Böyle gider mi?

withoutname

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2011
226
118
133
21 yaşındayım, bir buçuk yılı aşkın süredir biriyle birlikteyim. seneye nişan düşünüyoruz ama benim çok fazla endişelerim var..yersiz yere kendimi mi yıpratıyorum bilmek istedim, o yüzden yorumlarınızı bekliyorum, şimdiden çok teşekkür ederim.

sevgilimle karakterlerimiz, olaylara bakışımız vs çok farklı..mesela bana kalırsa kendisi çok ilgisiz ama ona göre de, benim ilgi diye beklediğim şeyler liseli gençlerin hareketleri..bi sorunum olduğunda falan yanımda, elinden geleni yapıyor ama normalde tam bir odun..babası o çok küçükken vefat etmiş, acaba kadın-erkek ilşkilerini o yüzden çok iyi bilemiyor mu? çünkü ilgisiz ama birçok konuda güven verici. normal bir erkeğin asla kabullenemeyeceği durumlarda bile bırakıp gitmedi beni, ayrılık lafını etmedi hiç. bensiz bir hayatı kesinlikle düşünmüyor ama benleyken de her şey çok sıradan..20 yıllık evliler gibiyiz, ne heyecan, ne de romantizm yok. ona bunu söylediğimde, her zaman öyle çok yoğun olmaz, bazen de durgun olur diyor..bilmiyorum ama onun sevgisine hiçbir zaman tam güvenemiyorum artık. geçen hafta ayrıldık dedim, 3 gün hiç cevap vermedim başka şehre gittim. öyle mesajlar atmış ki hani deli gibi seviyor, kahrolmuş gibi ama ben yine de güvenemiyorum. çünkü etrafımdan da burda okuduklarımdan da görüyorum, partnerini zerre umursamayan erkekler bile destanlar yazıyor ayrılma durumunda.

özellikle deneyimli, evli bayanlar yorum yaparsa sevinirim, gerçekten nasıl güvenilir olduğunu anlarım.güvenilir derken, en az benim onu sevdiğim kadar beni sevmesinden bahsediyorum. belki de kuruntu yapıyorum sadece..

Bazı insanlar söyleyerek değil de hareketleriyle belli eder sevgilerini. 1.5 yıldır da ilişkiniz varmış bence sevmeyen hiçbir erkek bu kadar uzun bir süre bir bayanla beraber olmaz :) Bence onun yapısı gereği bu veya dediğiniz gibi görmediği için belki de.. Evli ve tecrübeli demişsiniz fakat yorum yapmadan geçemedim :)

Takintili oldugunUzu sezdim Adam napsin ayrilalim demissin vazgecmemis...
Yani bi erkegin tarifi yokki cok seviyosa kesin yapmaz sevmiyosa yapar diye ..kimse bilemez,.
Adamla alakali Bence...mutlu olmaniza bakin...

son cümlen iki farklı durumu içeriyo bilmem farkındamısın, güvenmek ve sevmek başka şeyler, bazen birini çok seversin ama güvenemezsin ve sırf bu yüzden ilişki biter, bazende bi erkek sana liman gibi gelir ama sevgi yoktur arada, bencede fazla abartıyosun, sanırım o senden 3-5 yaş büyük, sen ne istiyosun mesela, günaydın mesajıyla uyanmak sürekli aşk böcüğü gibi gezmek mi, evlenmeyi düşünüyosan bu adamla, değişmeyeceğini kabullenmen gerekiyo, herkesin yapısı farklıdır, ben burda eşim beni gün içinde aramıyo diye sızlananda gördüm, benim eşimde aramıyo ama eve gelince bi başlıyoruz çeneye zaman nasıl geçiyo anlamıyoruz, tamamen beklentiyle alakalı bi durum, sen daha romantik biriyle olmalısın bence

heyacan,romantizm olsun herşeyi problem etme.herkes herşeyi söylerek yaşamayaz.kimileri haraketleri ile ifade eder.

Son düzenleme:
Beklentilerini dile getirip değişmesini iste..

