• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

böyle düşünmem yanlış mı?

çünkü kardeş gibi görseler de kardeş değiller ki. arada mesafe olmalı.

iyide neden mesafe olmalı ?

insan sadece kardeşini mi sarılıp teselli edebilir..bir arkadaşını falan da edemez mi?

size ters anladım ama gördüğünüz gibi burdaki bazı kişilere ters değil.. yani bu ters olma durumu sizin fikriniz ..demek ki sevgilinize de bizim gibi ters gelen bir durum yok.. mesafe olmalı diyerek olayı kural haline getiremezsiniz.. bu bakış açısıyla bakarsanız adama trip atmanız çok saçma..

Bu tavrınız neyi değiştirir ki. Kuzeni o. Teselli etmesi gerekirse eder. Ha bundan sonra yapar, size söylemez o başka.

Hala esimizi sevgilimizi kuzeninden kiskaniyor muyuz ya? Tamam tasvip etmiyo olabilirsin ama hem sevgilini hem de sevgilinin kuzenini nasi bi durumla ith ettiiginin farkinda misin? Ensest iliskiyle sucluyorsun resmen farkinda misin? Bide diosun kadin 40-45 yaslarinda sevgilim 27! Ikinci ithamin da kadina subyancilik sevgiline de resmen jigolo diosun!! Ya baska kadin olur anlarim kiskanirsin en cokda ben saydiririm burda nasi bi hareket bu bilmemne die ama kuzen ya bu ve sevgilinin ailesinde kuzen evliligi olsa dahi sevgilin boyle bisi dusunen biri diil belli ki o benim ablam ya demis daha sana bi aciklama yapmasina gerek var mi? Kiskancliginla sevgilini de bunaltma gercekten sacmaliosun der kalbini kirar sonra burda sevgilimle kavvga ettim die konu acma burda. Biraz aklinla mantiginla dusum bana hak vercegini umuorm. Nolur aile bireylerinden kiskanmaktan vazgecin hayatinizdakileri rica ediorm.

iyide neden mesafe olmalı ?

insan sadece kardeşini mi sarılıp teselli edebilir..bir arkadaşını falan da edemez mi?

size ters anladım ama gördüğünüz gibi burdaki bazı kişilere ters değil.. yani bu ters olma durumu sizin fikriniz ..demek ki sevgilinize de bizim gibi ters gelen bir durum yok.. mesafe olmalı diyerek olayı kural haline getiremezsiniz.. bu bakış açısıyla bakarsanız adama trip atmanız çok saçma..

peki kuzen değil de sevgiliniz/nişanlınız/eşiniz karşı cins bir arkadaşı bu şekilde teselli etse siz rahatsız olmaz mıydınız peki? bana böyle geliyor işte. ha kuzen ha arkadaş ne farkı var ki ikisi de aynı... arkadaşa da destek olur teselli edersin ama sarılmazsın mesafeli olunur değil mi? ayrıca tamam bu bana gelen ters bir şey ona gelmiyor da olabilir bunu da anlarım ama insan sevdiğinin hassasiyetine saygı gösterir hiç olmazsa bu da mı yanlış...

Hala esimizi sevgilimizi kuzeninden kiskaniyor muyuz ya? Tamam tasvip etmiyo olabilirsin ama hem sevgilini hem de sevgilinin kuzenini nasi bi durumla ith ettiiginin farkinda misin? Ensest iliskiyle sucluyorsun resmen farkinda misin? Bide diosun kadin 40-45 yaslarinda sevgilim 27! Ikinci ithamin da kadina subyancilik sevgiline de resmen jigolo diosun!! Ya baska kadin olur anlarim kiskanirsin en cokda ben saydiririm burda nasi bi hareket bu bilmemne die ama kuzen ya bu ve sevgilinin ailesinde kuzen evliligi olsa dahi sevgilin boyle bisi dusunen biri diil belli ki o benim ablam ya demis daha sana bi aciklama yapmasina gerek var mi? Kiskancliginla sevgilini de bunaltma gercekten sacmaliosun der kalbini kirar sonra burda sevgilimle kavvga ettim die konu acma burda. Biraz aklinla mantiginla dusum bana hak vercegini umuorm. Nolur aile bireylerinden kiskanmaktan vazgecin hayatinizdakileri rica ediorm.

hayır böyle bir itham yaptığım yok zaten birbirlerine o gözle bakacaklarını falan düşünmüyorum. başka kadın ile kuzen arasında bir farkın olmadığını düşünüyorum ve bu benim hassasiyetim saygı duyması gerekmez mi.

hayır böyle bir itham yaptığım yok zaten birbirlerine o gözle bakacaklarını falan düşünmüyorum. başka kadın ile kuzen arasında bir farkın olmadığını düşünüyorum ve bu benim hassasiyetim saygı duyması gerekmez mi.
Kuzenle alelade bi arkadas arasinda cok fark var bence. Aile ve kan bagi var ortada cunku bu da ensest iliskiye girer sevgilinizinde boyle bi durumla itham edilmek istencegini hic sanmiyorum. Saygi duymak diince eminim alelade bi kadina sarilmak konusunda bu hassasiyetine saygi gosterecektir gostermezse o zaman bu konu tartisilabilir ama ailesiyle olan iliskileri konusundaki tercihlerine senin de saygi duyman gerekmez mi? Sevgiline bu tarz yaklasimlar ters gelmio ve senden gizlemeden paylasiosa ona normal gelio demektir ki sende buna saygi duymalisin

peki kuzen değil de sevgiliniz/nişanlınız/eşiniz karşı cins bir arkadaşı bu şekilde teselli etse siz rahatsız olmaz mıydınız peki? bana böyle geliyor işte. ha kuzen ha arkadaş ne farkı var ki ikisi de aynı... arkadaşa da destek olur teselli edersin ama sarılmazsın mesafeli olunur değil mi? ayrıca tamam bu bana gelen ters bir şey ona gelmiyor da olabilir bunu da anlarım ama insan sevdiğinin hassasiyetine saygı gösterir hiç olmazsa bu da mı yanlış...

