Böyle düşünmem normal mi

Yani neden aklına gelmedi diye sorabilirsiniz anlamında demek istedim veya kırıldığınızı ona ifade edebilirsiniz belki tatlı bir dille
Bilmem o an uzatmak istemedim fazla çünkü kendimi kötü hissettim. Ben birçok şeyi anlatırken aklına bile gelmemişim. İçimden gelmedi doğrusu

Bilmem o an uzatmak istemedim fazla çünkü kendimi kötü hissettim. Ben birçok şeyi anlatırken aklına bile gelmemişim. İçimden gelmedi doğrusu
O beni benim onu gördüğüm kadar yakın görmüyor mu sorgulaması yaşadığınızı anlayabiliyorum. Her yakın arkadaşlıkta zaman zaman böyle durumlar olabiliyor. Birçok ihtimal var belki gerçekten aklına gelmedi (ki bu sizin için kırıcı olan kısmı), belki bilerek söylemedi (bu da kafanızda soru işaretleri yaratan kısmı). Aranızda bu siteminizi ifade edebileceğiniz türde bir ilişkiniz varsa konuşun ama yok hala da içimden gelmiyor diyorsanız durumu kabul etmeye çalışın

Üzerinden birkaç gün geçti artık kabullendim hatta eskisi gibi samimi davranmak içimden gelmiyor kimseyi kırıp döken bir insan olmamaya çalışıyorum her zaman bu yüzden de karşımdaki insana çok değer veriyorum ama işte karşımdaki insanlar öyle olmuyor o yüzden yapabileceğim bir şey yok

çok tanıdık geldi.. 7 yıl beraber yaşadığım canım kanım insanla tartışarak ayrıldık sonradan uzaktan bakınca bana nasıl da aşağılayarak iğrenç davrandığını farkettim. Bir süre sonra geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…