- 30 Ağustos 2013
- 68
- 44
- 38
- Konu Sahibi cansenligi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetim 15 gun gecmisti gecen hafta yaptim negatifti bu hafta olmayinca tekrar deniyeyim dedim o kadar da ozenerek yaptim damlaligini falan kullanarak yani neden boyle oldu anlamadim yorumlarinizi bekliyorum bayanlar![]()
Adetim 15 gun gecmisti gecen hafta yaptim negatifti bu hafta olmayinca tekrar deniyeyim dedim o kadar da ozenerek yaptim damlaligini falan kullanarak yani neden boyle oldu anlamadim yorumlarinizi bekliyorum bayanlar![]()
Canim fazla mi damlattin acabaAdetim 15 gun gecmisti gecen hafta yaptim negatifti bu hafta olmayinca tekrar deniyeyim dedim o kadar da ozenerek yaptim damlaligini falan kullanarak yani neden boyle oldu anlamadim yorumlarinizi bekliyorum bayanlar![]()
Fazla damlatsamda hic boyle olmamisti sizin boyle oldugunda hamile miydiniz ?Bir ay önce yaptığım testin nerdeyse aynısı :)) sonra biraz daha yayildi. Fazla damlatmissindir canım ama inşallah hamilesindirrr ♥♥♥
Fazla damlatsamda hic boyle olmamisti sizin boyle oldugunda hamile miydiniz ?
Yaparsam sonucu burdan yazacam tsklerYok canım değildim o test sonradan yayıldı ikinci çizginin izi olustu beyaz renkte farklı bi test yaptım nagatifti canım . bence bir tane daha dene haber ver :)
Canım umutlandırmak istemem ama aynısı bu ay benim de başıma geldi ve gebeyim. Benim eski mesajları oku aynı böyle bi konu açtım bi arkadas dedi ki bi tekrar gidip bakar mısın gidip bi baktım pozitif cıkmıs bildiğin kakın iki çizgi geçmiş mesajlarımı oku :)Adetim 15 gun gecmisti gecen hafta yaptim negatifti bu hafta olmayinca tekrar deniyeyim dedim o kadar da ozenerek yaptim damlaligini falan kullanarak yani neden boyle oldu anlamadim yorumlarinizi bekliyorum bayanlar![]()
Aynen canim bebetime idicok fazla damlatmissin yada test bozuk bu bebetime marka testler genellikle boyle baska marka ile dene canim :)
Hayirlisi olsun canim ya 3aydr dusunuyorz bakalim ancak ben sonra baktim yatay bi cizgi olustu sadece bakalim artik
Canım umutlandırmak istemem ama aynısı bu ay benim de başıma geldi ve gebeyim. Benim eski mesajları oku aynı böyle bi konu açtım bi arkadas dedi ki bi tekrar gidip bakar mısın gidip bi baktım pozitif cıkmıs bildiğin kakın iki çizgi geçmiş mesajlarımı oku :)![]()