• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boyle giderse yazık olacak bize :(

Cikolata35

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2015
106
33
13
37
Eşimle çok mutluyuz 2 senedir ben onu çok sewiyorum oda beni..ama artik ondan sogumaktan korkuyorum.bana değer veriyor aslında ama ailesi isin içine girdiği zaman beni kaale almıyor..bana haksızlık yapılıyor ama sesi çıkmıyor.kaynanam ve kaynatam beni hic sewmuyor çünkü ewlendigimizde onların evine taşınmadık diye başından beri laf sokuyorlar hala ev konusunda esim yanımda yokken yapıyorlar daha çok.kendimi çok yalniz hissediyorum.doğum yaptıktan sonra sorunlar daha da büyüdü sürekli karıştılar sütünde kesildi oğlum 2 buçuk aylikken.ben artik oraya gitmek istemiyorum çünkü beni gormek istemiyorlar ama eşim götürmek icin baskı yapıyor.istiyor ki aramız çok iyi olsun içli disli olalım.beni küçük düşündüğünün farkında değil.iyi köyeyim le gidiyorum kaynanam gözleriyle öyle nefretle bakıyor ki rahatsız oluyorum içinden geçenler yüzüne yansıyor.hissediyorum içinden geçenleri..keske annem kadar sewgi dolu olsa hergun evinden cikmazdim..onu kendi annem gbi sevebilirdim oda eşimin annesi sonuçta..hemde kendimi yalniz hissetmezdim güvende hissederdim annem başka şehirde çünkü.neyse çok uzadı yalniziimm sanki :110::110:

Kaynanadan anne olmaz.Isteyen istedigini desin hatta en annem gibiydi diyende yarin birgun esiyle buyuk problemler yasadimi o kayinvalide ne kadar annesi kaliyor goruyor :))) bosandigi halde senelerce esinin annesiyle gorusup saglam iliskisi olan var midir ki..
Senin o kadinla tek bagin kadinin cocuguyla evli olman.Onun disinda anne kiz iliskisi yaratip icli disli olmaya ugrasmak gereksiz yani illa olmasi gereken bisey degil.Herkes saygili olsa kafii ama yok biz biraraya geldikce sular kayniyor diyorsan esine cizgini cizeceksin baskı yapmaya hakkı yok.Belli surelerde gidip gelsen kafi o dada takma hiç yada lafini iyi bir koy icin rahat etsin.

Bende cok ıstedım ailem gıbı gormeyı olmuyormuşş... Alttan alttan laf sokmalardan nefret edıyorum.. Mesafeli olup tavrınızı koyun ben oyle yapıyorum cok degerliyım..ne zaman canım desem haddını asıyor.. Esınızlede konuşun szde bır aılesınız sonucta.. Cok sukur bnm esımde tavrını cok net koyuyor. Neden oyle soyluyorsun? Neden bu kız burda huzursz? Gelemeyız gıbı.. O zaman coook tatlı oluyorsunuz

Eşimle çok mutluyuz 2 senedir ben onu çok sewiyorum oda beni..ama artik ondan sogumaktan korkuyorum.bana değer veriyor aslında ama ailesi isin içine girdiği zaman beni kaale almıyor..bana haksızlık yapılıyor ama sesi çıkmıyor.kaynanam ve kaynatam beni hic sewmuyor çünkü ewlendigimizde onların evine taşınmadık diye başından beri laf sokuyorlar hala ev konusunda esim yanımda yokken yapıyorlar daha çok.kendimi çok yalniz hissediyorum.doğum yaptıktan sonra sorunlar daha da büyüdü sürekli karıştılar sütünde kesildi oğlum 2 buçuk aylikken.ben artik oraya gitmek istemiyorum çünkü beni gormek istemiyorlar ama eşim götürmek icin baskı yapıyor.istiyor ki aramız çok iyi olsun içli disli olalım.beni küçük düşündüğünün farkında değil.iyi köyeyim le gidiyorum kaynanam gözleriyle öyle nefretle bakıyor ki rahatsız oluyorum içinden geçenler yüzüne yansıyor.hissediyorum içinden geçenleri..keske annem kadar sewgi dolu olsa hergun evinden cikmazdim..onu kendi annem gbi sevebilirdim oda eşimin annesi sonuçta..hemde kendimi yalniz hissetmezdim güvende hissederdim annem başka şehirde çünkü.neyse çok uzadı yalniziimm sanki :110::110:
Kaynana olarak değil de eşinin annesi olarak bakmayı dene biliyorum çok zor eşe yapılanları göstermemek ama sabret canım mevlam zamanla çıkarıyor insanların gerçek yüzlerini ortaya sen mağdur ol hep eşinin yanında o yokken cevaplarını ver ama eşinin yanında susmayı dene o_O