Çocukça gelen şeylerin seni mutlu ettiğini söyle

Bu şekilde kendini çok yalnız hissedersin...

sanki benim eşimi tarif ettin
şu an biz de bu sebepten konuşmuyoruz ve ben bu sefer çok kararlıyım
benim evliliğim aşk üzerine kurulu deli gibi aşık olarak evlendim
herşeye katlandım maddi sıkıntılar vs
şimdi o sevgiyi hissedemiyorum ve bu benim asla kabullenebileceğim bişey değil
ben hareketlerinden anlamak istemiyorum göstersin istiyorum
bir bakış, bir sarılış, bir söz...
bu kadar sevdiğin insan için bunlar fazla değil bence..
sevgilinin seni sevmediğini düşünmüyorum işte hissettirmiyor ama konuşarak çözülür mü bilmiyorum
konuşulup yapılınca da yapmacık yapay geliyor bana

Hangimizde olmuyor ki? Değişimler?
Her zaman aynı duygular içerisinde olamayız zaten.
Bizde zaman zaman çok durgun takılıyoruz.
Anormal bakmıyorum ben bu durumu
Hatta ilişkinin bu evreyede ihtiyacı duydugunu düşünüyorum
Siz bunu takıntı yapmışssınız birazda.
Her insan bir olamaz duyguları ile hareketleri ile.
Beklentilerinizi söyleyin sevgilinize.
Hoşş böyle şeylerde söylenerek yaşanılacagını sanmıyorum
Çünkü bu kalbinin derinliklerinden, hissiyatından gelen duygular.
Hadi böyle davran demekle yada böyle hisset demekle
Olunmaz ki!

bazı insanlar belli etmez sevgilerini..
ama sen anlatmışsın hep yanında kalmış sensizliği düşünemiyormuş fln...
sen biraz soğuk davran ilgini azalt belki değişir...

sevgılının burcunu merak ettım..
bız karı koca ıkızler burcuyuz..
bazen o sevgı dolu olur,bazen ben..
ıkımızde pek ılgıden hoslanmayız,buyuzden guzel sozcuklere sık sık bogmayız bırbırımızı..
ama onunda ıcınden geldıgı,benımde ıcımden geldıgı sevgı dolu anlarımızda vardır..
yanı hersey guzel sözcuk söylemekle olmuyor..
sana olan hareketlerınden,vucut dılınden ılgısını anlıyabılırsın..
senın yanındayken sana mı dönuk oturuyor,dısarı mı?
gözlerı senın ustunde mı? cevreyı mı kesfedıyor?
sana dokunuyor mu? gerekmedıkce temas etmıyor mu?
onun yanında kendını huzurlu ve mutlu hıssedıyor musun?
yoksa herzaman mı bu sekılde suphecısın?
yada dıger ılıskılerınde bu tereddutlerı yasamıs mıydın?
yanı sen mı bunları kafanda kuruyorsun? yoksa gercekten o ılgısız mı?

evli deneyimli değilim ama erkek arkadaşın gibi biriyim. Tam olarak onun gibiyim. Çok çok severim ama belli etmeyi sevmem, içimden gelmez. Çocukça gelir bana bazı seyler. Huzur isterim sadece ve sakinlik. Çok nadirdir sevgilime iltifat ederim hatta seni seviyorum derim. Baba sevgisinden yoksun büyümesi buna yol açmış olabilir bence de. Ama gözler kalbin aynasıdır derler ya anlayan anlar ne hissedildiğini. İlla bağıra çağıra bir aşkı yaşamaya gerek yok.

21 yaşındayım, bir buçuk yılı aşkın süredir biriyle birlikteyim. seneye nişan düşünüyoruz ama benim çok fazla endişelerim var..yersiz yere kendimi mi yıpratıyorum bilmek istedim, o yüzden yorumlarınızı bekliyorum, şimdiden çok teşekkür ederim.

sevgilimle karakterlerimiz, olaylara bakışımız vs çok farklı..mesela bana kalırsa kendisi çok ilgisiz ama ona göre de, benim ilgi diye beklediğim şeyler liseli gençlerin hareketleri..bi sorunum olduğunda falan yanımda, elinden geleni yapıyor ama normalde tam bir odun..babası o çok küçükken vefat etmiş, acaba kadın-erkek ilşkilerini o yüzden çok iyi bilemiyor mu? çünkü ilgisiz ama birçok konuda güven verici. normal bir erkeğin asla kabullenemeyeceği durumlarda bile bırakıp gitmedi beni, ayrılık lafını etmedi hiç. bensiz bir hayatı kesinlikle düşünmüyor ama benleyken de her şey çok sıradan..20 yıllık evliler gibiyiz, ne heyecan, ne de romantizm yok. ona bunu söylediğimde, her zaman öyle çok yoğun olmaz, bazen de durgun olur diyor..bilmiyorum ama onun sevgisine hiçbir zaman tam güvenemiyorum artık. geçen hafta ayrıldık dedim, 3 gün hiç cevap vermedim başka şehre gittim. öyle mesajlar atmış ki hani deli gibi seviyor, kahrolmuş gibi ama ben yine de güvenemiyorum. çünkü etrafımdan da burda okuduklarımdan da görüyorum, partnerini zerre umursamayan erkekler bile destanlar yazıyor ayrılma durumunda.

