Böyle Bitmesin TRT1

hande58

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2010
615
17
118
İstanbul
Her evlilik ikinci bir şansı hak eder!" sloganıyla tanıtımları dönen dizinin kadrosunda Nergis Öztürk, Cemal Toktaş, Yeliz Kuvancı, Kaan Çakır ve Tomris İncer bulunuyor.
Böyle Bitmesin dizisinin Eylül ayında TRT 1 ekranlarında yayınlanması planlanıyor.

[video=youtube;ZR4MxlCeHkI]https://www.youtube.com/watch?v=ZR4MxlCeHkI[/video]Buda fragman

Son düzenleyen: Moderatör:
bende tanitimlari gördükce ne bu acaba dizimi diye merakediyordum. Umarim güzeldir trtnin yayinlari tabi kaliteli oluyor.

Bu nasil güzel bi tanitim...
Trtyi günden güne dahada cok seviyorum
Izlemem lazim...

bende tanıtımına hayran kalmıştım , evet bazı yerlerde abartı vardı ama öyle insanlarda vardır heralde bu denli meslegine baglı

Üsenmedim sabahin köründe uykumdan feragat ederek izledim...
degdi mi? evet degdi... cok tatli ve farkli bi dizi olmus, begendim.
nisa komiserin "al sana kadin kafasi" sahnesinde koptum.
diger bölümleri merakla bekliyorum

Üsenmedim sabahin köründe uykumdan feragat ederek izledim...
degdi mi? evet degdi... cok tatli ve farkli bi dizi olmus, begendim.
nisa komiserin "al sana kadin kafasi" sahnesinde koptum.
diger bölümleri merakla bekliyorum

Hehe evet nisa komiser çok tatlı , yeliz kuvancıda çook sevimli, :)

Uzun zamandir bi dizi izlerken bu kadar keyif almiyordum. Hem eglenceli, hem aksiyonlu hem dramatik cok güzel ya :)
Ele aldigi konu da cok cok önemli . tebrik ediyorum butun produksiyonu oyuncular cuk oturmuss.
Artik cuma arksamlari ne izleyecegimi biliyorumm :)) Umarim Emirin Yolu saçmaliginin kurbani olup kaldirilmaz
Nisa komser'in zekasinin a masallahi var yanii :) "Yanliz kadin iyi, cok iyi" repligi abarti degil yanii :)

Son düzenleme:
simdiye kadar 3 bölüm oynadi üçünü de hiç sklmadan izledim. çok iyi gidiyo

ben de severek takip ediyorum dün geceki bölüm de güzel di gerçekten.Pazarlamacı cesur çok hoştu :) ama şu makas sahnesinin sabahındaki yüz ifadesinden sonra kesin öldürdü kadını dedim meğer elbiseyi kesmiş

son bölüm en iyisiydi bence, cok güldüm. cesurun hallerine, evde düzenlenen oyuna :) cok seker bi bölüm olmus....

3 bölümünüde bayıla bayıla izledim herkese tavsiye edebileceğim bir dizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…