böyle düşünmem yanlış mı?

aynı şeyleri düşünürdüm.bu art niyet değil..kuzen değil kim olursa olsun bayan erkek arasında sarılıp teselli etmek saçmalık...ablası değil kardeşi değil.haklısınız.

fazlasıyla art niyetlisiniz. kuzen bu ya kardeşten farkı yoktur. böyle düşünenler işte kuzenleri evlendirip ondan sonra iğrençleşiyor

bence kızmakta haklısın, ne olursa olsun biraz mesafe olmalı, ne gerek var saçını okşamaya, valla ben okadar medeni değilim, içlerinde kötülük yoktur elbet ama genede gereksiz bence

sevgilini fanusa koy aman kimse dokunmasın hatta bakmasın siyah gözlükle gezsin

Konu Sahibi akraba evliliği yapıyorsanız sıkıntıniz normaldir. Zira Biz Kuzenlerimizi sarılır öper teselli de eder saçını da oksariz. Çünkü kardeşiz.

Kuzenden kuzene değişir durumunuz :) Hele ki bu devirde çok şey değişti...Benim için akraba evlilikleri uzaktan bir akraba dahi olsa yanlış ama bazı insanlar normal buluyor.

İki kuzenim evli.ensest iliski mi gari bu.kardes degiller ben rahatsiz olurdum.

Benim kuzenim de bana sarılır ne var bunda? Kardeşim o benim. Şaka gibisiniz ya. Bu kadar art niyet iyi değil. Üstelik kadın 45 yaşında. Neredeyse çocuğu yaşında. Nasıl bir ruh hali bi durumdan art niyet çıkarmak. Kıskanmak ?
Benim sevgilim öyle bir şey yapsa hiç bunu sorgulamam kuzenim amca kızına yanlış duygular besleyecek kadar karakteri değil.

Herkes için kuzen kardeş değildir tabi ki ama ben olsam rahatsız olmazdım.
Eşimin bütün kuzenleri kız tabi ki teselli etmeli sarılmalı
Bi sıkıntım olduğunda aynı şeyi bende kendi kuzenlerimden beklerim çünkü onlar benim kardeşim. Kuzen kardes gibi olmaz demişsiniz olur hemde öyle güzel olur ki.
Sadece kız kardeşim var ama hiç bi zaman bu şekilde dile getirmedim anne tarafından 3 erkek kuzenim var yani 3 erkek kardeşim var. Baba tarafından desen ablalarım abilerim var sarılır öperim sıkıntı olarak görmedim

Kuzenden kuzene degisir bence.
Kuzenlerini kardes gibi gorenler var, ki kardestir bana gore, ask yasayip evlenenler de var, o da ensesttir bana gore.
Konu sahibi rahatsiz olduguna gore vardir bir bildigi. O yuzden kendi bilinclerinize gore topa tutmak yerine anlamaya calisin once.
Ablasina sarildi sacini oksadi moral verdi demiyor ki kizcagiz?

Bende katılıyorum size arada bir sınır olmalı. Sonuçta nikah düşüyor bu insanlara ne kadar kardeş gibi görüyorum desede karşı tarafı bilemez
Hele öyle saç ovuşturma falan bana da ters gelirdi istemezdim kesinlikle. Biran önce müsait zamanı bulup size anlatsın ertelemesin yani.

Detaya girmiş olması ya gercekten gereksiz dürüst nefes alıp verdıgını bıle rapor edecek kıvamda yada kıskanmanızı istediğindendir. Bızım aılede akraba evliliği yok ama kuzenımle boyle bı yakınlasmaya gırmedım ama bir derdi oldugunda abiden abladan farksızdır onlar benım ıcın..Aklıma bıle gelmezdı..

kuzenden kuzene değişir sanırım bence de. hani ailede kuzenle evlilik vs olmuşsa ya da hoşlantı bir şey hissetmişsem eşime karşı ben de kızabilirim.

oldukça haklısınız aynı anne babadan olma değillerse kardeşte değillerdir sarılmalarına gerekte yoktur (sütkardeş değillerse) insanlar birbirlerine temas etmeden de birbirlerinin hayatlarında var olabileceklerini en kısa zamanda öğrenseler çok süper olacak.

Sarıldım, saçlarını okşadım diye belirtmesi tuhaf geldi bana..

Ben sizi anladım ve katılıyorum.

Kuzenlerimle yakınızdır, evlilik vs asla olmaz aile içinde, kimse o gözle bakmaz yani.. Ama inançlarımız gereği tokalaşmayız bile.
Bu birbirimizi sevmediğimiz anlamına da gelmez, samimiyizdir..

Kuzeni yaa saçmalamayın bu ne takıntılı bi endişe herhalde sizde akraba evliliği çok buyüzden böyle takmışsınız kuzenine sarılmasında bi sıkıntı yok sıkıntı sizin düşüncenizde

Amca kızıyla oğluyla evlilik yapanların ülkesinde bunu tehdit olarak algılamak son derece doğal, art niyetin yok kıskanmak normal. Ama sevgilin kendisi anlattıysa boşu boşuna uzatma mevzuyu, konu öyle olsa anlatmazdı...
Ama dikkat eder artık, hoşlanmadığını söylemen yeterli olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…