Boyle erkeklerden hoşlanmam normal mi?

Dasritual

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2019
25
6
8
30
Yani nasıl desem size.Boyle eğlenmeyi bilen,hareketli yaşayan.Hayattan zevk almasını bilen.Eglenceli kıpır kıpır ama hani ya böyle yanında olduğun zaman mutlu olursun ya sürekli pozitiflik saçar.Bazisi da vardır hani evden çıkmaz ya da belli arkadaslari olur falan düzenli yaşar yani onlar değilde.
Mesela arkadaşımın sevgilisi böyle biri sırf çok sıkıldım hadi gezelim biraz diyip arkadaşımı gecenin 3unde alip İstanbul'a goturmus takılmislar falan işte.Gercrkten bende böyle olan erkeklerden hoşlanıyorum ama denk gelmiyor ayrı konu .Bu normal değil mi ya ?

Ben buldum sandım, evlendik huyu değişti

Niye olmasin ? siz dinamik durgun monoton olmayan heyecanli bir hayat istediginiz icinde öyle bir es istiyorsunuz, normal yani. Bazisida evden cikmayan sessiz sakin sever buda degiskendir yani kaygi duymaya gerek yok :)

Bazen öyle insanlar olsun istiyorum, bazen de önceden haber verilsin plan, program yapılsın istiyorum.
Sanırım senkronize olabileceğim bir enerji isterdim :)

Kesinlikle evden çıkmayan, geç kalkan, tembel, yetenek düşmanı, kazulet olmasını istemem. En nefret ettiğim de ne yapacağız şimdi, şunu nasıl yapsak, böyle mi olsa diye soran, iş bitiriciliği olmayan adamlar, insanlar.
Allahım beni bu sevmediklerimle de sınamasın inşallah.

Normal bence, benim eşimde gece saat farketmez canımız istesin dışarı çıkarız...

Siz de sevgiliniz olmadan eğlenip, sürekli etkinlik içinde olup, gezip tozan biriyseniz o ortamdan karşılaşırsınız zaten.
Öbür türlüsü hem saçma hem komik olur

Arkasının sevgilisi gibi birisinden hoşlanmak yanlış normal değil. Diger soyledklerin normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…