Mesela siz de çatır çatır sevişip çocuk yapıyosanız o çocuk doğduğunda da gözünüz gibi bakın da hasta etmeyin. Bu mesaja böyle cevap verilir.
Doktor bakacakmısmıs bakmaz zorundaymışmış bık bık vik vik. nereye bakacak be. Insan olan anlar, heryerde defalarca anlatılıyor "acil nedir ne icin kullanilir" diye. Bunu gidip yoldaki ota anlatsak, anlar ama bizim ülkemizdekiler anlamadı. Ama suc doktorunmuşmuş mişmiş. Bi yürüyün gidin isinize ya. Ne de cok biliyonuz her seyi.
Vereceklee bizim doktorlara yurt dışındaki gibi haklar, o zaman herkes görecek ebesinin gül yüzünü.
Gönül rahatlığıyla banlayabilirsiniz beni simdi. Daha neler denirdi de kendime yakıştıramadm. Bıktım kendini dünyanın en degerli zanneden insanlarından. Baksak kendi islerinde kaytarmak icin fırsat kollarlar ama gelip burda doktora sövüp sayın meslegini sorgulayın oooh be ne güzel memleket. Kimse de çıkıp bir gün demiyor ki "acayip mükemmel degerli bir insanım, benim neden yurt dışındaki gibi egitimli siyasilerim yok. Neden ülkede dogal hosaf diye bir proje birincilik kazaniyor". Varsa yoksa doktora öğretmene yüklenin. Ooh be valla, ne güzel kafalar.