Böyle biriyle evlenilir mi

Kusura bakmayın da zerre kadar aklı mantığı olan insan şu başlığı açmaz bile. Ayrıca ayrılmıyor ne demek ya, açma telefonları her yerden engelle bitti gitti. Bi de evlenmeden bir dünya borç vermişsin, bana yıktığın borçlar ne olacak demiyorsun, bulmuş senin gibisini bırakmak istemez tabi. Annesi bi daha aradığında oğlunun bana şu kadar borcu var de bi daha aramaz. Ama sen kararını vermişsin, bi bahane bulup o krediyi çekecek o adamla da evleneceksin, Allah ailene sabır versin.

gerçekten bu soruyu soruyor musun
her gün evde bunları mı yaşamak istiyorsun
hayat böyle bi şey mi

Merhaba arkadaşlar
Daha öncede buraya nişanlımın iddia bagimliligi hakkında konu açmıştım herkes kendini yakma barışma dedi ama ben ne yaptım onun yalanlarına sahte göz yaşlarına kandım ve affettim tabi bunun üstüne bir çok kez daha yakaladım ve yine affettim en son kendime bir söz verdim affetmeyeceğim diye

yaklaşık bir ay önce yine yüklü miktarda yaklaşık on Bin civarında tabi paranın çoğunu iş arkadaşlarından borç almış ve iddiaya yatırmış sonra kaybedip odeyemecegini anlayınca bana geldi anlattı kredi Çek kurtar beni bir daha yapmayacağım bizim için dedi kabul etmedim geldim eve geldim bana bileklerini kesmiş bir fotoğraf attı evlerinin tam açık adresini bilmediğim için annesini aradım gebersin dedi vermedi adresi polisi aradım söyledim

bir kaç gün geçti sürekli kredi istedi çekmem dedim yine intihar girişiminde bulundu umursamadım şimdide sürekli beni affet diye yalvarıyor seni annemden babamdan çok seviyorum bırakma beni diye sürekli yalvarıyor bir kaç gün önce de ben ondan ayrıldım diye ilaç içmiş hastaneye kaldırmışlar bir buçuk senedir nişanlıyım sırf düzelir mi düzelmez mi diye dügün istemedim acıyorum da ona vicdanımla oynuyor annesi sürekli arıyor oğlum olecek bırakma oğlumu diye zaten sürekli intihar girişiminde bulunuyor benimle ilgisi yok dedim bu sefer çok ciddiydi sürekli adını sayıkladı bırakırsan kaybederim oğlumu diye sürekli arıyorlar beni ne yapacağım nasıl basa çıkacağım bilmiyorum birde aynı iş yerinde çalışıyoruz çok da borcum var fikirlerinize ihtiyacım var

Bağımlı bir insan var karşında sence düzelir mi? Ben hiç sanmıyorum. Yap yap zora koşunca intihar et. Gerçekten ölmek istese bileklerinin resmini sana atmazdı. Bununki direkt duygu sömürüsü. Ayrıca ne kadar ayıp koskoca bi adamın borcu için nişanlısına kredi çek demesi ve bununla ilgili duygu sömürüsü yapması. Sırf ona birşey olmasın diye kendi hayatını karartmak istiyorsan devam et ama eminim söz konusu kendi kızları olsaydı asla barıştırmak istemezlerdi. Elin kızına nolur bırakma demek kolay.