Evet kızlar bende ilk baslarda evliliğinin ilk aylarında anne silebiliyordum beni sık sık arıyordu bende aaa ne uyu kadın beni merak ediyor diyordum nerde olsam söylüyorsun.meğer o beni kontrol amaçlı arıyormuş. :) bigun dedimki fatura yatırılan ptt deyim..bana diyorki sen çıkma kaynatana soyle o gelir yatırır.sonra dank etti.mesafe koydum karışmasınlar diye..niye ben koydenmi geldim dışarı çıkıp gayet isimi görebilirim.bende safmışım.artik çok doluyum eşim varkende geri cevabını veririm.

dua et hep Allah onların içine merhamet koysun diye..çünkü başka yapacak birşey yok..eşinin ailesi görüşeceksiniz illaki.

Offf içimden çok dertliyim gitmesem olmuyor gitsem gönlüm razi değil.beni düşünen bir annem kadın herşeyi rüyasında görüyor saklayamıyorum aynısını görüyor hic bisey anlatmiyorum bideo_O

Aman zaten kimse annenin yerini tutmaz hele kaynana hiç... Mesafeli olmak en iyisi. Hiç görüşmemek de olmaz arada bir hal hatır sormak kafi. Yüz göz oluyor insan sonra. Kızı gibi görüp her dediklerini yaptırmak istiyorlar. Ama iş sefkate merhamete gelince gelin olduğun gerçeği geliyor akıllarina.

Özetle ne sen onların kızı gibi olursun, ne de onlar senin ailen gibi olur. Sakın bunun için üzülme.

Eşine yapılan haksızliklari bir şekilde göster. Söylesen ailesine hak verir görmesini sağlaman gerek.

Allah onlara insaf, merhamet versin ne diyim

Yani aslında takmamayi öğrenmek lazım. Bırak nasıl bakıyorsa baksın sevmek zorunda değil sevmesin laf da soksun psikolojini bozacak kadar niye tanıyorsun kafana güzel kardeşim sana da yazık. Kv nin anne gibi olmasını beklemek buz dağının çölde görünmesi kadar ihtimalli bir düşünce. Sen onun oğlunun karisisin tabiki evine de gideceksin istese de istemese de senin yüzünü görecek senle muhattap olacak buna mecbur. Bende çok üzülürdüm eskiden ay neden böyle yapıyor beni hiç sevmiyor bak şu lafı bana diye ortaya attı falan. Amaan ne derse desin ben inadına gülüyorum evine gidip mutfağına giriyorum sen otur anne ben size kahve yaparım diyorum ben neşeli neşeli ona gidip geldikçe o sinir oluyor zamanla da bana laf falan sokması azalıyor çünkü bu kadın zaten takmiyor diyor. Bide eşimle aram daha iyi oluyor böylece. Annesi buna rağmen beni şikayet ederse eşim de ya anne daha ne istiyorsun kızdan bak geliyor gülüyor vs diyor suçlu o oluyor. Hayatına kocana bak bebisine bak kardeşim inadına git inadına mutluluğunu sok gözüne gözüne. Bak gör sen de psikolojin de eşin de düzelecektir

