Boyle biriyle evlenilirmi ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
Arkadaslar fikirlerinize ihtiyacim var . 2 yillik bi iliskim var ve evlilik planlari kuruyoruz fakat kafami karistiran bazi seyler var.
Sevgilimin artilarida var ama eksileride , Bana yardimci olun birlikte cikalim isin icinden.

Erkek arkadasimin eksileri : Cok sinirli birisi sinirlenince resmen gozu donuo ama bugune kdrda bana hicbi zarari dokunmadi , sinirlenince kufur edio ( ama disa donuk kufurler benim sahsima deil yani ) , Pek calismayi sevmez ( ama calisio ailesine bakabilecek kadar guclu )

Artilari : Beni okadar sevioki bana bakarken bazen gozleri doluyo , Herzaman yanimda oldu, kotu gunumde benle birlikte agladi , iki sene icinde hicbi yanlisi olmadi bana karsi , ailesiyle aram cok iyi ,cok hayat dolu ve neseli cok sosyal bi insan, birlikte cok gzl vakit gecirioruz . Cok kaprsilerime ragmen beni hic birakmadi ve iliski bitmemesi icin herzmn cok caba gosterdi.

Simdi siz soyleyin boyle biriyle evlenilir mi ?

delimisin kıızz sana bakarken gözleri doluyormuşş ay çok etkilendimm :asigim:
küfür olayı kötü belki bira hafilete bilirsin bunu
ben evlen diyorummmm :asigim:
tabi yine son karar senin

cnm kimse 4x4 lük olmazki hepimizin artıları ,eksileri var..
bence artısı daha fazla gibi geldi bana ..
siniride evlenince azalır belki mutlu bir yuva kurunca ..
o senin eksilerini, sen onun eksilerini artıya çevirerek birbirinizi tamamlıcaksınız ..
evlilik böyle bir bütün olmaktır ..

:)) Canım ya hayırlısı olsun öncelikle..
Şimdi evlenilir desek bizim sözümüzle o ağır yükümlülüğün altına girecek misin yani?

4-4 lük insan yok bir kere bunu unutma..
Yeri gelir sinirleniriz , yeri gelir ağlarız önemli olan abartılı olmamak bana göre , herşey dozunda güzel..
Sizin ilişkiniz ciddi bir yolda ilerliyorsa neden evlenilmesin?
Senin korkuların var sanırım en azından bir fikir ihtiyacı duyuyorsun?

yengecburcu kalp kalbe karşıymış :)
aynı sözler çıkmış ağzımızdan , sevgiler a.s.

ınsanların sınırlenmesı nıormaldır

ama her sınırlendıgınde kufur etmesı hoş degıl
sana kızınca hıc kufur ettı mı
yarın obur gun evlenınce tartıştıgınızda sana kufur eder mı ederse tepkın ne olur

benim için erkeğimin çalışkan olması, başarılı olması son derece önemlidir
taşı sıkınca suyunu çıkarcak yanii çalışmayı pek sevmiyor demen biraz düşündürücü sadece
gerisi zaten olağan şeyler

Saolun cicilerim evet soru isaretleri vardi aklimda ama olumlu cevaplariniz brz icimi rahatlatti saolun devamini bekliorum yorumlarin :)

Canim benim sinirlenince kufur edio ama bana deil yani hep disa donuk kufurler
Evlenince bana kufur edeceginide sanmiorum cunku beni kirmaktan ve kaybetmekten cok korkar ve bilirki evli dahi olsam oyle bseyi affetmem . Ama o disariya edilen kufurleride beni okdr cok rahatsiz etmio acikcasi

merhaba
öncelikle sunu söylemek isterim ki onu ne kadar iyi tanırsan tanı bu artı ve eksileri evlenince değişirmi bilinmez.suan seni kaybetme korkusu içinde ama evlenince bilemiyom iyide olabilir kötüde belki eksi hareketlerinden eser kalmaz belki çok kötü biri olabilir süprizzzzz tartışma söz konusu ..bunları artı eksi diye nitelendirmen yerine kendinde onu tamamlıcak özelliklerin varmı onu bi düşün CADIARZU( örnek olarak o sinirli diyelim sen sakin olmalısın bu tarz gibi )yanlışlar artılar olarak değil tamamlayıcı olabilecekmisin bunu düşün ..hayırlısı olur inş canım

canim onclikle boyle kor kutuk asik olup ne olursa olsun evlenicem demedigin artilarini eksilerini degerlendirebildigin ve mantikli kararlar almak istedigin icin tebrik ederim seni.

