Böyle çalışılırmı?

honeysuckle

istanbul delisi
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
3.161
1.515
373
İstanbul
2 gündür belim tutulmuş otursam kalkamıyorum kalksam oturamıyor..
izin istesem bi sürü tantana olacak herşeyden bezdim artık kimsenin umrunda değil ölsende işe geleceksin böyle iş olurmu?? iki büklüm yürüyorum .duraktan ofise kadar ağlaya ağlaya geldim yeni elemanda değilim ama hiç.. ağrımın üstüne bide sinir bozukluğu eklendi

geçmiş olsunn canımm neden izin verilmez ki hastayken millete acı çektirmek daha mı iyi oluyor

Geçmiş olsun arkadaşım..
bakın sağlık o kadar önemli ki,ihmale gelmez.
siz sağlıklı olacaksınız ki çalışabilesiniz..
onun için hemen izin alıp doktora gidin,kendinize acı çektirmeyin..
iş bitmez hiçbir zaman,ama hastalık ilerlerse o zaman daha çok sıkıntı çekersiniz..

Canım çok geçmiş olsun..
İnsan kaynakları müdürüne çık. Ya da git bir doktora rapor verir zaten sana.
Malesef insan sağlığına önem vermeyen bir toplumda yaşıyoruz.
Her zaman en önce gelen iş iş iş...Bu şekilde nasıl bir performans bekliyorlar anlamıyorum.
Bende özek sekt. çalışıyorum. Gögüsümde kistler var 6 ayda bir kontrole gitmem gerekiyor. 3 ay önce talep ettim hala gidemedim biliyor musun? Sağlığıma birşey olsa hastalığım ilerlese iş mi kurtaracak sanki bizi yaa ..Çok sinirleniyorum..Yıl sonu yoğunlu dediler....
Kadın doğuma gidecem sinüslerim azdı hergün baş ağrısı çekiyorum..Herşeyin başı zaten stres ne kadar dayanacak bu bünye bilmiyorum...

Son düzenleme:

geçmiş olsun, elbette böyle çalışılmaz, daha kötü olursun allah korusun, ne yazıkki özel sektör böyle, insanı illa sömürecekler

nereye çıkarsan çık ..raporlu olma gibi bir şansın yok ..
yoğun olsada olmasada yoğunuzdur biz izne falan çıkamazsın

sağolun istedim biraz önce bana ilaç isimleri önerildi ..gülsemmi ağlasmmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…