• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle Bitmesin TRT1

bi kac bölümü kacirdim, nazli ögrendi mi yusufun onu neden biraktigini?

Geçen bölümde bir muhabir vardı.Hem aile masasına gıcık olduğu, hemde terfi almak için aile masasının peşine düştü.Veee Cevdet ve Özlem'i otelin önünde yakaladı.
Haber yaptı.Olay böylece patlak verdi.Ama Nazlı'nın hala haberi yok.Yusuf yüzünden gittiğini sanıyor.
Soruşturmada Özlem dahil herkes inkar etmişti.Nazlı gazeteye gidip dava açacağım deyince; eteği tutuşan gazete patronu Cevdet ve Karısı hakkında haber yaptı.Haberi görünce Özlem vazgeçti.İşten kovulan muhabiri aradı .Orada kaldı işte.Sanırım elindeki görüntüleri kovulan muhabire verecek.Bu bölüm her şey ortaya çıkacak .
Özlem ve Cevdet ikilisi tepki aldığı için diziden çıkarılmış zaten.Tabi Nazlı'nın annesini oynayan oyuncuda çıkmak zorunda kalmış.

Son düzenleme:
Geçen bölümde bir muhabir vardı.Hem aile masasına gıcık olduğu, hemde terfi almak için aile masasının peşine düştü.Veee Cevdet ve Özlem'i otelin önünde yakaladı.
Haber yaptı.Olay böylece patlak verdi.Ama Nazlı'nın hala haberi yok.Yusuf yüzünden gittiğini sanıyor.
Soruşturmada Özlem dahil herkes inkar etmişti.Nazlı gazeteye gidip dava açacağım deyince; eteği tutuşan gazete patronu Cevdet ve Karısı hakkında haber yaptı.Haberi görünce Özlem vazgeçti.İşten kovulan muhabiri aradı .Orada kaldı işte.Sanırım elindeki görüntüleri kovulan muhabire verecek.Bu bölüm her şey ortaya çıkacak .
Özlem ve Cevdet ikilisi tepki aldığı için diziden çıkarılmış zaten.Tabi Nazlı'nın annesini oynayan oyuncuda çıkmak zorunda kalmış.

ben son bölümü izledim, özetin icin cok tesekkür ederim:16:
bayadir izlememistim, özlem saf biseydi vicdan azabi cekiyodu birden cadoloz olmus cok sasirdim
ayrica nazli affetmis yusufu, o nasil oldu? özlemle aldatmadigini anladi mi?

bomba gibi bir bölüm geliyor :52::52::52:

nisanın tepesi atmış o bardak fırlatma sahnesi nasıl öyle yaa :41:

nazlı herşeyi öğrenmiş gibi hesap sorduğuna göre :27:

ve artık özlem de baydı hele yusuf tutmuş özlemi nisaya getirmiş :53::53: tam sinirlik git artık özlem yaa:19:

Son düzenleme:
$seyirci-tepkisi-yuzunden-diziden-cikarildi-2878983.webp

Seyirci tepkisi yüzünden diziden çıkarıldı
TRT 1'in "Her evlilik ikinci bir şansı hak eder" sloganıyla çekilen "Böyle Bitmesin" dizisinin Özlem'i Pınar Göktaş projeden ayrıldı.
Göktaş'ın diziden ayrılma nedeni ise seyircilerden gelen negatif yorumların çoğunlukta olması... Dizide Cemal Toptaş'ın oynadığı Yusuf ile Yeliz Kuvancı'nın hayat verdiği Nazlı'nın arasını bozmaya çalışan Ebru karakterini seyirci pek sevmedi. Bu nedenle yapım firması da seyircinin tepki gösterdiği Özlem karakterinin senaryodaki ömrüne nokta koymaya karar verdi. Göktaş, daha önce "Ezel", "İstanbul'un Altınları" ve "Melekler Korusun" gibi ünlü dizilerde rol almıştı. Göktaş’ın diziden ayrılmasının ardından anne ve babasını canlandıran oyuncular da kadrodan çıkmak zorunda kaldı.

BÖYLE BİTMESİN 13. BÖLÜM ÖZETİ

“çeliğe bıçak sallanmaz”

Aile Masası’nın, olağanüstü başarıları konuşulurken, Cevdet ve Özlem’in neden olduğu skandal ortalığı karıştırır. O sırada kapıdan içeri giren Sezin, Nisa ve ekibini, oldukça zor bir vaka ile baş başa bırakır.
Sezin ve Murat’ın, yedi yıldır mutlu bir evlilikleri vardır. Murat, geçirdiği trafik kazası sonucu, üç yıl komada kalır. Doktorlar ümidi keser ama Sezin ümidini kesmez. Sonunda Murat uyanır ve ilk yaptığı şey Sezin’e boşanma davası açmak olur.
Çok bilinmeyenli bir denklem gibi görünen vakada, akıllara durgunluk veren, seyirciyi gözyaşlarına boğacak olaylar birbirini kovalar.
“Sezmekte ve susmakta usta” olan Yusuf, kişisel sorunlarının içerisinde boğulmadan çözümler üretmeye çalışan Nazlı ve adeta bir efsaneye dönüşen Nisa Komiser’i hiç böyle görmediniz.
Cemal Hünal, Didem İnselel, Fatoş Kabasakal ve Cengiz Çimen’in yer aldığı 13. Bölüm, 21 Aralık 2012 Cuma günü, saat 19.50’de TRT1 ekranlarında

Resmen yarın olmasını iple çekiyorum :52:
Nazlımla Yusufum artık musmutlu olsun :nazar:

haftaya yine güzel bir bölüm bizi bekliyor:16:

[video=youtube;0DYz6d_XbN0]http://www.youtube.com/watch?v=0DYz6d_XbN0[/video]

Türk dizileri arasında son zamanlarda en çok beğendiğim dizi...
Nisa Mükemmel
Hele eşi ile olan sahnelere bitiyorum :))

BÖYLE BİTMESİN 14. BÖLÜM BASIN ÖZETİ

“aşk gelir, akıl gider”

Aile Masası, güne sakin başlamıştır. Çok sürmez, hızla içeri giren Ferdi, telaşla derdini anlatmaya başlar.
Tır şoförü olan Ferdi, ekmek parası için Dubai’ye çalışmaya gider. Altı ay sonra döndüğünde, karısı onu eve almaz, boşanmak istediğini söyler. Sıradan bir hikaye gibi görünüyor değil mi?
Nisa’nın evinde yaşanan kalp çarpıntısı dinecek mi?
Yusuf, kulağında telefon, kıyıda köşede, gizli saklı, kiminle konuşuyor?
Ege Aydan, İpek Tuzcuoğlu ve Goncagül Sunar gibi usta oyuncuların, konuk olarak yer aldığı 14. Bölümde, çok gülecek, şaşıracak ve düşüneceksiniz.
28 Aralık Cuma akşamı, saat 19.50’de TRT1’de.

Back