özellikle deneyimli, evli bayanlar yorum yaparsa sevinirim, gerçekten nasıl güvenilir olduğunu anlarım.güvenilir derken, en az benim onu sevdiğim kadar beni sevmesinden bahsediyorum. belki de kuruntu yapıyorum sadece..
sevgisini belli etmeyen bi erkek tipi sanırım.
görünce ıyk diyesim geliyor.ben çok çektim böylesinden.
konuşunca da ben böyleyim yapım bu demiyorlar mı deli oluyorum!
yine de sen de bi konusmaya çalış canım elbet çözüm bulunur.
yoksa böylesiyle bir ömür geçmez söyliiiim

Son düzenleme:
erkeklerin sevgiyi gösterişleriyle bayanların gösterişleri hiçbir zaman bir olmaz.güven ise bambaşka bir duygudur.eğerki beklentileriniz sevginizi,güveninizi sorgulamanıza neden oluyorsa mutluluğu yakalamanız zor olacaktır.mutluluk her daim yanınızda olmasıdır..güven yanında kendinizi savunma ihtiyacı duymadan yaşamaktır,aynı şekilde yaşamasını hissettirmektir..sevip sevmdiğinize karar verin;sevmemekte bazen hiç yoktan bahaneler üretmeye başlamaktır.belki içten sevginiz bitmiştir ve bahaneler üretiyorsunuzdur.içinizi dinleyin..

Bazı insanlar böyledir mesela benim sevgilimde öyle çok romantik güzel sözler söyleyen biri değildir ama gözlerindeki o aşk sevildiğimi hep anlatır zaten.
Sende bu durumu fazla takma bence.

canım herkes aynı olamaz ki
kimi sadece sever ama öyle bi yansıtır ki sanırsınız mecnun olmuş ama en ufak bi tartışmada gitmeye hazırdırlar
kimileride çok sever ama sözleriyle değil davranşlarıyla belli eder.
monotonlaşan bir ilişkiden söz etmişsin
bunu sende düzelteblirsn.
küçük süprizler yapıp onu mutlu edebilirsin
beraber değişik aktiviteler ayarlayabilirsin

yorumlar için ayrı ayrı hepinize çok teşekkür ederim.

kısaca cevap da vereyim;
aynı yaştayız, hatta aynı gün doğmuşuz. ikimiz de yay burcu.

takıntı yaptım galiba, haklısınız ama buna sebep de o oldu. ben onu seviyorum buna şüphem yok, fakat o beni gerçekten sevmiyor gibi geliyor, sevgisine güvenemiyorum işte. sanki yaptığı tüm iyi şeyleri yumuşak başlı biri olduğu için yapıyor, sevdiğinden değil.. bunun da öyle kesin bir ölçüsü kıstası yok, biliyorum.

çok konuştum, dedim ki ben böyle düşünüyorum, eğer senden emin olsaydım bir sürü şeyi sineye çekerdim, sorun etmezdim. arada güven olmayınca her şey tartışma konusu oluyor. ama haklısın deyip hep aynı yolda devam etti.

mesela biz tartışıyorduk, o projesi üzerinde çalışmaya devam ediyordu. ben tartışmalı olunca bırakın çalışmayı, yataktan kalkasım bile gelmiyor. ilşkimizi uzaktan bilenler hep beni hatalı görüyor, onu sakin uslu biliyor ama yakından yaşadıklarımızı bilenler de bana hak veriyor. hatta kardeşim o seni o kadar sevmiyor bile demişti.. hiçbir zaman emin olamayacakmışım gibi geliyor..kuruntu bile olsa mutsuzum bu yüzden.

Son düzenleme:

Neyin garantisi var hayatta ?

