boyle gebelik testi goreniniz var mi acaba ?

cansenligi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2013
68
44
38
Adetim 15 gun gecmisti gecen hafta yaptim negatifti bu hafta olmayinca tekrar deniyeyim dedim o kadar da ozenerek yaptim damlaligini falan kullanarak yani neden boyle oldu anlamadim yorumlarinizi bekliyorum bayanlar

Eklentiler

• IMAG0722.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 157
Adetim 15 gun gecmisti gecen hafta yaptim negatifti bu hafta olmayinca tekrar deniyeyim dedim o kadar da ozenerek yaptim damlaligini falan kullanarak yani neden boyle oldu anlamadim yorumlarinizi bekliyorum bayanlar

canım test hatalı tekrar yap bir tane

Bir ay önce yaptığım testin nerdeyse aynısı :)) sonra biraz daha yayildi. Fazla damlatmissindir canım ama inşallah hamilesindirrr ♥♥♥

Canim fazla mi damlattin acaba
Test bozuk olabilir tekrar yap istersen.

Test bozuk :)

Fazla damlatsamda hic boyle olmamisti sizin boyle oldugunda hamile miydiniz ?

Yok canım değildim o test sonradan yayıldı ikinci çizginin izi olustu beyaz renkte farklı bi test yaptım nagatifti canım . bence bir tane daha dene haber ver :)

cok fazla damlatmissin yada test bozuk bu bebetime marka testler genellikle boyle baska marka ile dene canim :)

Canım umutlandırmak istemem ama aynısı bu ay benim de başıma geldi ve gebeyim. Benim eski mesajları oku aynı böyle bi konu açtım bi arkadas dedi ki bi tekrar gidip bakar mısın gidip bi baktım pozitif cıkmıs bildiğin kakın iki çizgi geçmiş mesajlarımı oku :)

H
Hayirlisi olsun canim ya 3aydr dusunuyorz bakalim ancak ben sonra baktim yatay bi cizgi olustu sadece bakalim artik

Bugun test yaptim tekrar,sonuc negatif bi hafta sonra tekrar yapacam bekleyeyim hala hastada olmadim goguste agri ve siskinlik var fazlaca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…