eşin seni gerçekten sevse ana kuzusu olmazdı

Ay valla içim sıkıldı yorumların hepsini okuyamadım benim eşim ve ailesi canlandı gözümde bende çıldırma noktasındayım yaklaşık iki yıllık ama kaynana ve kayınbabadan gına geldi tabi görümcelerden de... Maddi açıdan beraber eşimde sürekli içli dışlı olalım istiyo ama olmuyor anlaşılmıyo bu arada kaynana rahatsızdı beyin ameliyatlı ve birde ayağını kırdı geçenlerde ilk hafta gittim akşama kadar kaldım eşimde geldi orda kalmak için kavga etti benle sonraki gün görümcemle çok büyük kavga ettik ve artık sadece öğleye doğru gidip akşama kalmadan görümcem okuldan gelmeden çıkıp evime geliyorum eşimde bişeyler olduğunu anladı ama soramıyo bile... Konuyu nereye bağlıycamı bende bilemiyorum şimdi ama içimi dökmüş olayım ve mesafe şart ben pek beceremesem de...o_O

eğer sırf kaynana kayınpeder yüzünden evliliğinizi bitirirseniz size de eşinize de yazık olur...
eşinizi çok iyi tanıyorlar bu güne kadar neyi nasıl yaptıracaklarını çok iyi biliyorlar ve ona göre hareket ediyorlar.
eğer eşinizi seviyorsanız yazık etmeyin. en etkili silah onların yaptıklarıyla onlara davranmak ne alırsanız onu verin ilgi alaka sevgi saygı...
ektiklerini biçtiklerinde emin ol ki bişeyler değişecek.
ha biz geline kötü davranacağız laf sokacağız ama onun sesi çokmayacak onun yüzü gülecek her istediğimizi yapacak diyorlarsa o ayrı bu da eşinizde bitiyor.

Aman zaten kimse annenin yerini tutmaz hele kaynana hiç... Mesafeli olmak en iyisi. Hiç görüşmemek de olmaz arada bir hal hatır sormak kafi. Yüz göz oluyor insan sonra. Kızı gibi görüp her dediklerini yaptırmak istiyorlar. Ama iş sefkate merhamete gelince gelin olduğun gerçeği geliyor akıllarina.

Özetle ne sen onların kızı gibi olursun, ne de onlar senin ailen gibi olur. Sakın bunun için üzülme.

Eşine yapılan haksızliklari bir şekilde göster. Söylesen ailesine hak verir görmesini sağlaman gerek.

Allah onlara insaf, merhamet versin ne diyim
Amin arkadasim

Ay valla içim sıkıldı yorumların hepsini okuyamadım benim eşim ve ailesi canlandı gözümde bende çıldırma noktasındayım yaklaşık iki yıllık ama kaynana ve kayınbabadan gına geldi tabi görümcelerden de... Maddi açıdan beraber eşimde sürekli içli dışlı olalım istiyo ama olmuyor anlaşılmıyo bu arada kaynana rahatsızdı beyin ameliyatlı ve birde ayağını kırdı geçenlerde ilk hafta gittim akşama kadar kaldım eşimde geldi orda kalmak için kavga etti benle sonraki gün görümcemle çok büyük kavga ettik ve artık sadece öğleye doğru gidip akşama kalmadan görümcem okuldan gelmeden çıkıp evime geliyorum eşimde bişeyler olduğunu anladı ama soramıyo bile... Konuyu nereye bağlıycamı bende bilemiyorum şimdi ama içimi dökmüş olayım ve mesafe şart ben pek beceremesem de...o_O
Ayy ayni ben ameliyat du diye 1 hafta kaldık.kavga kıyamet.eltim de var oda zorladı ben enayimiyim filan.:) kızı desen 1 gün kalmadı gitti.ben hamileykende gittim geldim hic hatrim yokmus.

Kaynanadan Anne felan olmaz

Ne kadar iyi olsada birgün gercek yüzünü ortaya koyar

Bu konuda esin annesinden daha auclu onun daha düsünceli davranmasi gerekiyo ve orta yolu bulmasi gerekiyor evinin huzuru icin...

Valla canım bi hafta iyimiş ya ben bi buçuk ay kaldım orda kaynana beyin kanaması geçirdi ameliyat oldu sabahlara kadar hastanede bekledim günlercee..ama yaranılmaz karşılığında görümcemden bi dünya laf duydum üstüne kaynım bizi evden kovdu kocam arkamda durdu diye.
İki haftadır da ayağı kırık yine ben basındayım ve yine görümcemden bu dünya laf ne adıliğim kaldı ne serefsizliğim ne afedersinşz götverenliğim nankör olmasın insan..

Back
X