böyle bişi yaşayan var mı?

Merhaba..mesajınızı yeni gördüğüm için gç cevap yazıyorum kusura bakmayın.ameliyat öyle korkulacak bir operasyon değildi yada benimkisi hafifti belkide.ilk operasyonda iki memeden toplam 7 tane irili ufaklı kist çıkarıldı.genel anestezi ile ameliyat oldum.operasyondan 1 saat sonra falan tamamen kendimdeydim.hatta akşamına eşimle odad dizi bile izlmiştim.ameliyatın ertesi günüde taburcu oldum.10 gün korse taktım.15 gün sonra hafif bir yara izi haricinde herşey geçmişti.şimdi ameliyat izini bulmam için bayaa Bi incelemem gerekir.hiç iz klmadı yani.operasyonum sırasında çıkan paçayı önce frozen section yöntemiyle ameliyathanede bakmış ve temiz sonucu vermişlerdi.ama genede tam tahlil sonucu gelene kadar endişelenmiştim.sonuçta irşey çıkmadı ama içim rahat etti en azından.sonrasında 6 ay içinde ekrarladı.tekrar operasyon geçirdim gene tekrarladı.şimdi sadece ultrasonla takip ettiriyorum.sanada çok geçmiş olsun diyorum.umarım en kısa zamanda içini rahatlatacak gelişmeler yaşarsın.sonucunu banada bildirirsen çok sevinirim.hayırlı haberlerini bekliyoruz

bnde cevabı anca gordum sende kusura bakma canım:) bu arada ufakta olsa korkuorum cunku daha onceden bu kadar hastane ıslerıyle yakınlasmamıstım umuorum bole buyk selerle ugrasmam cunku psıkolojısı cokuo tamamen ınsanın ılac tedavısıyle flan hallolur ıns dıorum yanı su asamada antıboytık falan kullanma dedı bklıorum onumuzdekı hafta gıdıp baktrcam ıste umarım bı sonuca varılır cunku hıc bısı yapmadan beklemekte cok acı:(

aynı sorun bende de vardı.çok değil,haftada 1 kırmızımsı,kahverengi bir damla akıyordu.nasıl korktum anlatamam.eylül 3 te doktora gittim,muayene,us,biyopsi,tahlil vs...çok sıkıntılı bir dönem yaşadım.dr kanserden şüphelendi 2 kere biyopsi yaptı...hatta buraya konu açmıştım,arkadaşlar saolsun çok destek oldular,canını sıkma diye...sonuçlar çıkana kadar günler geçmek bilmedi,sonuç;1 tane kistim var ki bu kistler sorun teşkil etmiyor...ancak 2.si semisolid kitle,ancak iyi huylu...zaman içinde kötüye dönme ihtimaline karşı ömür boyu rutin kontroller yaptıracağım...sen de canını sıkma...ancak tek dr la kalma...ihmal etme,istersen konuma bir göz at,destek msjlarını oku ferahlarsın biraz...

canım sanada cok gecmıs olsun yaa gercektende korkunc bısı bole bısıyle karsılasmak bnm kndılıgınden gelmıo ancak sıktıgımda bı ıkı damla gelıo hergun denesem her gun gelıo doktr sıkmamamı soledıgı ıcın zorlamıorum ama aklım hep orda gelırmı yogunlastımı falan dıye banada kotu huylu bısı yok dedı yalnız hasta gogusumun uzerınde daha onceden hıc olmayan svılce gıbı bısıler cıkıo sıktıgımdada sadece kan gelıo sımdı benı buda ayrıca meraklandrmaya basladı daha 23 yasında oldugum ıcınde farklı selerede sokmak ıstemıyolar regl donemınde tas gıbı oluyo goguslerım agrısına dayanamıorum dıyebılırım zaten goguslerım 90 ve cok sert tamamen patlıcak gıbı damarlarım cıkıo snınde boyle sıkayetlerın oluyomuydu?

canım sanada cok gecmıs olsun yaa gercektende korkunc bısı bole bısıyle karsılasmak bnm kndılıgınden gelmıo ancak sıktıgımda bı ıkı damla gelıo hergun denesem her gun gelıo doktr sıkmamamı soledıgı ıcın zorlamıorum ama aklım hep orda gelırmı yogunlastımı falan dıye banada kotu huylu bısı yok dedı yalnız hasta gogusumun uzerınde daha onceden hıc olmayan svılce gıbı bısıler cıkıo sıktıgımdada sadece kan gelıo sımdı benı buda ayrıca meraklandrmaya basladı daha 23 yasında oldugum ıcınde farklı selerede sokmak ıstemıyolar regl donemınde tas gıbı oluyo goguslerım agrısına dayanamıorum dıyebılırım zaten goguslerım 90 ve cok sert tamamen patlıcak gıbı damarlarım cıkıo snınde boyle sıkayetlerın oluyomuydu?

bahsettiklerinin hiçbirini yaşamadım...benim kendiliğinden de akıyordu,sıkınca da...geçti şükür...yaşımdan dolayı beni de mr-mamografiye sokmadılar...adet döneminde yaşadığın dolgunluk hissi normal ama...dr bişey yok dediyse için rahat olsun,onlar daha elle muayenede teşhis koyuyorlar:34:

Back
X