- 29 Ocak 2021
- 1.929
- 5.825
- 108
- Konu Sahibi Ummuu Salih
Tövbe haşa siz Allah mısınız? Milletin din, iman sorguluyorsunuz. Siz Müslüman olabilirsiniz ama İslamı yeterince bilmediğiniz çok açık. Bilseniz insanların inanış ve imanları hakkında kesin hüküm veremezsiniz.Ya ben nerede kime açık açık aptal demişim? Beni eleştirdikleri gibi ben de onları elestirdim sadece. Mövzuda kendi odaklandiklarina uygun yorum yapilinca hoş, ben yorum yapinca zora mi gitti? Elbette , Peygamber sünnetine uymak zorunda olmayan gayri müslümanlar, yorum yapmak zorunda da olmamalilar o zaman , degilmi?
"İkra" size ne anımsatıyor? Ben muhafazakar birisi değilim ama mensup olduğum dini araştırmadan, anlamadan ben müslümanım demem. Müslümanın kılavuzu sizin gibiler değil.
Neye inanırsan inan veya inanma buna tamam ben şuyum demek için Allah akıl vermiş ve oku demiş. İnanmıyorsan bile bilim adamları oku demiş. Şu da akla gelmesin bilim adamlarını sınıflandırma adına değil. Yani ıssız adada yaşamıyorsan araştırmak ve okumak, tecrübe etmek ve sana uyan kimliği bulmak zorundasın.