boyle evlılık olur mu?

Hayır. Kadınlardan tiksindşrcek bir bölüm değil
Söyledikleriniz hakikaten çok tutarsız
Bir oğlum bir kızım demişsiniz sonra tek çocuğum var diyorsunuz bir konunuzda eşim kadın Doğum demişsiniz şimdi değil diyorsunuz yıllardır aynı konudan muzdaripsiniz tamam Allah kolaylık versin de neden sürekli sorulan sorulara çelişkili cevaplar veriyorsunuz paravan diyorsunuz da kim kimi tanımaya aaa galiba bu şu olsa gerek diyor durumuz baya kötü tekrar Allah kolaylık versin

Benim bildiğim erkek daha ilgili olur.bizde öyle eşim çok istekli o konularda. Ben 40 yılda bir isteyebiliyorum.kadın yapısı farklı oluyor gerçi

Kendı hekim . Bal gıbı bılıuor ama asla kabul etmıyor. Gıtmem bıyere , aklın fıkrın o işlerde dıyor bana bıraz once. Ayrılma noktasına gelmıstık , kendını duEltır gıbı oldı ama uzun surmedı. Problem Benımle ılgılı dıye cok dert ettım ama degıl. Istedıgı arkad

as gıbı takılalım. Bıraz once tartısırken , madem ben boyleyım ve hayatımdan memnunum , senın de ne ıstedıgın umrumda degıl dıyorsun o zaman kavgasız gurultusuz konusalım ve olmayacaksa yolumuza bakalım dedım. Umrumda degıl ne ıstıyorsan yap dedı. Insallah adımı söyleye söyleye gozyası doekrsın, buldum da bunadım dersın dıyor . Kafayı yıycem yaa

Adı Gökhan ise,eski sevgilim. Korkma 3 ay kadar tahammül etmiştim.. gecmis olsun.

ya arkadaşlar. bu okuduğum konu aşşağı yukarı benim bundan 3 sene kadar önce doktor olan bir erkekle yaşadığım bir durumu aklıma getirdi.
artık neredeyse tüm doktorların dengesiz olduğunu düşünecek hale de geldim.(kısmen öyleler ya neyse)
bir cerrahi müdahale için 1 yıl gibi bir süre içerisinde bir üniversite hastanesine gitmek zorunda kaldım.
burada doç sıfatında bir doktorla ne ileri ne de geri giden saçma sapan bir ilişki yaşadım. adam dokunmaya çalışıyordu ah uh manyakça kendini kaybediyordu. ilişki yok. (arkadaş ne biçim iş)
böyle böyle anladın ki bu manyak adamın olayı buydu. (artık iktidarsızmıydı erken mi boşalıyordu ki bence o dokunurken bile boşalıp tatmin oluyordu.) sonra adam bana hiç ilişkimiz yokmuş gibi davranıyordu.
arkadaşlar bu doktor kısmı böyle manyak oluyor galiba.
en sonunda yurtdışına gitti de bu hummalı ilişkiden kurtuldum.

ya arkadaşlar. bu okuduğum konu aşşağı yukarı benim bundan 3 sene kadar önce doktor olan bir erkekle yaşadığım bir durumu aklıma getirdi.
artık neredeyse tüm doktorların dengesiz olduğunu düşünecek hale de geldim.(kısmen öyleler ya neyse)
bir cerrahi müdahale için 1 yıl gibi bir süre içerisinde bir üniversite hastanesine gitmek zorunda kaldım.
burada doç sıfatında bir doktorla ne ileri ne de geri giden saçma sapan bir ilişki yaşadım. adam dokunmaya çalışıyordu ah uh manyakça kendini kaybediyordu. ilişki yok. (arkadaş ne biçim iş)
böyle böyle anladın ki bu manyak adamın olayı buydu. (artık iktidarsızmıydı erken mi boşalıyordu ki bence o dokunurken bile boşalıp tatmin oluyordu.) sonra adam bana hiç ilişkimiz yokmuş gibi davranıyordu.
arkadaşlar bu doktor kısmı böyle manyak oluyor galiba.
en sonunda yurtdışına gitti de bu hummalı ilişkiden kurtuldum.
Iyide bunlar evli:)) dokunurken bosalmak ne ya?? Ya rabbim biz kadinlarin orgazmi bile cetrefelli..