Evlilik de risk,dünyaya çocuk getirmek de...

Ya piyango vurur,ya da amorti bile çıkmaz misali...

Fazla kafaya takmamak lazım.:6:

canım anlattığın tarzda erkekler tanıyorum; ama inan bu tür erkekler ayrıldıkları zaman karşılarındakini barışmaya ikna etmeye de üşenirler :) muhtemelen ilgisini bu şekilde belli ediyordur. ne yazık ki böyle olmasını istemiyorsan, ona öğretmek zorundasın. sana senin istediğin türde davrandığı zamanlar onu yücelt hatta öve öve bitireme :) bazen senin istediğin gibi olur, bazen de olmaz ama böylece birbirinizi eğlemiş olursunuz :) bence ona güvenmemen yersiz. birine güvenip güvenmemeyi davranışlardan ziyade olaylardan çıkarmak mümkün diye düşünüyorum elbette ki bu tip erkekler için geçerli bu :)

Bi adam vardır Karun kadar zengin ama üç kuruş harcamaz, kimse parası olduğunu anlamaz, bir diğeri de saçıp savurur varlığını... İkisi de zengindir ama parayı kullanış şekilleri farklıdır... Sevgi de böyle, biri çok sever dile dökmez, duygularını paylaşmaz, yeri geldiğinde en olmadık anlarda sevgisine sahip çıkar, diğeri çok sever, öper, koklar sürekli... İkisi de seviyor ama sevdiğini gösterme şekilleri farklı... İkisi de anlaşılabilir burada sorun sevilenin bunu ne kadar hissettiği, sevdiği gibi sevilmeyi istemek çok doğal...İleride bunu daha da çok sorun etme, duygularınızın gereğince karşılığı olmaması endişenize hak verdim...

Bir şeyi anlamakta güçlük çekiyoruz galiba, ben de sevmem aşk sözcüklerini, abartılı ilgi, hediyeleri vs. ama aşkını bu şekilde yaşamak isteyenleri de kabullenmek lazım... Siz onu seviyorsunuz ama sizin sevme ve sevilme ölçütünüze göre onun yaklaşımı yetersiz... O sizin ilgi beklentinizi "liseli gençlerin hareketleri" olarak adlandırdığı müddetçe de bu böyle kalacak ve siz hep şüphe edeceksiniz yeterince sevilip sevilmediğinize dair ve haklısınız da...

Toplum olarak mesafeliyiz ve erkek arkadaşınızın karakterindeki adamlar ağırbaşlı ve ideal damat namzedi olarak görülür... Bu nedenle siz memnuniyetsizliğinizi ifade etseniz de kolay kolay kimse hemfikir olmaz sizinle, onu takdir ederler çünkü onlara göre seviyor adam ve herkes sevgisini hareketlere dökmek zorunda değil diye düşünüyorlar ama hayat sizin aşk sizin, sevdiğiniz gibi sevilmeyi isteme hakkı da sizin, doğal olarak ya karakterlerinizin farklı olduğunu, onun yeterince belli etmese de en az sizin kadar sevdiğini düşüneceksiniz ya da sizi sizin arzu ettiğiniz gibi sevecek birini bulacaksınız... Onu çok sevdiğinize göre ikinci seçeneği elemek ve bu halini kabullenmek durumundasınız sizi huzursuz eden ilgisizlik ihtimaline rağmen, konunuzun başında "karakterlerimiz, olaylara bakış açımız çok farklı" demişsiniz ki bu genel bir tabloysa bence daha ciddi bir problem... :ssz:

ben yapı olarak uzun ince bir kızdım, çok şükür elim yüzüm de düzgün. ama bu senenin başında 15 kilo kadar aldım. sevgilim de 10 kilo kadar aldı. (ülkeye dönünce buranın yemeklerine dayanamadık)

geçen hafta diyete başlamış, spor falan da yapıyor. ve bana da baskı yapmaya başladı. ona göre şaka yapıp takılıyor ama her buluşmamız da aynı. kaç kere ben halimden memnunum ve konuşmalarından rahatsız oluyorum dedim, yine aynı tas aynı hamam.

mesela bende o uzun boylu olsun isterdim vs ama sonuçta olmasa da olur. sevgi kiloya, kaşa, göze mi bakıyor..ben bilmiyorum bu çocukla gider mi ama olmayacak sanırım.

Back
X