saydigin negatif ozellikleri kendin zaman icerisinde pozitife cevirebilirsin.. neticede sen onun hamurunda o senin hamurunda yogurulicaksiniz. o yuzden cok korkma derim. sadece sinirli olmasi beni biraz endiselendirdi.. bunu da en iyi sen degerlendirebilirsin..

mutluluklar dilerim canim... daha coook tarticaksin bu durumu aceleye getirme islerini.

hepimiz biliyoruzki insanoğlu bu yarın nası ne olaacıgmız belli degil belki başımıza bişey gelicek ve aklımızı yitirices allah korusun? bide düyorsunki dışarı dönük küfür edio şahsıma etmıyor diyorsun demekki etrafında onlara köfür edecek insanlar olmasa demekki bu insan hiç küfür etmicek önceki yazılarlar okudugmda askadar yapıcı ol demiş bencede çok dogru insanlar düzele bilir sen bence bu insanı düzelte bilirsin konuşarak yanı çalışmayımı çok sevmıo ben kadınım çalışmasamda olur ama sen erkeksin evine sen bakmassan kim bakıcak dediğinde adam olan anlar yani=) bence bukadar kafını karıştırma ban senide çok sevıyormuş bence olumlu düşün sevgilerimle..

hepimiz biliyoruzki insanoğlu bu yarın nası ne olaacıgmız belli degil belki başımıza bişey gelicek ve aklımızı yitirices allah korusun? bide düyorsunki dışarı dönük küfür edio şahsıma etmıyor diyorsun demekki etrafında onlara köfür edecek insanlar olmasa demekki bu insan hiç küfür etmicek önceki yazılarlar okudugmda askadar yapıcı ol demiş bencede çok dogru insanlar düzele bilir sen bence bu insanı düzelte bilirsin konuşarak yanı çalışmayımı çok sevmıo ben kadınım çalışmasamda olur ama sen erkeksin evine sen bakmassan kim bakıcak dediğinde adam olan anlar yani=) bence bukadar kafını karıştırma ban senide çok sevıyormuş bence olumlu düşün sevgilerimle..

hemide hemen kabul ederim ya ne hos bisey erkegin ona bakip gözlerin dolmasi

sen zaten artısını eksisini görüyorsun... neden tereddüt ediyorsunki.. eksileri artıya cevirmekte senin elinde olabilir.yerimseniben. sevgi emek sabıra.s...

bence güzel vakit geirmek çoook önemli.
evlen gitsin kısss kaydirigubbakcemile3

Böyle biriyle bırak evlenmeyi , bulunca kaçırılmaz.. O türden yani kaydirigubbakcemile3

Artıları eksilerinden çok daha önemliydi yazdığın kadarıyla .. Bu eksilerle de başa çıkabilirsin pekala...

Sinirsiz erkek pek yok mesela, sinirlenince gözünün dönmesi de sinirinin doğal sonucu .. Zamanla

bunları da kontrol altına almasını sen sağlayacaksın, ilişkiniz ve evliliğiniz onu mutlu ettiği zaman zaten

o da bunları aşmayı öğrenecektir.. Mutlu kal yerimseniben

canim olagan seyler bunlar..baskasiyla olsan onunda baska eksileri cikacaktir..eger seni yipratan,uzen hareketleri yoksa neden olmasin...a.s.
belli ki seni seviyor gozleri doluyorr demekki sana karsi hassas ve sana kiyamiyorr:asigim:

ewlen gitsin be canım :) ...küfretsin boşwer ilerde düzelir...ben bile sinirlenince küfrediyorum yani

bencede evlen.benim eşimde tanıştığımız da çok ediyordu küfür sinirlenince.gerçi hala ediyo ama bariz bi azalma var.diyeceğim tek kötü huyu sinirlenince küfür etmek olsun.bir çok bayan sinirlenince küfür ederken zaten sinirli bir yapıya sahip olan erkekler haydi haydi eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…