- Konu Sahibi asli89asli
Merhaba..mesajınızı yeni gördüğüm için gç cevap yazıyorum kusura bakmayın.ameliyat öyle korkulacak bir operasyon değildi yada benimkisi hafifti belkide.ilk operasyonda iki memeden toplam 7 tane irili ufaklı kist çıkarıldı.genel anestezi ile ameliyat oldum.operasyondan 1 saat sonra falan tamamen kendimdeydim.hatta akşamına eşimle odad dizi bile izlmiştim.ameliyatın ertesi günüde taburcu oldum.10 gün korse taktım.15 gün sonra hafif bir yara izi haricinde herşey geçmişti.şimdi ameliyat izini bulmam için bayaa Bi incelemem gerekir.hiç iz klmadı yani.operasyonum sırasında çıkan paçayı önce frozen section yöntemiyle ameliyathanede bakmış ve temiz sonucu vermişlerdi.ama genede tam tahlil sonucu gelene kadar endişelenmiştim.sonuçta irşey çıkmadı ama içim rahat etti en azından.sonrasında 6 ay içinde ekrarladı.tekrar operasyon geçirdim gene tekrarladı.şimdi sadece ultrasonla takip ettiriyorum.sanada çok geçmiş olsun diyorum.umarım en kısa zamanda içini rahatlatacak gelişmeler yaşarsın.sonucunu banada bildirirsen çok sevinirim.hayırlı haberlerini bekliyoruz
bnde cevabı anca gordum sende kusura bakma canım:) bu arada ufakta olsa korkuorum cunku daha onceden bu kadar hastane ıslerıyle yakınlasmamıstım umuorum bole buyk selerle ugrasmam cunku psıkolojısı cokuo tamamen ınsanın ılac tedavısıyle flan hallolur ıns dıorum yanı su asamada antıboytık falan kullanma dedı bklıorum onumuzdekı hafta gıdıp baktrcam ıste umarım bı sonuca varılır cunku hıc bısı yapmadan beklemekte cok acı