bugün eşimin avukatı aradı , konuyu bılenler bılır de, bılmeyenler ıcın ozet gecıyorum..kendileri bana hıc danısmadan dava acmıslarsı hıc sesını bıle duymadım, annesıyle bırlkte sağolsunlar..neyse benden tazmınat ıstemıs dugun masrafı yapmış anlaşamıyormusuz falan.. Tamam ıyı hoş dedık bende saldırdım tazmınat ıstedım onun 5 katı kadar, ve bana yaşattıgı şiddet hakaret herşeyi ortaya doktum ifademde, demekkı anladıllarkı davayı kay edıcez paşamın avukatı aradı davayı geri çekelim anlaşmalı bitsin bu iş diye,,, yanlız dıkkat hala esımle bırkez bıle konusmadık.. Sımdı buna mı takıldın dıceksın de, ınsanın bukadar kotu tepkıler sınırını bozuo,, bende avukatımla konustum ve davanın peşini bırakmıycaz dedı,, evet brakmıyorum...gozyaslarımın acılarımın bedelını soruyorum... 2 ay agladım hıc susmadan, artık ağlamıyorum da, dogru adam degılmıs, yazıkkkk!!!!! Yazıkkk !!!! Bugun ona ılk defa mesaj attım dedımkı senın derdın cebınden cıkacak para bende hala ofkelısın duzelır falan sanıodum salakmısım bu ıs bole bıtebılır umrumda degıl dedım, ancak dedım unutma senın de bırgun kızın olursa o da yuzustu kalırsa anlarsın, hakkımı helal etmıyorum yansın ıcı ya,, sadece benım kadar dunyası yıkılsın, guvenecek dal bulamasın dıyorum kızgınım cok!!!! Işste bukadarmış benciller bunlar hani her zorlukta yanyana olucaz ya yalan yalan!!!! Dilerim ben yada burda başka canı yanan herkes hakettiği mutluluğu bulsun, tecrubelerime gelince aslaaaaa bır erkeğe muhtac olmayın, asla bır erkeğe guvenıp hayatınızı karartmayın, işinize sahip cıkın, bunları yapamıyorsanız zaten guvenınız yoktur ve ne olsa susarsınız ve aılenızın de gucsuzluğunu asla kımse bılmesın,,,, eşim demeyın arkadaslar , guvenmeyın, dusmanınızın yapmayacgını yapıo bunlar, adam hevesını aldı gıdıo sağolsun, ben 29 yıl evlenmedım , evlilik nıyetımde de yoktu, benım dış gorunuşum ıyıdır benı cok ısteyen oldu, ben allahtan hayırlısıııstedım, ama nısanlıyken gordum bunun manyaklığını, asıgım dedım evlenınce gecer dedım, gecmezmıs bılemedım, evladım olsun ıstedım, hamıleyken sıddet gordum, evladım 2 gun sonra dustu, annelığı de yasayamadım, evliliği de,,, ama alllah bana daha guzellerını verır ınanıyorum ama ona okadar ah edıyorum ki,,, hergun gozyası doksee anca rahatlarım, kötü birimiyim suan evet , artık kötüyüm, düşürdüğüm evladım duacım olsun, erkekti biliyordum, hissedıyordum,oğlum rabbımın katında yediği dayaktan düştüyse rabbime verilecek buyuk hesabı var onun, ben anne olursam bırgun herzaman bir evladımın daha oldugunu unutmıycam, suan cok ağlıyorum sankı dolmuşum dolmuşum susamıyorum, gözlerimize bakıp soledikleri sözler bukadar basit olamaz, heryer kız dolu, gitsin evlensin ya, verdiğim sevgiyi degeri bır kişiden görür umarım, görmesse acımam, zaten o zamana da gecer kızgınlığım,,, dua edın bana yıkılan hayallerım en yakın zamanda hayırlısıyla kurulsun