böyle boşanma modeli yokkk!!!

Ben ilahi adalete inanırım alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste senin ahların yerde kalmayacak buna emin ol burnundan gelecek o şahısın sana çektirdiklerini çekmeden de ölmez ilahi adalet dedim ya devran dönecek yani.Sana yaptıklarının vebalinden kurtulamayacak buna inan sana güneş doğarken onun üzerinde kara bulutlar olacak sen temiz bir sayfa açacaksın o kirli sayfalarda daha da kirlenecek sen şükredeceksin ondan kurtulduğuna ama o seni kaybettiğine yanacak(inan o günler de gelecek pişmanlık kapısını çalacak) sen baharları yaşarken o sonbaharları yaşayacak sen güçleneceksin Allah sana yardım edecek ama o Allah'ından bulacak sen güleceksin o ağlayacak.Gönlünü ferah tut dua et güzel günler çok yakın....

Son düzenleme:
Ben ilahi adalete inanırım alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste senin ahların yerde kalmayacak buna emin ol burnundan gelecek o şahısın sana çektirdiklerini çekmeden de ölmez ilahi adalet dedim ya devran dönecek yani.Sana yaptıklarının vebalinden kurtulamayacak buna inan sana güneş doğarken onun üzerinde kara bulutlar olacak sen temiz bir sayfa açacaksın o kirli sayfalarda daha da kirlenecek sen şükredeceksin ondan kurtulduğuna ama o seni kaybettiğine yanacak(inan o günler de gelecek pişmanlık kapısını çalacak) sen baharları yaşarken o sonbaharları yaşayacak sen güçleneceksin Allah sana yardım edecek ama o Allah'ından bulacak sen güleceksin o ağlayacak.Gönlünü ferah tut dua et güzel günler çok yakın....

inşallah... bolece kurtulup gidemesin bu dunyadan...zaten rabbıme havale etım.. bu dunyada olmasa ahırette hesabım var onla.. cok zordu ama gectı cok sukur.. sevılmeye olan zaafımız yuzunden gelıyor basımıza bunlar... duygusallıktan..olmıycam artık duygusal.. dırek mantık..askın gozumu kor etmesıne ızın vermıycem artık inşşallah

sanki bir tek o anadan doğmuş ,
sanki sen ağacın kovuğundan çıkmışsın.
ınsan değilmiş zaten, bir insanın yan sanayısı denir ancak bunun gibilerine

sana ne yaşattıysa aynısını yaşasın inşallah, kahrolsun uzun bir süre kendıne gelemesin
ta ki, senden helallık isteyene kadar...

allah karşısına bin beterını çıkarsın:47:
çok sinirlendim, kusura bakma

Ve şu güzel sözü her zaman oku ve anımsa ben çok seviyorum bu sözü

Bazen Bitmek Bilmeyen Dertler Yağmur Olur Üstüne Yağar; Ama Rengarenk Gökkuşağı da Yağmurdan Sonra Çıkar. (Hz. Mevlana)

sanki bir tek o anadan doğmuş ,
sanki sen ağacın kovuğundan çıkmışsın.
ınsan değilmiş zaten, bir insanın yan sanayısı denir ancak bunun gibilerine

sana ne yaşattıysa aynısını yaşasın inşallah, kahrolsun uzun bir süre kendıne gelemesin
ta ki, senden helallık isteyene kadar...

allah karşısına bin beterını çıkarsın:47:
çok sinirlendim, kusura bakma

sence kusura bakarmyım ben ;)) hayatımda kımseye a etmedım. kotuluk dusunmedım ben.. ama bnn yaptıgını dusmanları yapmaz ınsanın.. ınsan hıcbıse yapmasa arar ıstemıyorum senı der.. ıhanet eden bır kadın olsa bnu yapmaz ınsan.. bosver sen de ah et aklına geldıkçe kim haksızsa ceksin cezasını..

Canımm benim çok üzüldüm:14::14: Allah I'm kimseye vermesin.en çok da bebğine.:14::14:Allah ıslah etsin o pislik adamı.

