- 10 Şubat 2013
- 1.170
- 468
- 323
5 aylik evliyim. Daha onceki konumu tekrarlamak istemiyorum, zaten beni sevip sevmedigiyle ilgili suphelerim var. ama bunun disinda hic evli gibi degiliz. Cok gec saatlere kadar calisiyor. Genelde eve 10 gibi gelir zaten. Ama 8 gibi geldigi zamanlarda da asla evde ikimiz olamayiz. Ya annesi, ya kardesi, ya ikisi birden beraber gelirler. Yatmaya yakin giderler. Beraber yasiyor gibiyiz. Ve gelirken bir arayip haber vermez bile. Bakarim anahtarla kapiyi acar girerler. Bugun de mesela kardesiyle geldi. Sonra komsu bir cift var onu cagirdi. Hep beraber oturuyoruz. Surekli aileyle beraber olmaktan sikiliyorum acikcasi. Bu aksam mesela ortam guzel. Zaten onceden kardesiyle beraber yasiyordu ve bu komsularla benden once de boyle her gece beraberlermis. Surekli insanlarla beraber olmayi cok seviyo. Ama ben sanki onun evine tasinmis bi ev arkadasi gibi hissediyorum. Bana ne istedigimi hic bir zaman sormaz. Beni onemsemedigini, sevmedigini dusunuyorum. Ya da hayat tarzi bu, ve bu ona normal geliyo. Bilemiyorum. Konussam sen kimseyi istemiyorsun, asosyalsin diye elestirmesinden cekiniyorum. Zaten evliligin basindan beri baska konular yuzunden cok kavga ettik. Daha fazla sorun cikarmaya cekiniyorum acikcasi. Ama boyle de cok rahatsizim. Bensiz hicbir yere cikmaz. Oyle olmasindansa hep evine geliyo iste, sesimi cikarmiyim mi diyorum. Boyle kocasi olan var mi?