorlar ki evlen sen ugras onlarin elinden al bu isi.. sakin evlenme yakma kendini.. uzulur aglarsin yeni bir hayat kurarsin duzgun bir insanla. yarin diver de aldatir da.. bile bile yakma gelecegini.Merhaba arkadaşlar
Daha öncede buraya nişanlımın iddia bagimliligi hakkında konu açmıştım herkes kendini yakma barışma dedi ama ben ne yaptım onun yalanlarına sahte göz yaşlarına kandım ve affettim tabi bunun üstüne bir çok kez daha yakaladım ve yine affettim en son kendime bir söz verdim affetmeyeceğim diye
yaklaşık bir ay önce yine yüklü miktarda yaklaşık on Bin civarında tabi paranın çoğunu iş arkadaşlarından borç almış ve iddiaya yatırmış sonra kaybedip odeyemecegini anlayınca bana geldi anlattı kredi Çek kurtar beni bir daha yapmayacağım bizim için dedi kabul etmedim geldim eve geldim bana bileklerini kesmiş bir fotoğraf attı evlerinin tam açık adresini bilmediğim için annesini aradım gebersin dedi vermedi adresi polisi aradım söyledim
bir kaç gün geçti sürekli kredi istedi çekmem dedim yine intihar girişiminde bulundu umursamadım şimdide sürekli beni affet diye yalvarıyor seni annemden babamdan çok seviyorum bırakma beni diye sürekli yalvarıyor bir kaç gün önce de ben ondan ayrıldım diye ilaç içmiş hastaneye kaldırmışlar bir buçuk senedir nişanlıyım sırf düzelir mi düzelmez mi diye dügün istemedim acıyorum da ona vicdanımla oynuyor annesi sürekli arıyor oğlum olecek bırakma oğlumu diye zaten sürekli intihar girişiminde bulunuyor benimle ilgisi yok dedim bu sefer çok ciddiydi sürekli adını sayıkladı bırakırsan kaybederim oğlumu diye sürekli arıyorlar beni ne yapacağım nasıl basa çıkacağım bilmiyorum birde aynı iş yerinde çalışıyoruz çok da borcum var fikirlerinize ihtiyacım var
Aynen katılıyorum.istiyorlar ki evlen sen ugras onlarin elinden al bu isi.. sakin evlenme yakma kendini.. uzulur aglarsin yeni bir hayat kurarsin duzgun bir insanla. yarin diver de aldatir da.. bile bile yakma gelecegini.
Siz saka misiniz? Buraya niye konu actiniz belli ki vazgecmeyip hayatinizi mahvedeceksiniz. Yazik.Zaten öğrenim durumlarımızin farklı olmasindan dolayı ailem basında hiç istemedi ama ben zorladım kabul ettiler şimdide biz demiştik demelerini ve onların kızmalarını çekecek gücüm olmadığı için söyleyemedim
Belanı mı arıyorsun arkadaşım Allah gözüne gözüne sokuyor uzak dur diye. Sonra evlenip buna kader diyorsunuz yaMerhaba arkadaşlar
Daha öncede buraya nişanlımın iddia bagimliligi hakkında konu açmıştım herkes kendini yakma barışma dedi ama ben ne yaptım onun yalanlarına sahte göz yaşlarına kandım ve affettim tabi bunun üstüne bir çok kez daha yakaladım ve yine affettim en son kendime bir söz verdim affetmeyeceğim diye
yaklaşık bir ay önce yine yüklü miktarda yaklaşık on Bin civarında tabi paranın çoğunu iş arkadaşlarından borç almış ve iddiaya yatırmış sonra kaybedip odeyemecegini anlayınca bana geldi anlattı kredi Çek kurtar beni bir daha yapmayacağım bizim için dedi kabul etmedim geldim eve geldim bana bileklerini kesmiş bir fotoğraf attı evlerinin tam açık adresini bilmediğim için annesini aradım gebersin dedi vermedi adresi polisi aradım söyledim
bir kaç gün geçti sürekli kredi istedi çekmem dedim yine intihar girişiminde bulundu umursamadım şimdide sürekli beni affet diye yalvarıyor seni annemden babamdan çok seviyorum bırakma beni diye sürekli yalvarıyor bir kaç gün önce de ben ondan ayrıldım diye ilaç içmiş hastaneye kaldırmışlar bir buçuk senedir nişanlıyım sırf düzelir mi düzelmez mi diye dügün istemedim acıyorum da ona vicdanımla oynuyor annesi sürekli arıyor oğlum olecek bırakma oğlumu diye zaten sürekli intihar girişiminde bulunuyor benimle ilgisi yok dedim bu sefer çok ciddiydi sürekli adını sayıkladı bırakırsan kaybederim oğlumu diye sürekli arıyorlar beni ne yapacağım nasıl basa çıkacağım bilmiyorum birde aynı iş yerinde çalışıyoruz çok da borcum var fikirlerinize ihtiyacım var
Gebersin diyen annemi yalvarıyor oğlumu kaybetcem diye. Arkana bakmadan kaç ne bu borcu harcı biter ne iddiası biter ne intiharları biter psikopat olduğu belliMerhaba arkadaşlar
Ne demek müsade etmiyor? Gece gece tepem atti kusura bakmayin ama size sinirlendim. Insan biraz önünü görür. Bos tehditlere nasil kandiniz, nasil bu kadar sömürülmeye razi kaldiniz? Kendinize gelin lütfen.Ayrılmak istiyorum kendime yeni bir hayat kurmak istiyorum ama müsade etmiyor sürekli yalvarıyor bir annesi arıyor bir kendisi birde çok bulaşık bir insan önce aileme anlatmayı düşündüm ama sırf bu yüzden aileme dusman olur sizin yüzünüzden ayrıldık diye annemle babama herseyi yapar