Böyle estetikli burun bi kendimde görüyorum.(resimli)

Üzmek istemem ama buradaki arkadaşlar çok Polyanna .. burun sırtınız çökmüş gibi ve ters v var .. benim de burnum ters v ve burun sırtı Yok 9.aydayım gram düzelme olmadı aksine bozuldu da .. samimi bi arkadaşımla en son 1aylıkken görüşmüştük ayrı şehirlerde olunca dün buluştuk ilk tepkisi ne olmuş burnuna oldu ...yan kemiklerin kaymış resmen dedi.. ve düzeltilmesi o kadar Zor görünüyor ki ...2. Bi ameliyat riskini nasıl alıcam hem maddi hem manevi çöktüm..revizyon düşünüyor Musun?
merhaba burnunuzun resmini bana özelden atabilir misiniz ? sanırım ben de de aynı sorun var::/

Kardes,
Sirti cok oymamis cok sukur. Sirt yuksekligin iyi.ama ortasinda ice dogru hafif kirilma var. Onden ozellikle isik vurunca ters v deformasyonu olusur. Cunku burda kemik zorlanmis fazla alinmis.
uca dokunmamis.
doktora avulatlik yapanlara ve de yapamadigini kabul etmeyip bizi salak yerine koyan tacir doktorlara ifrit oluyorum.olasi "ne yaptigini sen nerden bilceksin doktor musun " serzenisleri icin bir de soyle ifade edeyim.
Tip bilmesem de gozumuz goruyor. Sırt ve uc arasinda seviye farki var. Burun ortasinda ice giriyor. Iyi bir estetik cerrah sirt kemigine dokunmadan;
1.ucun derisini inceltecek
2.ucu kaldiracak
3.delikleri kucultecek
4. Belki belki cok mahirse yandan orta olusan o ice cukuru dolduracak sirt gozden uca dumduz inecek
Sen de mutlu olacaksin.cenen dudagin guzel masallah.
Allah yardincin olsun.
(Uzunca oldu cunku ben de doktorumsulardan sille yedim dayanamiyorum☺)

Son düzenleme:
Kardes,
Sirti cok oymamis cok sukur. Sirt yuksekligin iyi.ama ortasinda ice dogru hafif kirilma var. Onden ozellikle isik vurunca ters v deformasyonu olusur. Cunku burda kemik zorlanmis fazla alinmis.
uca dokunmamis.
doktora avulatlik yapanlara ve de yapamadigini kabul etmeyip bizi salak yerine koyan tacir doktorlara ifrit oluyorum.olasi "ne yaptigini sen nerden bilceksin doktor musun " serzenisleri icin bir de soyle ifade edeyim.
Tip bilmesem de gozumuz goruyor. Sırt ve uc arasinda seviye farki var. Burun ortasinda ice giriyor. Iyi bir estetik cerrah sirt kemigine dokunmadan;
1.ucun derisini inceltecek
2.ucu kaldiracak
3.delikleri kucultecek
4. Belki belki cok mahirse yandan orta olusan o ice cukuru dolduracak sirt gozden uca dumduz inecek
Sen de mutlu olacaksin.cenen dudagin guzel masallah.
Allah yardincin olsun.
(Uzunca oldu cunku ben de doktorumsulardan sille yedim dayanamiyorum☺)
Estetik cerrah değilmiş ki kbb doktoru ücretsiz yapmaya kalkmış .deneyim olsun diye heralde kendine tecrübe olsun diye.sorsan arastırsan acaba kac tane estetik yaptı şu ana kadar kimbilir.azdır sayısı yani

Ben beğendim ama siz bilirsiniz yeniden ameliyat olmaya değmez önceki halinden bin kat iyi duruyor

Merhaba arkadaşlar. 15 mayıs 2018 tarihinde Devlet Hastanesinde kbb doktoruna estetik ameliyat oldum. Fiyatı görüştüğümde ise zaten sağ tarafta kemik eğriliğin var ücret almayacağım senden dedi. Üzerine basa basa para vermek istediğimi,sırf para vermedim diye kötü bir burunla karşılaşmak istemediğimi söyledim sen merak etme bana bırak dedi. Peki dedim,güvendim. Daha önceki hastalarını canlı olarak gördüm. Hepsi çook güzel olmuştu. Özellikle o kişileri gördüğüm için bulunduğum yerden 1,5 saat uzaklıktaki bu doktoru tercih etmiştim. Önceki burnumda çok az kemer vardı ama burun ucum çook düşüktü. Şimdiki halini ise görüyorsunuz. Çok tuhaf duruyor sanki burnumun ortasında bi çöküntü var gibi ucu derseniz gaga burun şeklini alıyor. Lütfen bi bakın sizce de mi öyle. Çok üzülüyorum. Çok tuhaf duruyor. Zamanla oturur diyeceğim ama 3 ay olacak bu düzelir mi ? :KK61:
Benimde ameliyatmn üzerinden 5 ay geçti ve 3. ayımla arasnda inanlmaz bir fark yok seninde burun ucun şuan şiş ve bundan 2 ay sonra biraz daha iyi hissedeceksin kendimi fakat üzmek istemem ama şekil budur ve üst kısmı bu yükseklikte kalacak benim burnumda gayet güzel oldu fakat benim yüzümün bütününe uygunluğu açısından istediğim bir sonuçla karşılaşmadm güzel olabilir fakat kişinin kendinde ne istedği daha önemli

Benimde ameliyatmn üzerinden 5 ay geçti ve 3. ayımla arasnda inanlmaz bir fark yok seninde burun ucun şuan şiş ve bundan 2 ay sonra biraz daha iyi hissedeceksin kendimi fakat üzmek istemem ama şekil budur ve üst kısmı bu yükseklikte kalacak benim burnumda gayet güzel oldu fakat benim yüzümün bütününe uygunluğu açısından istediğim bir sonuçla karşılaşmadm güzel olabilir fakat kişinin kendinde ne istedği daha önemli
Resmini görebilir miyim merak ettim senin ne sıkıntın vardı

Tşk ederim yorumun için. Evet benim de gözüme gelen bir tuhaflık var ve sanırım aynen senin yorumladığın gibi düşünüyorum. Revizyon olmak isterim ama revizyonun çok maliyetli olduğunu biliyorum yeni bir ameliyatı da dersen inan hiçç gözüm almıyor ne yapacağım bilmiyorum :KK43:
Duzeldimi burnunuz özelden resim atarmisiniz son halini rica etsem bende 20 gün oldu ameliyat olalı 🙄

Back
X