- 24 Eylül 2013
- 3.112
- 946
- 198
- 35
- Konu Sahibi cikolata_kahve
-
aynı şeyleri düşünürdüm.bu art niyet değil..kuzen değil kim olursa olsun bayan erkek arasında sarılıp teselli etmek saçmalık...ablası değil kardeşi değil.haklısınız.siz olsanız ne düşünürdünüz ben mi çok abartıyorum acaba bu meseleyi. sevgilimin bir amca kızı var kadın çok sıkıntılı bir hayat yaşıyor geçen akşam bir anda duygusallaşıp ağlamaya başlamış sevgilim de onu teselli etmiş ederken de sarılmış saçını okşamış falan. bu benim hiç hoşuma gitmedi. ben de rahatsızlığımı dile getirdim. müsait olunca anlatacağım sana dedi. henüz daha anlatmadı ama ben gün içinde konuyu tekrar tekrar açtım rahatsız olduğumu söyledim tavır yaptım müsait olunca konuşacağız anlatacağım demesine rağmen. bu yüzden de tartıştık. ne anlatacaktı ki? kadının sıkıntılarını ve ona destek olmak istediğini anlatacaktı. bunu zaten biliyorum. ona dokunup sarılıp teselli etmesini kabul edebileceğim ne sebep olabilir ki. siz olsanız bu ayrıntıda bu kadar takılır mıydınız?
siz olsanız ne düşünürdünüz ben mi çok abartıyorum acaba bu meseleyi. sevgilimin bir amca kızı var kadın çok sıkıntılı bir hayat yaşıyor geçen akşam bir anda duygusallaşıp ağlamaya başlamış sevgilim de onu teselli etmiş ederken de sarılmış saçını okşamış falan. bu benim hiç hoşuma gitmedi. ben de rahatsızlığımı dile getirdim. müsait olunca anlatacağım sana dedi. henüz daha anlatmadı ama ben gün içinde konuyu tekrar tekrar açtım rahatsız olduğumu söyledim tavır yaptım müsait olunca konuşacağız anlatacağım demesine rağmen. bu yüzden de tartıştık. ne anlatacaktı ki? kadının sıkıntılarını ve ona destek olmak istediğini anlatacaktı. bunu zaten biliyorum. ona dokunup sarılıp teselli etmesini kabul edebileceğim ne sebep olabilir ki. siz olsanız bu ayrıntıda bu kadar takılır mıydınız?
sevgilini fanusa koy aman kimse dokunmasın hatta bakmasın siyah gözlükle gezsinsiz olsanız ne düşünürdünüz ben mi çok abartıyorum acaba bu meseleyi. sevgilimin bir amca kızı var kadın çok sıkıntılı bir hayat yaşıyor geçen akşam bir anda duygusallaşıp ağlamaya başlamış sevgilim de onu teselli etmiş ederken de sarılmış saçını okşamış falan. bu benim hiç hoşuma gitmedi. ben de rahatsızlığımı dile getirdim. müsait olunca anlatacağım sana dedi. henüz daha anlatmadı ama ben gün içinde konuyu tekrar tekrar açtım rahatsız olduğumu söyledim tavır yaptım müsait olunca konuşacağız anlatacağım demesine rağmen. bu yüzden de tartıştık. ne anlatacaktı ki? kadının sıkıntılarını ve ona destek olmak istediğini anlatacaktı. bunu zaten biliyorum. ona dokunup sarılıp teselli etmesini kabul edebileceğim ne sebep olabilir ki. siz olsanız bu ayrıntıda bu kadar takılır mıydınız?
ya benim hoşuma giden şeyler değil. insan ne kadar kardeş gibi de görse kardeş olmakla aynı şey değil sonuçta ve arada görünmez bir mesafe olması gerektiğini düşünüyorum. bu kadar samimiyet annesi değil kardeşi değil ne bileyim bana ters geldi.
oldukça haklısınız aynı anne babadan olma değillerse kardeşte değillerdir sarılmalarına gerekte yoktur (sütkardeş değillerse) insanlar birbirlerine temas etmeden de birbirlerinin hayatlarında var olabileceklerini en kısa zamanda öğrenseler çok süper olacak.ya benim hoşuma giden şeyler değil. insan ne kadar kardeş gibi de görse kardeş olmakla aynı şey değil sonuçta ve arada görünmez bir mesafe olması gerektiğini düşünüyorum. bu kadar samimiyet annesi değil kardeşi değil ne bileyim bana ters geldi.
Kuzeni yaa saçmalamayın bu ne takıntılı bi endişe herhalde sizde akraba evliliği çok buyüzden böyle takmışsınız kuzenine sarılmasında bi sıkıntı yok sıkıntı sizin düşüncenizdesiz olsanız ne düşünürdünüz ben mi çok abartıyorum acaba bu meseleyi. sevgilimin bir amca kızı var kadın çok sıkıntılı bir hayat yaşıyor geçen akşam bir anda duygusallaşıp ağlamaya başlamış sevgilim de onu teselli etmiş ederken de sarılmış saçını okşamış falan. bu benim hiç hoşuma gitmedi. ben de rahatsızlığımı dile getirdim. müsait olunca anlatacağım sana dedi. henüz daha anlatmadı ama ben gün içinde konuyu tekrar tekrar açtım rahatsız olduğumu söyledim tavır yaptım müsait olunca konuşacağız anlatacağım demesine rağmen. bu yüzden de tartıştık. ne anlatacaktı ki? kadının sıkıntılarını ve ona destek olmak istediğini anlatacaktı. bunu zaten biliyorum. ona dokunup sarılıp teselli etmesini kabul edebileceğim ne sebep olabilir ki. siz olsanız bu ayrıntıda bu kadar takılır mıydınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?