Ve şu güzel sözü her zaman oku ve anımsa ben çok seviyorum bu sözü

Bazen Bitmek Bilmeyen Dertler Yağmur Olur Üstüne Yağar; Ama Rengarenk Gökkuşağı da Yağmurdan Sonra Çıkar. (Hz. Mevlana)

çok güzelmiş :)) biliyomusn bu olaylar olurken aglarken bıle amenna dedım.. hep sabır gosterdm.. cunku zaten sıkıntı olmassa ozaman yaradan senı unutmus demektır, be cok şükçr ki sınavımı veriyorum hemde sabırla sınarark, çok güzel sözmiş , umut verdın, sende umudunu hıc yıtırmeyenlerden ol arkadaşş

Canımm benim çok üzüldüm:14::14: Allah I'm kimseye vermesin.en çok da bebğine.:14::14:Allah ıslah etsin o pislik adamı.

amin.. bebeğim yanımda gibi zaten hala,, burda ebladı olanları goruyorum zor hayatları cok ama lsun evlatları var umutları var .. benım burağımı o değil rabbim aldı. hamile kadna vururken yoğun bakma gonderırken o da ımrıhanını yasadıve bıtmedı bıtmeecek.. hıc sevgı yuzu gormesın dıyorm.. benden helallk almadan uyuyamasın benım gıbı

sence kusura bakarmyım ben ;)) hayatımda kımseye a etmedım. kotuluk dusunmedım ben.. ama bnn yaptıgını dusmanları yapmaz ınsanın.. ınsan hıcbıse yapmasa arar ıstemıyorum senı der.. ıhanet eden bır kadın olsa bnu yapmaz ınsan.. bosver sen de ah et aklına geldıkçe kim haksızsa ceksin cezasını..

kısasa kısas,olur inşallah.

sağol arkadaşım Allah hakettiğin mutluluğu sana verecek bak Hz.Mevlana sözleri insanı çok rahatlatır okurken huzur verir o güzel sözler, ara ara okumanı tavsiye ederim Allah güzel kapılar açsın sana.

Son düzenleme:
amin.. bebeğim yanımda gibi zaten hala,, burda ebladı olanları goruyorum zor hayatları cok ama lsun evlatları var umutları var .. benım burağımı o değil rabbim aldı. hamile kadna vururken yoğun bakma gonderırken o da ımrıhanını yasadıve bıtmedı bıtmeecek.. hıc sevgı yuzu gormesın dıyorm.. benden helallk almadan uyuyamasın benım gıbı

İnş hiç mutlu olmasın.aynen öyle kapayamasın o gözlerini helallık almadan

Son düzenleme:
sağol arkadaşım Allah hakettiğin mutluluğu sana verecek bak Hz.Mevlana sözleri insanı çok rahatlatır okurken huzur verir o güzel sözler, ara ara okumanı tavsiye ederim Allah güzel kapılar açsın sana.

sende sağol Allah razı olsun hep okuorum daha cok okurum.. dua bana cok iyi geliyo hep dua edıyorum.. sukredıyorum.. benım de favori sözüm : hayatım altust oldu dıye uzulme merden bılıyorsun altının ustunden daha ıyı olmayacagını hz. mevlana söylemiş..

kendini çok güzel toplamışsın canım, inan çok sevindim böyle olmana
onunda ALlah cezasını vericektir unutma yanına kalmıcak asla :)
zavallı insanlar inan ben bile burdan acıdım ona ve annesine!!

kendini çok güzel toplamışsın canım, inan çok sevindim böyle olmana
onunda ALlah cezasını vericektir unutma yanına kalmıcak asla :)
zavallı insanlar inan ben bile burdan acıdım ona ve annesine!!

annesıyle uyusunlar rahat rahatttt sımdı... gun gelır ben rahat uyurum .. hayatta hersey gecer

merak etme canım...arada kotu oluyorum.. işimi kuruyorum şimdi hemde beş kurussuz rabbım yanımda... o calısamıyormus duydum param var dıye hava atıodu ben unıversıte mezunuyum parasını konusuodu.. dur bakalım daha neler olur.. gun gelır devran doner..ben cafe açıcam arkadasım.. bugun teslim aldım temıLıgını yaptım.. inş hayırlısııyla hallederım.. cunku benı ısımden cıkartmıstı.. kıskançlığından.. sana bakarım ben dıye..ole olmuyormus... ınanırmısım bırkez aramadı..CUNKU YUZU YOK ARAYAMAZZZ ne acı dımı.. utanıyosa tabı.. bu dunyada guven verıp yarı yolda bıraktıgın ınsanın sadakasını ıkı dunyada veremessın demişler... helal degıl hakkım..rabbım bana duyursun çektiğini...