Ayrılmak istiyorum kendime yeni bir hayat kurmak istiyorum ama müsade etmiyor sürekli yalvarıyor bir annesi arıyor bir kendisi birde çok bulaşık bir insan önce aileme anlatmayı düşündüm ama sırf bu yüzden aileme dusman olur sizin yüzünüzden ayrıldık diye annemle babama herseyi yapar
Canım sana biraz kendi yaşadıklarımdan anlatmak istiyorum. Çok benzer olaylar benim başımdan geçti, fakat birbirimizi çok seviyorduk, kumar oynamasını ailemden sakladım. Onlar birazda olsa tavırlarından anlamıştılar herşeyin iyi gitmediğini. Kızım ayrıl bu adamdan sana hayır gelmez gibi kelimeler. Ailesi aynı sendeki gibi evlenin sen düzeltirsin oglumu gibi tam gaz verdiler hata ailene sakın anlatma gibi sözler duydum ağızlarından. Benim cüzdanımdan bile para çalmişligi var nişanlılık dönemimizde. Çok aşıktım ve aileme bu konuda bana güvenmeleri için okadar dil dökmüştüm, yani ayrılamadım. Sözler verdi yeminler etdi. Evlendim. Borç harç içinde yaşadık bir kaç sene. Benim çalıştım maaşin hepsini sildi süpürdü senelerce. Ailesi karşıma geçip ohhh kurtulduk şimdi sen uğraş bununla dur dediler. Piskologlara gitdik olmadı harçlık verdim olmadı. Bir baktım heryeri dolandırmış. Eve hacizler mi gelmedi. 1 sene önce kucağımda bir cocukla baba evine döndüm. Senin anlıcan biz kadınlar bir erkeği degistiririz sanıyoruz malesef değişmiyorlar. Benim eski eşim okadar iyi bir insan di fakat kumar yüzünden adeta başka bir insana dönüşüyordu.

Malesef kötü bir hastalık bu. Aşıkken kaç kurtul demesi dile kolay sana zor. Ama sende sanki bıkmış gibisin tek acıdından nişanlanmış bir halın var. Bence hemen yol yakın ken ayrıl. Ailene anlat herşeyi. Ailesinle konuşsunlar onlar bitirsin. Hiç bence bulaşma böyle insanlara. Baya uzun oldu ama umarım benim yaşadıklarımı yaşamazsın.

Bak tatlım, bunlar fragman. Adamın oynadığı filmin fragmanı berbat filmin kendisi kim bilir nasıldır? Seni borç batağından kurtarmaz böylesi biri. Anasının babasının adam edemediğini de sen hiiiiç adam edemezsin lütfen böyle düşüncelerin varsa unut bunu da çünkü evlenince 1 gr düzelme olmuyor bu karakterlerde. Biz ne desek boş gerçi gönül de ferman dinlemiyor ama kaç kurtar kendini oralar daha çok alev alır.

Benim yakın bir arkadasim da iddia değil ama alkol bağımlısı biriyle evlendi. Bende dahil bin kişi evlenme diye düğün günü bile dedigimiz halde. Evlendi 3 gün geçti alkolün yanında madde bağımlısı olduğunu öğrendi. Ki bunuda demistik. Ben bizzat kaç kere ayrıl dedim ayrıldı yine barıştı. Ağladı zirladi adam. Oda sizin gibi dayanamadı.
Evlendi madde Kulanırken yakaladı. Tedavi olmaya zorladı. Olmadi ve boşandı. 1 ay bile sürmedi evliliği.
Tabi öncesinde o da sizinki gibi ağlamalar zirlamalar beni bırakma falan bir ton kocaman adam.
Zaten karakterli bir erkek ne bir kadına kredi çek borcumu ode der ne de beni bırakma diye ağlar zırlar.
Yani bağımlı insanlar böyle oluyor. Ağlama zirlama huyu siz sevdiğinden değil bağımlılık psikolojisi tamamen. Ki nereden bulacak sizin gibi onunla muhattap olacak kadın ? Şahsen bende dahil bir çok kadın aynı kaldırımda yürümez.
Evlensenizde ayrılacaksınız gun gibi ortada. Sakin evlenmenin. Aşk acısı geçen bir şey. Boşanma travması insanın hayatında çok şey götürüyor. Bu kadar insan aynı şeyi diyorsa kulak verin derim.

Aşırı dengesiz. Tehlikeli. Üzgünüm ama bu dünya acımasız biryer. Her yetişkin elinden geldiğince kendine yetebilmeyi bilmeli. Anne baba da biryere kadar. Çek Çek nereye kadar. Kocaman adam . Rehabilitasyon ilaçlar tedavi öyle şeyler lazım ama yine düzelmeyebilir . İnsanda birçok kötü davranış aslında genlerde kayıtlıdır yani rehabilitasyon bile biryere kadar işe yarar.
herkes söylemiş zaten size. Korkutucu bir hikaye aslında iletişimi kesebilecek misiniz. Dikkatli olun.

