• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boyle evliligi olan var mi?

cattycat

Guru
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
1.170
468
323
5 aylik evliyim. Daha onceki konumu tekrarlamak istemiyorum, zaten beni sevip sevmedigiyle ilgili suphelerim var. ama bunun disinda hic evli gibi degiliz. Cok gec saatlere kadar calisiyor. Genelde eve 10 gibi gelir zaten. Ama 8 gibi geldigi zamanlarda da asla evde ikimiz olamayiz. Ya annesi, ya kardesi, ya ikisi birden beraber gelirler. Yatmaya yakin giderler. Beraber yasiyor gibiyiz. Ve gelirken bir arayip haber vermez bile. Bakarim anahtarla kapiyi acar girerler. Bugun de mesela kardesiyle geldi. Sonra komsu bir cift var onu cagirdi. Hep beraber oturuyoruz. Surekli aileyle beraber olmaktan sikiliyorum acikcasi. Bu aksam mesela ortam guzel. Zaten onceden kardesiyle beraber yasiyordu ve bu komsularla benden once de boyle her gece beraberlermis. Surekli insanlarla beraber olmayi cok seviyo. Ama ben sanki onun evine tasinmis bi ev arkadasi gibi hissediyorum. Bana ne istedigimi hic bir zaman sormaz. Beni onemsemedigini, sevmedigini dusunuyorum. Ya da hayat tarzi bu, ve bu ona normal geliyo. Bilemiyorum. Konussam sen kimseyi istemiyorsun, asosyalsin diye elestirmesinden cekiniyorum. Zaten evliligin basindan beri baska konular yuzunden cok kavga ettik. Daha fazla sorun cikarmaya cekiniyorum acikcasi. Ama boyle de cok rahatsizim. Bensiz hicbir yere cikmaz. Oyle olmasindansa hep evine geliyo iste, sesimi cikarmiyim mi diyorum. Boyle kocasi olan var mi?

hergün evde misafir çok sıkıcı, asosyalliklede hiç alakası yok bence misafir sevmemenin, herkes misafir sevmek zorunda değil, eşin üni. başka şehirde mi okudu acaba, çok mu alışık evde hep birilerinin olmasına
keşke bu konuları evlemeden konuşsaymışsınız

Bekarken yaşadığı eve mı gelin geldin?

canım benim ne çekiyosun yaa allah sabır versin bence ne yap ne et kocanın imkanı varsa(tayin falan gibi) şehir değiştirin kimseyi bi tanımadan beraber arkadaşlar edinin beraber bi açlığı tokluğu yaşayın birbirinize muhtaç olun görür o zaman. kavga etmezsiniz daha fazla inşallah ama

Surekli olmasi cok abartili asosyal olan biziz mesela bizim eve misafir gelmiyor bizde gitmiyoruz akraba olarak bikac kisi kirk yilda bi gelir oda gec saatte gelmez gec saate kadar oturmaz ben asosyalllikten cok memnunum bir arkadasim komsum bile yok oderece :D siz biraz azaltsaniz o asosyallik olmaz yani

Esin gelmeden plani sen yap ve mesajla sor..

Bugun erken gelebilecek misin sana çok güzel yemekler ve sofra hazirlamak istiyorum..

Bugün eve erken Gelebilirsen şöyle bir yerde su meşhurmuş onu yiyip sinemaya gitsek olur mu?

Ya da erken gel annenlere gidelim vs gibi planlari mesajla sorup biraz atilgan olun.

Surekli olmasi cok abartili asosyal olan biziz mesela bizim eve misafir gelmiyor bizde gitmiyoruz akraba olarak bikac kisi kirk yilda bi gelir oda gec saatte gelmez gec saate kadar oturmaz ben asosyalllikten cok memnunum bir arkadasim komsum bile yok oderece :D siz biraz azaltsaniz o asosyallik olmaz yani
ya aynen katılıyorum yine arkadaşlar falan eve gelebilir ama her zamanda olmazki yaaa hele bide habersiz gelen misafiri varmışki eyvahlar olsun sinir olurum

hergün evde misafir çok sıkıcı, asosyalliklede hiç alakası yok bence misafir sevmemenin, herkes misafir sevmek zorunda değil, eşin üni. başka şehirde mi okudu acaba, çok mu alışık evde hep birilerinin olmasına
keşke bu konuları evlemeden konuşsaymışsınız
Evet baska sehirde yasamis universitede, sonra yurtdisinda yasamis, sonra turkiyeye donunce ayri yasamis ailesinden. Ve evet hep cok kalabalik yasamaya alismis. Mesela sinavlara kalabalik calisan insanlar vardir ya universitede, iste onlardan. Ben de tam tersiyim. Tamam arkadaslarla gorusulsun ama arada olursa ve beraber karar verilirse guzel. Ayrica ben hep aileyle yasadim, biraz ozgur olmak istiyorum. O su an ailesine duskun cunku sanirim babasi birkac ay once vefat ettigi icin bi hassasligi var ama nereye kadar? Evlenmeseydi o zaman diyorum. Evlenmeden once 8 ay flort ettik. Hep evindeydik. Arada arkadaslar vardi ama genelde basbasaydik. Boyle degildi.

canım benim ne çekiyosun yaa allah sabır versin bence ne yap ne et kocanın imkanı varsa(tayin falan gibi) şehir değiştirin kimseyi bi tanımadan beraber arkadaşlar edinin beraber bi açlığı tokluğu yaşayın birbirinize muhtaç olun görür o zaman. kavga etmezsiniz daha fazla inşallah ama
Yok kendi isi var. olmasa da gitmez. Ben de gitmem. Babam hasta, asla birakmam. Bi ara annesi ve ablasiyla kavgaliydi, o kadar huzurluyduk ki.

