Ben buldum sandım, evlendik huyu değiştiYani nasıl desem size.Boyle eğlenmeyi bilen,hareketli yaşayan.Hayattan zevk almasını bilen.Eglenceli kıpır kıpır ama hani ya böyle yanında olduğun zaman mutlu olursun ya sürekli pozitiflik saçar.Bazisi da vardır hani evden çıkmaz ya da belli arkadaslari olur falan düzenli yaşar yani onlar değilde.
Mesela arkadaşımın sevgilisi böyle biri sırf çok sıkıldım hadi gezelim biraz diyip arkadaşımı gecenin 3unde alip İstanbul'a goturmus takılmislar falan işte.Gercrkten bende böyle olan erkeklerden hoşlanıyorum ama denk gelmiyor ayrı konu .Bu normal değil mi ya ?
AA hepsi böyle olmaz ama değil miBen buldum sandım, evlendik huyu değişti
Bilemiyorum inanın bir garantisi de yok bunun ..AA hepsi böyle olmaz ama değil mi
Anladım bazen de korkmuyor değilim acaba adapte olabilir miyim o hayata falan diyeBilemiyorum inanın bir garantisi de yok bunun ..
Böyle biri çıkarsa denersiniz belki de çok egleneceginiz güzel zamanlar geçireceğiniz kişi böyle biridirAnladım bazen de korkmuyor değilim acaba adapte olabilir miyim o hayata falan diye
Nesi var acabaDertlere gel
Olmadı galibaben de isterdim
Arkasının sevgilisi gibi birisinden hoşlanmak yanlış normal değil. Diger soyledklerin normalYani nasıl desem size.Boyle eğlenmeyi bilen,hareketli yaşayan.Hayattan zevk almasını bilen.Eglenceli kıpır kıpır ama hani ya böyle yanında olduğun zaman mutlu olursun ya sürekli pozitiflik saçar.Bazisi da vardır hani evden çıkmaz ya da belli arkadaslari olur falan düzenli yaşar yani onlar değilde.
Mesela arkadaşımın sevgilisi böyle biri sırf çok sıkıldım hadi gezelim biraz diyip arkadaşımı gecenin 3unde alip İstanbul'a goturmus takılmislar falan işte.Gercrkten bende böyle olan erkeklerden hoşlanıyorum ama denk gelmiyor ayrı konu .Bu normal değil mi ya ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?