- 17 Ocak 2015
- 72
- 36
- 26
Herkese merhabalar. Şu an o kadar kötü hissediyorum ki sanki her saniye ağırlaşan bir korkuyla yaşıyorum. Çoğu kişiye göre önemsiz ya da olağan bir durum olabilir ama ben çok farklı hissediyorum. Kimse beni anlamıyor :/ 17 yaşındayım ve bu yıl üniversite sınavına gireceğim kısmetse. Hayatım boyunca başarılı bir öğrenci konumundaydım. Hedefim yüksek.Ailem ile yakınlarım da sürekli kesin kazanacaksın gözüyle bakıyorlar bana. Lakin ben bir türlü kendime gelemiyorum dikkatimi toplayamıyorum. Canım bir türlü çalışmak istemiyor ve sürekli yarım bırakıyorum. Evde yemek yaparken ya da farklı bir iş yaparken dikkatimi gayet toplayabiliyorum aslında ama ders çalışmak kabusum sanki. Çalışmadıgımda da vicdan azabı çekiyorum. Şimdi ise sürekli kendimi suçluyorum geç oldu, çalışmadım ve yapamayacağım diye. Kendi kendimin hayatını mahvediyorum biliyorum, kötü bir şey yaptıgımı ama kendime engel olamıyorum. Ne yapacagımı bilemiyorum :/ Belki bu da sorun mu diyeceksiniz ama rahat nefes alamıyorum artık