şahsıma sorduysanız hayır rahatsız olmam.. ve evet insan sevdiğinin hassasiyetlerine saygı göstermelidir ama o hassasiyetlerde biraz makul olmalıdır..
arkadaşına karşı olsa sizin hislerinizi anlayabilirdim ve evet rahatsız olmanızı makul karşılayabilirdim ama kuzen olunca çok mantıksız geldi bana tavrınız..

birde zaten o gözle bakılacak bir durum yok diyorsunuz ve ben hala neden rahatsız olduğunuzu anlayamadım desem..

Bana göre kuzenden kıskanmak saçmalığın daniskası ama hadi diyelim kıskandın yahu 45 yaşında ki kadından kıskanmak nasıl bir rahatsızlık ?

Benim sevgilim kuzenine sarılabilir çünkü o kuzenine sarkacak potansiyelde bir adam değil .

Amca kızı kardes sayilir gayet dogal tabi ama sana söylemesi cok anlamsiz olmus ne diye sòylenir ki kıskan beni der gibi.

bana saçma geldi açıkçası çünkü biz kuzenlerimizle kardeş gibi büyüdük o sana kuzeninle ilgili böyle bir ithamda bulunsa ne derdin acaba ?

Kusura bakmayın ama kuzeniyle evlenmiş olan o kadar çok insan var .Bu da demek oluyor ki kuzen ilişkisi toplumumuzda ensest olarak görülmüyor. Evet kuzen olmak, kardeş olmaktan çok arkadaş olmaktır ve konu sahibi arkadaşımız da bu yakınlıktan rahatsız olmakta çok haklı bence ,siz de bu kadar geniş düşünmeyin. Ve kimseye bu kadar gözünüz kapalı güvenmeyin.

Kuzenine sarilmasini yakın olmasını kiskanmak bana da saçma geldi birde kadının yaşı varmış ablası hatta annesi yaşında.

Onun dışında normal zamanda arkadaşlarına çok sıkı sarilmasini hoş karşılamasamda zor durumda olan bir insan var ise onu teselli etmekte/etmesinde bi zarar göremiyorum.

Aslında burada sana dokunan sevgilinin söyleyiş tarzı sarıldım saçını okşadım demesi biraz garip olmuş buda senin içine kurt düşürmüş sevgiline aslında teselli etmene kızmadığını bunu yaparken kullandığı kelimelerin biraz sinir bozucu olduğunu anlatırsanız aranızdaki buzlar çözülür bence :)

Kazık kadar olduk sarılmayı bırakın güreş yapıyoruz biz kuzenimle :)) Abartmayın derdi var ve kuzeni olarak teselli etmek istemiş. Böyle yaparak kendinizden soğutursunuz en fazla.

siz olsanız ne düşünürdünüz ben mi çok abartıyorum acaba bu meseleyi. sevgilimin bir amca kızı var kadın çok sıkıntılı bir hayat yaşıyor geçen akşam bir anda duygusallaşıp ağlamaya başlamış sevgilim de onu teselli etmiş ederken de sarılmış saçını okşamış falan. bu benim hiç hoşuma gitmedi. ben de rahatsızlığımı dile getirdim. müsait olunca anlatacağım sana dedi. henüz daha anlatmadı ama ben gün içinde konuyu tekrar tekrar açtım rahatsız olduğumu söyledim tavır yaptım müsait olunca konuşacağız anlatacağım demesine rağmen. bu yüzden de tartıştık. ne anlatacaktı ki? kadının sıkıntılarını ve ona destek olmak istediğini anlatacaktı. bunu zaten biliyorum. ona dokunup sarılıp teselli etmesini kabul edebileceğim ne sebep olabilir ki. siz olsanız bu ayrıntıda bu kadar takılır mıydınız?
Valla isterse derdinden olsun !! Bende karsiyim boyle seylere.ben esimle sevgiliyken kuzeniyle dugunde dans etti diye kizmis kadinim siz gelmis sarilmak oksamak diyorsunuz valla bence sevgilin bi anlatsin konu neymis sende tavrini koy de ben rahatsiz oluyorum mesafeni koru de olmadi ciddi sekilde uyar ! Valla benim esim gozune baktim mi anlar be demk istedigimi o ne oyle sarmas dolas !

ifade şekli de yanlış olabilir o ayrı bir konu ama ben bu meselede hala rahatsızım.. uygun olunca da anlatsın bakalım neymiş. o zamana kadar da tripli olmayacağım ama anlattıktan sonra ben bu düşüncemi yineleyeceğim ve mesafeli olmasını isteyeceğim. yorumlardan anlaşılan o ki bunu sorun olarak görmeyen kişiler var evet ama sorun olarak gören de var. bazı insanlar için hassas bir konu ve ben de bu konuda hassasiyet gösteriyorum. ve bu konuda benim ona saygı duymam değil onun bana saygı duyması gerekir. kimse kimseye dokunmak sarılmak zorunda değil ki ben ona saygı duyayım. böyle düşündüm.

bencede haklısın sorun etmekle dunyada ne artniyetli insanlar var kuzenim deyip evlenen çok kisiler var oyle dusunmen normal

Back
X