Merhaba arkadaşlar
Daha öncede buraya nişanlımın iddia bagimliligi hakkında konu açmıştım herkes kendini yakma barışma dedi ama ben ne yaptım onun yalanlarına sahte göz yaşlarına kandım ve affettim tabi bunun üstüne bir çok kez daha yakaladım ve yine affettim en son kendime bir söz verdim affetmeyeceğim diye

yaklaşık bir ay önce yine yüklü miktarda yaklaşık on Bin civarında tabi paranın çoğunu iş arkadaşlarından borç almış ve iddiaya yatırmış sonra kaybedip odeyemecegini anlayınca bana geldi anlattı kredi Çek kurtar beni bir daha yapmayacağım bizim için dedi kabul etmedim geldim eve geldim bana bileklerini kesmiş bir fotoğraf attı evlerinin tam açık adresini bilmediğim için annesini aradım gebersin dedi vermedi adresi polisi aradım söyledim

bir kaç gün geçti sürekli kredi istedi çekmem dedim yine intihar girişiminde bulundu umursamadım şimdide sürekli beni affet diye yalvarıyor seni annemden babamdan çok seviyorum bırakma beni diye sürekli yalvarıyor bir kaç gün önce de ben ondan ayrıldım diye ilaç içmiş hastaneye kaldırmışlar bir buçuk senedir nişanlıyım sırf düzelir mi düzelmez mi diye dügün istemedim acıyorum da ona vicdanımla oynuyor annesi sürekli arıyor oğlum olecek bırakma oğlumu diye zaten sürekli intihar girişiminde bulunuyor benimle ilgisi yok dedim bu sefer çok ciddiydi sürekli adını sayıkladı bırakırsan kaybederim oğlumu diye sürekli arıyorlar beni ne yapacağım nasıl basa çıkacağım bilmiyorum birde aynı iş yerinde çalışıyoruz çok da borcum var fikirlerinize ihtiyacım var

Evlenilir mi değil o seni resmen kullanıyor kredi çek ne ya?

Merhaba arkadaşlar

Mesajın üst satırında gebersin diyen annesi
Şimdi mi oglunu düşünüyor
Siz kendinize acımazsanız kimse acimaz
Anne babanız bu evlilige izin veriyor mu?
Evlatlarını ateşe atıyorlar mı

İntihar girişiminde bulunan biriyle evlenmeyin zaten. Başlı başına en önemli neden.

Bunlari çok sonra öğrendiğim için oldu ayrilamiyorum da bırakmıyor bırakmam seni ayrilamazsin diyor sürekli

Ayrılamıyorum bırakmıyor derken?
Bu senin elinde ayrılırsın ve uzak durursun bu kadar basit...İster bıraksın ister bırakmasın ama evlenirsen en fazla 6 ay içinde bosanmaya gidersin

Merhaba arkadaşlar

annesi gebersin demiş.nasıl bezdırmışse insanları
kendını yakma bacım evlilik çok farklı. kendı bileklerini kesen evlenınce senide kesebilir.yok canım benı sevıyo dersin.ama o işler öyle olmuyo evlenince.çokk iyi düşün demiycem.sakın ola evlenmeyi düşünme diyorum.

Ayrılmak istiyorum kendime yeni bir hayat kurmak istiyorum ama müsade etmiyor sürekli yalvarıyor bir annesi arıyor bir kendisi birde çok bulaşık bir insan önce aileme anlatmayı düşündüm ama sırf bu yüzden aileme dusman olur sizin yüzünüzden ayrıldık diye annemle babama herseyi yapar

Koruma kararı cıkartırsın cok azıtırsa
Bence ailene derhal soylemelisin

Böyle bir adamla evlenilmez.
Evlenmeyi birak, işe alinmaz. Ev kiralik verilmez vs.
Adamin zerre güvenilecek yanı yok.
Kumarbar, yalanci, sömürücü, agresif bir tip.
Bilekleri cizip foto atmak neyin kafası?
Utanmadan birde kredi istemiş.
Ben bu adamla evlenmeyi birak sümügümü silmem.
Kac kurtul. Ucan kuşa borçlu olan, yalanci, düzenbaz, hirsiz bir herifin karisi olmak istiyorsan yola devam. Yalanciliga sende başlamışsın zaten, hic utanmadinmi babana -bu damat bize uygun- derken??

Back
X