merabalarkızlar! bunc dertli insanın arasında benim sorunum belki hafif kaçacak ama fikirlerinize ihtiyacım var.Şimdi şöyle ki 6 senelik sevgilim biz tanıştıgımızda çok fit spor salonlarından çıkmayan kendine bakan biriydi.Hatta bununla övünürdüm benim sevgilim bakımlı diye.Ama son 2 senedir sporu bıraktı cok kilo aldı göbek yaptı.Saldı iyice yani.bu durumun o da farkında.İnanın agzımdan cıkacak herşeye bozuluyo.onu sararken elim yanlışlıkla göbegine gidiyo okşuyorum hemen geri çekiliyo sen göbeğimle mi oynuyosun dalga geçer gib falan.Birtişört deniyo yüzü asılıyo yakısmadı eritmem lazım su göbei falan diye bütün gün surat asıyo ama bakıyorum aynı gün hapur hupur iskenderler hamburgerler götürüyor.Suratı az önce denediği şey yüzünden asık ama önnde iskender bi güzel yiyo.Anlamıyorum.Ona aylardır anlaştırmaya çalışıyorum diyorum ki hayatım 2 sene önce bayılıyodum senin vücüduna ya kasların falan harika görünüyodun falan.He evet ya öyleydi di mi diyo.Ben de hevesleniyorum niye spora gitmiyosun ki diyorum diyo ki aşkım durumumuz yok gidemem ee baban gidiyo yıllardır diyorum onun yerine sen git diyorum babam yıllardır gidiyo aşkım orayı bırakamaz.Ben de ağzıma geleni saydım zaten ailelerinde bu benimki baba babası evin şımarık çocugu.Düşünün durumları yok sadecde bi kişi spora gidebiliyo ama babası gidiyo evin oglu gidemiyo bu ne saçmalık ya ne dengesizlik ben daha ne diyim bildiğin eski x i istiyorum ben dedim adama yani kendine gel eskisi gibi ol dedim adam biraz olsun umursamıyo bu kız beni artık begenmiyo demekki harekete gecmem lazım demiyo.Sizce ne yapmalıyım?