tebrıkler tatlım ınsallah herksey dusunduğun gıbı olur ve rabbım yardımcın olur..
onuda allaha havale et gıtsın..Rabbım cok buyuk elbet cezasını çeker..Şerfsiz yaaaaaaa

bugün eşimin avukatı aradı , konuyu bılenler bılır de, bılmeyenler ıcın ozet gecıyorum..kendileri bana hıc danısmadan dava acmıslarsı hıc sesını bıle duymadım, annesıyle bırlkte sağolsunlar..neyse benden tazmınat ıstemıs dugun masrafı yapmış anlaşamıyormusuz falan.. Tamam ıyı hoş dedık bende saldırdım tazmınat ıstedım onun 5 katı kadar, ve bana yaşattıgı şiddet hakaret herşeyi ortaya doktum ifademde, demekkı anladıllarkı davayı kay edıcez paşamın avukatı aradı davayı geri çekelim anlaşmalı bitsin bu iş diye,,, yanlız dıkkat hala esımle bırkez bıle konusmadık.. Sımdı buna mı takıldın dıceksın de, ınsanın bukadar kotu tepkıler sınırını bozuo,, bende avukatımla konustum ve davanın peşini bırakmıycaz dedı,, evet brakmıyorum...gozyaslarımın acılarımın bedelını soruyorum... 2 ay agladım hıc susmadan, artık ağlamıyorum da, dogru adam degılmıs, yazıkkkk!!!!! Yazıkkk !!!! Bugun ona ılk defa mesaj attım dedımkı senın derdın cebınden cıkacak para bende hala ofkelısın duzelır falan sanıodum salakmısım bu ıs bole bıtebılır umrumda degıl dedım, ancak dedım unutma senın de bırgun kızın olursa o da yuzustu kalırsa anlarsın, hakkımı helal etmıyorum yansın ıcı ya,, sadece benım kadar dunyası yıkılsın, guvenecek dal bulamasın dıyorum kızgınım cok!!!! Işste bukadarmış benciller bunlar hani her zorlukta yanyana olucaz ya yalan yalan!!!! Dilerim ben yada burda başka canı yanan herkes hakettiği mutluluğu bulsun, tecrubelerime gelince aslaaaaa bır erkeğe muhtac olmayın, asla bır erkeğe guvenıp hayatınızı karartmayın, işinize sahip cıkın, bunları yapamıyorsanız zaten guvenınız yoktur ve ne olsa susarsınız ve aılenızın de gucsuzluğunu asla kımse bılmesın,,,, eşim demeyın arkadaslar , guvenmeyın, dusmanınızın yapmayacgını yapıo bunlar, adam hevesını aldı gıdıo sağolsun, ben 29 yıl evlenmedım , evlilik nıyetımde de yoktu, benım dış gorunuşum ıyıdır benı cok ısteyen oldu, ben allahtan hayırlısıııstedım, ama nısanlıyken gordum bunun manyaklığını, asıgım dedım evlenınce gecer dedım, gecmezmıs bılemedım, evladım olsun ıstedım, hamıleyken sıddet gordum, evladım 2 gun sonra dustu, annelığı de yasayamadım, evliliği de,,, ama alllah bana daha guzellerını verır ınanıyorum ama ona okadar ah edıyorum ki,,, hergun gozyası doksee anca rahatlarım, kötü birimiyim suan evet , artık kötüyüm, düşürdüğüm evladım duacım olsun, erkekti biliyordum, hissedıyordum,oğlum rabbımın katında yediği dayaktan düştüyse rabbime verilecek buyuk hesabı var onun, ben anne olursam bırgun herzaman bir evladımın daha oldugunu unutmıycam, suan cok ağlıyorum sankı dolmuşum dolmuşum susamıyorum, gözlerimize bakıp soledikleri sözler bukadar basit olamaz, heryer kız dolu, gitsin evlensin ya, verdiğim sevgiyi degeri bır kişiden görür umarım, görmesse acımam, zaten o zamana da gecer kızgınlığım,,, dua edın bana yıkılan hayallerım en yakın zamanda hayırlısıyla kurulsun

cnm bnm yazdıklarını okudum çok etkilendim gözlerim doldu hepimiz evliyiz ve bunları yaşayabilirz ama inan en çok bebeğinin düşmesine üzüldüm sonuçta o allahın bir lutfu allah onu ıslah etsin ne diyeyim sen yılma hayatına dimdik devam et yazdıklarından güçlü biri olduğun belli allahım bundan sonraki hayatında mutluluklar versin sana aminnn

yaşadıklarına özellikle de bebeğine çok üzüldüm canım inşallah bundan sonra çok mutlu olursun Allah karşına vicdan sahibi kıymet bilen birini çıkarır inşallah
yazdıklarına katılıyorum her kadın kendi ayaklarının üstünde durmalı kimseye muhtaç olmamalı.şu an benim hayatımdaki en büyük pişmanlığım okumamak:50:
kızlarımın okuması meslek sahibi olması için elimden ne geliyorsa yapacağım:31:

Back
X