valla evlenince evlenince anne babasının derdinin sevkat merhamet olmadığını tek deger verdiklerinin para oldugunu ogrendim.zaman ilerledikçe baska hesaplar içinde oldukları meydana çıktı.kocaminda arkamda olmamasi böyle sacma sapan durumlara sebep.Anne babasına güvenmesi doğal değil mi? yani sonuçta onun annesi ve babası. Anladığım kadarıyla size ev vermişler. Biraz eski bir ev onun bakımını yapmışsınız. Bu esnada kira vermemeniz iyi bir şey değil mi. Bu evi sizden alacaklar mı? siz neden güvenmiyorsunuz?
ben surda tapuyu ustume yapsin mi dedim insallah gözünüzle okur o beyninizle anlarsiniz.Bizim gibiler ☺ tatlim bizim gibiler kendi annelerine gidip kayinvalide ve kayinpederine gitmemezlik yapmayan , oğlunun koynuna girip kayinvalidesi ve kayinpederini dislamayan , ev verdikleri yani tapusunu vermeseler bile oturmamizi sagladiklari icin sukreden tapu meraklisi olmayan kisileriz Bizler ☺ sizin gibiler ise hem ev versinler yetmedi tapusunuda versinler ama yemege cagirmasinlar bizi rahat biraksinlar diyip kimsesizler yurdundan adam alip evlenmis gibi davranmak isteyenler dipnot: takilarini hibe etmek istemiyorsan o guzel zeki aklinla takilarini elinde tut ve verme allah akil mantik fikir vermis azicik kullan beyin bedava deme yani ☺ bizim gibileri anlayamazsn sen tapu derdindesin cunku
iste kocamda anlasa ona göre artik kredi mi ceker birikim mi hangisi ile ev sahibi olacaksak ona yöneliriz.kocam ayri alem ailesi ona bagimliligini arttirarak değil azaltarak sorumluluk sahibi olmasi işlerine gelmiyor.sorumsuzluga yonlendiriyorlar.bide bu halini de begenmiyorlar.ben geldigim aile düzeninde babam evinde yemeği yerdi.kayinpederde evinde yiyor.benim koca değişik.yorumlarin icinde yazar benden beklentileri.onlarin beklentisini karşılaşacağıma onlara yatirim yapacagima o kadar para ile kendime ev alirim.bunu anlatmaya calisiyorum.Konuyu okurken bir aile olgusu, şevkati, sevgisi hissedemedim, uslup düşmanca sanki bir savaş var onu okuyoruz..
Hamilesiniz, nefretle bahsettiğiniz insanlar çocuğunuzun babası babaannesi dedesi...Hamilelikte bu denli gerginlik iyi değil biraz rahat bırakın kendinizi..
Ev konusundaki fikrime gelecek olursak, küçük kardeş evlenince evde oturma sırasının ona gelmesi çok normal o zamanda siz kiraya çıkarsınız herkes gibi, ölüm yok ucunda bebeğinize boşuna bu kadar stres yasatmayin lütfen...