keklik inan bana seninle pek çok derdi paylaşıyoruz ve o kdr iyi anlıyorum ki seni ... özellikle kendini ifade edememe konusunda bende öyle düşünüyorum kendim hakkında , ve kiminin hiç de önemsemediği bu küçük şeyler benim hayatımı o kadar yaşanmaz hale getiriyor ki , depresyona girmek üzereyim
benm sorunum hızlı ve anlaşılmaz konuşmam fakat bunu arkadaşlarıma aileme sorduğumda konuşmamın gayet normal olduğunu sadece bazı zamanlar fazla hızlı konuştuğumu bunu aşarsam bi soryun kalmıycğını söylüyorlar fakat kendimi ifade ederken çoğu zaman öye zorlanıyorum ki dışardan ne derlerse deinler ben yine üzülüyorum yine taııyorum arkadşlarım naısl bu kadar akıcı ve rahat konuşuyor ben neden yapamıyourm diye diye kendime olan güvenimi saygımı yitiriyorum... hızlı konuşmamın sebebi bazı harfleri telaffuz ederken ve bazı kelimelerde zorlanmam ... bir cümle kurarken gayet iyi akıcı konuşurken birdenbire kelimeleri yutmaya ya da söyleyemeyip takılmaya , hatta" kekelemeye " başlyorum bu da beni o kadar üzüyor ki ben bunu kendime yediremiyorum biraz mükemmelliyetçiym ve bnde senin gbi insanların hakkımda ne düşündüklerine çok önem veririm değer görmek sevilmek ve saygı duyulmak isterim açık açık söyleyebiliyorum bunları burda kendimi o kadar iyi tanıdm ki bu prob. yüzünden şu son bi kaç yılda .. dışarıdan çok bi problemin varmış gibi görünmüyo deseler de ben çok zorlanıyorum konuşurken yavaş konuşucam diye harfleri düzgun çıkartıyım da takılmayayım diye .... mesela " odadadırlar heralde " diyicem ya bunu anlaşılır bi şekilde söyleyemiyorum elimde olmadan pırrrt bişiler çıkıo ağzımdan ama anlaşılmıo ve bunun gibi pek çoğunun cümle kurarken böyle çıktığını düşünsene ....her zaman değil ama arkadşlarıma ders anlatırken veya başıma gelen bi olayı anlatırken kelime seçemediğim için takılıp duruyorum genelde ..
napıcaz nasıl yapıcaz hiiç bilmiyorum bu zamana kadar ailemin desteğiyle geldim ve üniversiteyi kazandım ama hala yaşıyorum aynı problemi benimle aynı duyguları paylaşan birini gördüm ve öyle rahatladım ki hemen bende paylaşmak istedim yalnız değilsin ...:)
ben bunu aşmak için son zamnlarda ayna karşısında kendi kendime konuşuyorum bişiler anlatıyorum öyle ne olursa ya da takıldığım kelimeleri yazıp bunlara aklıma gldikçe çalışmaya çalışıyorum çok faydası olmadı ama en azından bişiler yapıyorum bunu aşmak için benim durumumda böyle işte inş aşıcaz ama ne zaman ve nasıl bunu hiç bilmiyorum ...