- 21 Ağustos 2014
- 524
- 322
- 73
- Konu Sahibi gececikedi
-
Cok tesekkurler bide dumduz gibi gorunen yerler askiya koyunca ayni yaptigim gibi durmuyo utuden mi o yoksa ben mi yapamiyorum yoksa makibadan cikinca asmadigimdan midir kocami netten indirdimNerde buldun o kocayı sen ? :)
Gömlekleri makinadan çıkartınca askıyla as kuruyunca ütüle jilet gibi oluo
Eğer eşin yaptığında öyle olmuosa sende sorun var onda da o gömlekler öyleyse kumaşından :)Cok tesekkurler bide dumduz gibi gorunen yerler askiya koyunca ayni yaptigim gibi durmuyo utuden mi o yoksa ben mi yapamiyorum yoksa makibadan cikinca asmadigimdan midir
Makinayi hic incelemedim acikcasi muhtemelen bende sorun var suan baktim utu seyi var o olsa gerek dediginizi yapicam bidahakine bakalim farkli farkli gomlekleri elden gecirmeye basladim sabah sabahEğer eşin yaptığında öyle olmuosa sende sorun var onda da o gömlekler öyleyse kumaşından :)
Makinada kırışık önleyici yok mu
Aman degmesin adam degisirse diye korkuyorum zatenMasallah ne kocalar var nazar deger kız
El aliskanligi diyorsun karar verdim zaten bundan boyle gomlekleriyle ilgilenicem yapa yapa jilet olur umarim .d ben utuleyincede bu olmamis deyip giymemezlikte yapmayip ise oyle gidiyo garibim en kisa surede duzgun yapmam lazimUtuden olsa esin de yapamaz degil mi?O bazenleri arttirsan... Pratik yapa yapa ogrenirsin.
Aman degmesin adam degisirse diye korkuyorum zaten
El aliskanligi diyorsun karar verdim zaten bundan boyle gomlekleriyle ilgilenicem yapa yapa jilet olur umarim .d
Utu istemeyen gomlek fikri cok cazipAdam degismesin zaten ama sen degis. Tek tarafli hizmetcilige karsiyiz.
Ya da utu istemeyen gomlek alacaksin.
Utu istemeyen gomlek fikri cok cazipbende hizmetcilik etsin istemiyorumda bekarkende boyleydim annem sagolsun elimi ise surdurmezdi bende evlenmeden dedim bak ben boyle boyleyim biliyosun anlamamda zaten oda demisti hicbisey yapmani istemiyorum dediginide yapti guzel ama bi sure sonra hele adam hem is hem ev isi kosturup zor durumda kalincada arada bi uzuluyorum ona kiyamiyorum oyuzden iste bende daha sık karisayim diyorum artik zaten
Makinayi hic incelemedim acikcasi muhtemelen bende sorun var suan baktim utu seyi var o olsa gerek dediginizi yapicam bidahakine bakalim farkli farkli gomlekleri elden gecirmeye basladim sabah sabah
Cok tesekkur ederim baya faydaniz dokundu bundan sonra denicem bakalim o sekilde becerip beceremedigimi yazacagim ^^Aynen canım o ütü işareti yüksek devirde de sıktırma oda çok buruşturur
Ütü masasının örtüsünün altına boydan boya folyo koy ısı etkisiyle sen bi tarafı ütülerken oda öteki tarafı ütülüo
Astığında buruşuk duran yerlere ütüyü değdirmeden buhar uygula düzelir
Cok tesekkur ederim baya faydaniz dokundu bundan sonra denicem bakalim o sekilde becerip beceremedigimi yazacagim ^^
Yok yapmiyorum gun icinde hizli birseyler hazirlayip yiyorum aksamda esim gelince yapiyor yada disari cikip yiyoruzRica ederim mutfağı merak ettim yemek yapıo musun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?