• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

böyle düşünmem yanlış mı?

cikolata_kahve

Fe inne meal usri yusra
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2015
64
42
3
siz olsanız ne düşünürdünüz ben mi çok abartıyorum acaba bu meseleyi. sevgilimin bir amca kızı var kadın çok sıkıntılı bir hayat yaşıyor geçen akşam bir anda duygusallaşıp ağlamaya başlamış sevgilim de onu teselli etmiş ederken de sarılmış saçını okşamış falan. bu benim hiç hoşuma gitmedi. ben de rahatsızlığımı dile getirdim. müsait olunca anlatacağım sana dedi. henüz daha anlatmadı ama ben gün içinde konuyu tekrar tekrar açtım rahatsız olduğumu söyledim tavır yaptım müsait olunca konuşacağız anlatacağım demesine rağmen. bu yüzden de tartıştık. ne anlatacaktı ki? kadının sıkıntılarını ve ona destek olmak istediğini anlatacaktı. bunu zaten biliyorum. ona dokunup sarılıp teselli etmesini kabul edebileceğim ne sebep olabilir ki. siz olsanız bu ayrıntıda bu kadar takılır mıydınız?

ya benim hoşuma giden şeyler değil. insan ne kadar kardeş gibi de görse kardeş olmakla aynı şey değil sonuçta ve arada görünmez bir mesafe olması gerektiğini düşünüyorum. bu kadar samimiyet annesi değil kardeşi değil ne bileyim bana ters geldi.

Sarıldım saçını okşadım mı dedi size
Siz mi gördünüz
Derdi vardı anlattı teselli ettim denirde
Derdi vardı sarıldım saçını okşadım demesi saçma olmamış mı

ya benim hoşuma giden şeyler değil. insan ne kadar kardeş gibi de görse kardeş olmakla aynı şey değil sonuçta ve arada görünmez bir mesafe olması gerektiğini düşünüyorum. bu kadar samimiyet annesi değil kardeşi değil ne bileyim bana ters geldi.

sevgilinizin kuzenine sarkacağını düşünüyorsanız neden o adamla sevgilisiniz hala?
dışardan bir kızı teselli eder vs anlarım da .. bu kadar mı güvensizsiniz ..ayrılın o zaman zehir etmeyin hayatı kendinizede adamada..

Amca kızına yan gözle bakacak karakter de biri mi sevgilin?!

Kuzenini teselli eden bir insandan otesini görmedim ben konuda..

ya yok abartma o benim ablam falan dedi de sorun benim o kadını kıskanmam değil. bu kadar samimiyeti doğru bulmamam. ben kuzenimle dertleşsem de ağlasam da değil sarılmak fiziksel temas bile olmaz bana tuhaf geldi bu samimiyet. ayrıca ailesinde kuzen evliliği olan birisi.

kendisi söyledide niye bu kadar ayrıntısıyla anlattı onu anlamadım. senin tavrında gereksiz kardes gibi yakınlardır niye art niyet düşünüyorsun ki

Kuzenini kıskanmanız tuhaf bi durum,siz olsanız kendi kuzeninize sarılıp teselli etmezmiydiniz?yasa siz ve kendi kuzeniniz o manada birşey yaşarmıydınız?bu soruların cevabına göre durumu yorumlayın bence.

sevgilinizin kuzenine sarkacağını düşünüyorsanız neden o adamla sevgilisiniz hala?
dışardan bir kızı teselli eder vs anlarım da .. bu kadar mı güvensizsiniz ..ayrılın o zaman zehir etmeyin hayatı kendinizede adamada..

sarkacağını düşünmüyorum ikisinin de birbirine o gözle bakacağını düşünmüyorum ama böylesi tavırlar hoş değil ki. kardeş gibi görmekle kardeş olmak aynı şey değil. sevgilim 27, kuzen 40 45 yaşlarda zaten böyle düşünmek saçma olur denk bile değiller yani ben onun abla gibi görmesini anlıyorum. sadece bu samimiyet hoşuma gitmedi. insan kuzeniyle daha mesafeli olmaz mı.

sarkacağını düşünmüyorum ikisinin de birbirine o gözle bakacağını düşünmüyorum ama böylesi tavırlar hoş değil ki. kardeş gibi görmekle kardeş olmak aynı şey değil. sevgilim 27, kuzen 40 45 yaşlarda zaten böyle düşünmek saçma olur denk bile değiller yani ben onun abla gibi görmesini anlıyorum. sadece bu samimiyet hoşuma gitmedi. insan kuzeniyle daha mesafeli olmaz mı.

hayır olmaz ..
madem o şekilde birşey olacağını düşünmüyorsunuz neden mesafe olması gerektiğini düşünüyorsunuz?

kendisi söyledide niye bu kadar ayrıntısıyla anlattı onu anlamadım. senin tavrında gereksiz kardes gibi yakınlardır niye art niyet düşünüyorsun ki

dün akşam böyle böyle oldu ben de yanına gittim biraz sarıldım saçını okşadım teselli ettim abla üzülme sen güçlüsün falan bu şekilde anlattı

çok saçma sarıldım, saçını okşadım diye olayın detaylarını vermesi. Ne o öyle film sahnesi gibi saç okşamak filan. Bariz şekilde kıskandırmaya filan çalışmış. siz de düşmüşsünüz hemen tuzağa. Normal bi insan teselli ettim der geçer.

Kuzenini kıskanmanız tuhaf bi durum,siz olsanız kendi kuzeninize sarılıp teselli etmezmiydiniz?yasa siz ve kendi kuzeniniz o manada birşey yaşarmıydınız?bu soruların cevabına göre durumu yorumlayın bence.

ben olsam kuzenime sarılmazdım. teselli etmek destek olmak tabi ki yapılır yabancı da değil ama bu kadar samimiyeti anlayamıyorum..

çok saçma sarıldım, saçını okşadım diye olayın detaylarını vermesi. Ne o öyle film sahnesi gibi saç okşamak filan. Bariz şekilde kıskandırmaya filan çalışmış. siz de düşmüşsünüz hemen tuzağa. Normal bi insan teselli ettim der geçer.

bu onun anlatış tarzı aslında. yani kıskandırmaya mı çalıştı öyle birşey anlamadım ama bilemeyeceğim.

Back
X