Iyide bunlar evli:)) dokunurken bosalmak ne ya?? Ya rabbim biz kadinlarin orgazmi bile cetrefelli..
valla aynen böyle oldu. bir de işin kötü tarafı deliler gibi aşık oldum ve çok zor unuttum .
ama eğer teklifini kabul etseydim ben de konu sahibi gibi olurdum.
iyi ki olmamış.

valla aynen böyle oldu. bir de işin kötü tarafı deliler gibi aşık oldum ve çok zor unuttum .
ama eğer teklifini kabul etseydim ben de konu sahibi gibi olurdum.
iyi ki olmamış.
Her iste hayir varmis. Konu sahibide bosanmali brnce... adam bencil bildigin

Kendı hekim . Bal gıbı bılıuor ama asla kabul etmıyor. Gıtmem bıyere , aklın fıkrın o işlerde dıyor bana bıraz once. Ayrılma noktasına gelmıstık , kendını duEltır gıbı oldı ama uzun surmedı. Problem Benımle ılgılı dıye cok dert ettım ama degıl. Istedıgı arkadas gıbı takılalım. Bıraz once tartısırken , madem ben boyleyım ve hayatımdan memnunum , senın de ne ıstedıgın umrumda degıl dıyorsun o zaman kavgasız gurultusuz konusalım ve olmayacaksa yolumuza bakalım dedım. Umrumda degıl ne ıstıyorsan yap dedı. Insallah adımı söyleye söyleye gozyası doekrsın, buldum da bunadım dersın dıyor . Kafayı yıycem yaa
genelde esim bana yanasir ben kacarim;) cunku hep bir bahanem vardir ya hsmileyim ya yeni dogum yapmisim yada regl olmusum;) acaba esinizin sorunu ne baska biri mi varrr

Sağlıkla ilgili fonksiyonel bi sorun olsaydı 4 yıldır sizinle paylaşırdı ve kesinlikle en azından size dokunma, sarılma, sizi öpme, yani duygusal yakınlık gösterme eylemleri olurdu.

Biraz sert olacak ama iki ihtimal var: Ya başkasına 'aşık', ya da cinsel tercihi farklı ve sizinle olan evliliğini paravan olarak kullanıyor. Çünkü hiçbir hekim bu tarz kabul görmeyecek türden yönelimleri konumu gereği ulu orta yaşamak istemez. Hatta üçüncü ihtimal de her iki ihtimali birden kapsıyor olabilir. :/

Canıma tak edip de her yaptogom kavgada suclanan ben oldum. Benımki de can. 2 haftadır ılıskı yasamıyoruz ve ben kendısıne yanastım ( herzaman oldugu gıbı adımı yıne ben attım) , sarılsana dedım sarıldı yalandan. Bozuntuya vermedım. Kolarında kıvrandım kı randım kıvrandım. Tam bır saat ve sınırden arkamı dondum yattım. Bu kalktı tuvalete gıttı ve geldı yattı. Sen uyumamısmıudın dedım. Hayır dedı yaa. E dedım bır saattır kıvranıuorım hıc tepkı yok swnden dedım. Of puf baslama yıne falan dedı. Baslama baslama nereye kadar ya , bır coUm bul dedım. Bana " be boyle seylerı sevmıyorum " dedı. Bunu evlenmeden once dusuncektın dedım. Ne guzel sorun yoktu yıne herseyı berbatettın dıyor bana. Ya arkadaslar bu nasıl adam. Istedıgı bacı kardes gıbı gecınıp gıdelım. Boyle devam edılır mı bır evlılıge ? Bı akıl verın .
Çevremde bu sebepten biten evlilikler çok fazla.
Madem cinsel hayatları yok neden evlenirler anlamış değilim.
Son derece haklısınız.

benim eşimde geçen yıl sertleşme problemi yaşadı ama bu sorun bana sarılıp öpmesine ilşkiye girmek istemesine engel olmadı hiç.bence eşinizin cinsel tercihi farklı,bilgisayarını cep telefonunu bi karıştırın bişeyler bulabilirsiniz gibime geliyor

Back
X