O ne öyle ya ?
Bence önce kilidi değiştir.
Sen evdeyken anahtarla açmak neden?
Dusuncesiz yaa. Bi keresinde dus almistim, salonda bornozla oturuyodum, artik giyineyim dedim, yatak odasina gectim, o anda kapiyi acti, annesi ve bi arkadasiyla girdi. Salonda olsam asla kacacak yerim yok. Bunu da soyledim. Bak boyle yapma dedim. Umrunda diil.

Dusuncesiz yaa. Bi keresinde dus almistim, salonda bornozla oturuyodum, artik giyineyim dedim, yatak odasina gectim, o anda kapiyi acti, annesi ve bi arkadasiyla girdi. Salonda olsam asla kacacak yerim yok. Bunu da soyledim. Bak boyle yapma dedim. Umrunda diil.

Elinden anahtarı almak yada kilidi değiştirmekten başka çaren yok.
Geceliği giy otur salonda yada ağda falan yap gelme saatinde ne anasını getirir ne danasını.

Esin gelmeden plani sen yap ve mesajla sor..

Bugun erken gelebilecek misin sana çok güzel yemekler ve sofra hazirlamak istiyorum..

Bugün eve erken Gelebilirsen şöyle bir yerde su meşhurmuş onu yiyip sinemaya gitsek olur mu?

Ya da erken gel annenlere gidelim vs gibi planlari mesajla sorup biraz atilgan olun.
Oo yemek yaptim desem direkt anne ve kardes bizde zaten de... Disari cikmayi sevmiyor. Hicbi yere gitmez.

Elinden anahtarı almak yada kilidi değiştirmekten başka çaren yok.
Geceliği giy otur salonda yada ağda falan yap gelme saatinde ne anasını getirir ne danasını.
Emin olun umrunda olmaz. Diyorum ki onun eve gelecegi saatte ben de disarda olayim. Mesela annemlerde. Cok yakiniz zaten. Aradiginda da gelicem geliyorum falan diyim. Onlar istediklari gibi otursunlar. Mutlaka sorar noluyo diye. O zaman bi konusma yapiyim. Nasil olur?

Yok kendi isi var. olmasa da gitmez. Ben de gitmem. Babam hasta, asla birakmam. Bi ara annesi ve ablasiyla kavgaliydi, o kadar huzurluyduk ki.
anladım benim tavsiyem çok zor kolay değil ama kesin çözümdü neyse onu geçelim bak benim teyzemde aynı senin durumundaymış aynı ve hatta daha kötü mesela eşi arkadaşlarından bi türlü kopamamış evi otel gibi kullanıyomuş bazen haber vermeden arkadaşlarıyla gidip geç geliyomuş eşinin akrabaları hep eve geliyomuş kaynanası kaynı sabah gece dinlemeden geliyolarmış teyzem bi pijamalı daha yataktan kalkmamış eve kaynı gelmiş mesela ama şimdi eniştem teyzmin gözünün içine bakıyo teyzem yapıştı enişteme resmen hiç bırakmadı sabretti zamanla düzeliyo kocan hasta oluyo mesela bi bakıyo herkesten önce ulaşıyosun ona anlıyo durumu mecbur... işte sana bu süre geçene kadar nasıl dayancağını napacağını bulmamız lazım

Emin olun umrunda olmaz. Diyorum ki onun eve gelecegi saatte ben de disarda olayim. Mesela annemlerde. Cok yakiniz zaten. Aradiginda da gelicem geliyorum falan diyim. Onlar istediklari gibi otursunlar. Mutlaka sorar noluyo diye. O zaman bi konusma yapiyim. Nasil olur?
Sen salonda ağda yaparken arkadaşı yada annesiyle gelse içeri bidaha kimseyi söylemeden getirmez.

anladım benim tavsiyem çok zor kolay değil ama kesin çözümdü neyse onu geçelim bak benim teyzemde aynı senin durumundaymış aynı ve hatta daha kötü mesela eşi arkadaşlarından bi türlü kopamamış evi otel gibi kullanıyomuş bazen haber vermeden arkadaşlarıyla gidip geç geliyomuş eşinin akrabaları hep eve geliyomuş kaynanası kaynı sabah gece dinlemeden geliyolarmış teyzem bi pijamalı daha yataktan kalkmamış eve kaynı gelmiş mesela ama şimdi eniştem teyzmin gözünün içine bakıyo teyzem yapıştı enişteme resmen hiç bırakmadı sabretti zamanla düzeliyo kocan hasta oluyo mesela bi bakıyo herkesten önce ulaşıyosun ona anlıyo durumu mecbur... işte sana bu süre geçene kadar nasıl dayancağını napacağını bulmamız lazım
Evet gecis donemi diye eski hayatina devam ediyo da olabilir. Ya da hic degismeyebilir de. Degismesi icin sabirla beklemem mi lazim?

Back
X