Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O anlamda değilde normalde referans aralığı 0.1 0.2 falan çıkıyordu gebelik olmasa bile bu şekilde ilk kez gördümÇoook. 0.0 cıkmış işte.
0,0 şeklinde hiç görmemiştim o yüzden garibime gitti0 ila 7 arası negatif demek. 6.8 bile olsa gebelik yok ama Mesela 7.1 dahi olsa ihtimal var demektir. Yani sende suan gebelik görünmüyor.
Referans aralığı bu olamaz. Genelde 0-5 0-10 filandır. Sizin hastanede de 0-7. Kimi hastane sizin değerinizi 0.0 girer kimi <0.1 kimi <1.2 girer. Hepsinde farklı olabilir. Ben heosinden gördüm.O anlamda değilde normalde referans aralığı 0.1 0.2 falan çıkıyordu gebelik olmasa bile bu şekilde ilk kez
Referans aralığı değil yanlış yazmışım değerleri o şekilde çıkıyo ben 0.0 hiç denk gelmedim şaşırdım o yüzden Buda adet günüm bugün verdim kanı adette olmadım döner mi acabaReferans aralığı bu olamaz. Genelde 0-5 0-10 filandır. Sizin hastanede de 0-7. Kimi hastane sizin değerinizi 0.0 girer kimi <0.1 kimi <1.2 girer. Hepsinde farklı olabilir. Ben heosinden gördüm.
Sonnn derece negatifsiniz, nasil donsun burdan?Referans aralığı değil yanlış yazmışım değerleri o şekilde çıkıyo ben 0.0 hiç denk gelmedim şaşırdım o yüzden Buda adet günüm bugün verdim kanı adette olmadım döner mi acaba
Ne bilim adetim geçmedi o yüzden bu umut belki dedimSonnn derece negatifsiniz, nasil donsun burdan?
E adet de olmadim yazmissiniz yukarda. Gunu gelmediyse olmazsibiz tabi, mantigi bu bu isinNe bilim adetim geçmedi o yüzden bu umut belki dedim![]()
Bugün günü işte olmam lazımdı olmadım o yüzden dedim olmazsam döner mi geç döllenme olayları oluyo o yüzden dedim neyse hayırlısıE adet de olmadim yazmissiniz yukarda. Gunu gelmediyse olmazsibiz tabi, mantigi bu bu
Bilemiyorum sonuç değişir mi artık yumurtlama geç olduysa geç döllenme de olabilir.Referans aralığı değil yanlış yazmışım değerleri o şekilde çıkıyo ben 0.0 hiç denk gelmedim şaşırdım o yüzden Buda adet günüm bugün verdim kanı adette olmadım döner mi acaba
22. Gün yumurtlama 23 çatlama oldu işte bilmiyorum bakalım artık yaBilemiyorum sonuç değişir mi artık yumurtlama geç olduysa geç döllenme de olabilir.
Çatlamadan 14 gün sonra udrar testi net sonuç verir kana gerek bile yok.22. Gün yumurtlama 23 çatlama oldu işte bilmiyorum bakalım artık ya
Öyleymiş evet teşekkürlerÇatlamadan 14 gün sonra udrar testi net sonuç verir kana gerek bile yok.