• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

böyle düşünmem yanlış mı?

anlatacağı şeyi anlattı, kadının sıkıntılarından ve geçirdiği duygusal bunalımları uzunca anlattı. bunları beni kardeşi bilip anlatmak isteyince onu dinledim ve o duygusallıkta ona destek vermek istedim üzüldüm haline falan dedi. ben de böyle şeylerden hoşlanmadığımı bir daha olmasını istemediğimi söyledim kapandı gitti konu. yorum yapan herkese teşekkürler...

Amca kızına ağlarken art niyetle sarılacak adama sevgilim mi diyorsunuz? Ne böyle birşeyi sorun ederim ne de böle düşünecek adamla sevgili olurum. Bırakın yanlış düşünmeyi ayıp etmişsiniz resmen. Sevgilim bana böyle bir kıskançlık yapsa ayrılırım bırakın akşam anlatıcam demeyi.

Amca kızına ağlarken art niyetle sarılacak adama sevgilim mi diyorsunuz? Ne böyle birşeyi sorun ederim ne de böle düşünecek adamla sevgili olurum. Bırakın yanlış düşünmeyi ayıp etmişsiniz resmen. Sevgilim bana böyle bir kıskançlık yapsa ayrılırım bırakın akşam anlatıcam demeyi.

Art niyetle sarıldığını söylemedim ki.
Bu gereksiz samimiyetten hoşlanmadım sadece.

Ben kuzenlerimle kardeş gibi büyüdüm. Sariliriz da kolkola dolaşırız da. Yetismeyle alakalı. Siz kuzenlerinizle mesafeliyseniz garipsemeniz normal.

Back
X