Böyle bu değer ilk kez gördüm🤨

• Konu Sahibi Konu Sahibi Bahan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bahan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2022
572
120
33
29
IMG_0670.webp
Arkadaşlar beta hcg değeri bu şekil çıkan var mı?

Çoook. 0.0 cıkmış işte.

0 ila 7 arası negatif demek. 6.8 bile olsa gebelik yok ama Mesela 7.1 dahi olsa ihtimal var demektir. Yani sende suan gebelik görünmüyor.

Her labın kitleri ile beraber aldığı referans aralığı farklı oluyor. Genelde 5 e kadar oluyor hcg bu lab 7 ye kadar anlamsız kabul etmiş

O anlamda değilde normalde referans aralığı 0.1 0.2 falan çıkıyordu gebelik olmasa bile bu şekilde ilk kez
Referans aralığı bu olamaz. Genelde 0-5 0-10 filandır. Sizin hastanede de 0-7. Kimi hastane sizin değerinizi 0.0 girer kimi <0.1 kimi <1.2 girer. Hepsinde farklı olabilir. Ben heosinden gördüm.

Referans aralığı bu olamaz. Genelde 0-5 0-10 filandır. Sizin hastanede de 0-7. Kimi hastane sizin değerinizi 0.0 girer kimi <0.1 kimi <1.2 girer. Hepsinde farklı olabilir. Ben heosinden gördüm.
Referans aralığı değil yanlış yazmışım değerleri o şekilde çıkıyo ben 0.0 hiç denk gelmedim şaşırdım o yüzden Buda adet günüm bugün verdim kanı adette olmadım döner mi acaba

Referans aralığı değil yanlış yazmışım değerleri o şekilde çıkıyo ben 0.0 hiç denk gelmedim şaşırdım o yüzden Buda adet günüm bugün verdim kanı adette olmadım döner mi acaba
Sonnn derece negatifsiniz, nasil donsun burdan?

E adet de olmadim yazmissiniz yukarda. Gunu gelmediyse olmazsibiz tabi, mantigi bu bu
Bugün günü işte olmam lazımdı olmadım o yüzden dedim olmazsam döner mi geç döllenme olayları oluyo o yüzden dedim neyse hayırlısı

Bilemiyorum sonuç değişir mi artık yumurtlama geç olduysa geç döllenme de olabilir.

Back
X