hilalkiz 'O' her şeyi işitendir,sesini mutlaka duyar... tek ayak cezası Kayıtlı Üye 18 Mayıs 2015 1.223 704 43 7 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi hilalkiz #1 Bayanlar resimlerdeki gibi bukleler istiyorum kalın kalın... Bu modeli nasıl yaptırabilirim işlemin adı nedir ? Ama tek sorun benim bu kadar saçım yok :/
Bayanlar resimlerdeki gibi bukleler istiyorum kalın kalın... Bu modeli nasıl yaptırabilirim işlemin adı nedir ? Ama tek sorun benim bu kadar saçım yok :/
Bademli Cikolata Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Haziran 2010 848 306 133 8 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi hilalkiz #2 Kuaföre yaptıracaksanız fotoğrafını gösterebilirsiniz eğer kendiniz yapacaksanız kalın ve masayı yan tutup saçınızı öyle sarmanız yeterli
Kuaföre yaptıracaksanız fotoğrafını gösterebilirsiniz eğer kendiniz yapacaksanız kalın ve masayı yan tutup saçınızı öyle sarmanız yeterli
hilalkiz 'O' her şeyi işitendir,sesini mutlaka duyar... tek ayak cezası Kayıtlı Üye 18 Mayıs 2015 1.223 704 43 8 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi hilalkiz #3 La_vender .!.: Kuaföre yaptıracaksanız fotoğrafını gösterebilirsiniz eğer kendiniz yapacaksanız kalın ve masayı yan tutup saçınızı öyle sarmanız yeterli Genişletmek için tıkla... Bu saclar sık ve kalın ya bende boyle durur mu emin degilim
La_vender .!.: Kuaföre yaptıracaksanız fotoğrafını gösterebilirsiniz eğer kendiniz yapacaksanız kalın ve masayı yan tutup saçınızı öyle sarmanız yeterli Genişletmek için tıkla... Bu saclar sık ve kalın ya bende boyle durur mu emin degilim
Bademli Cikolata Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Haziran 2010 848 306 133 8 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi hilalkiz #4 hilalkiz .!.: Bu saclar sık ve kalın ya bende boyle durur mu emin degilim Genişletmek için tıkla... Anladım tam olarak böyle kabarık durmayabilir benim de saçım sizinki gibi öne geri atıp kabartmaya çalışın olduğu kadar
hilalkiz .!.: Bu saclar sık ve kalın ya bende boyle durur mu emin degilim Genişletmek için tıkla... Anladım tam olarak böyle kabarık durmayabilir benim de saçım sizinki gibi öne geri atıp kabartmaya çalışın olduğu kadar
hilalkiz 'O' her şeyi işitendir,sesini mutlaka duyar... tek ayak cezası Kayıtlı Üye 18 Mayıs 2015 1.223 704 43 8 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi hilalkiz #5 La_vender .!.: Anladım tam olarak böyle kabarık durmayabilir benim de saçım sizinki gibi öne geri atıp kabartmaya çalışın olduğu kadar Genişletmek için tıkla... kabarıklığından çok benimki koyun tüyü gibi tiftik tiftik durmasın istiyorum
La_vender .!.: Anladım tam olarak böyle kabarık durmayabilir benim de saçım sizinki gibi öne geri atıp kabartmaya çalışın olduğu kadar Genişletmek için tıkla... kabarıklığından çok benimki koyun tüyü gibi tiftik tiftik durmasın istiyorum
feruzecerci Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 1 Ocak 2017 1.918 3.262 133 14 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi hilalkiz #6 Saçlarınızı ince ince ayırın, orta kalınlıkta bir maşayla kıvırın, tüm işlem bittikten sonra başınızı eğip tüm saçları önünüze alıp fön makinesinde yüksek ayarda kurutun. Bu kadar basit .
Saçlarınızı ince ince ayırın, orta kalınlıkta bir maşayla kıvırın, tüm işlem bittikten sonra başınızı eğip tüm saçları önünüze alıp fön makinesinde yüksek ayarda kurutun. Bu kadar basit .