- 22 Ekim 2015
- 106
- 33
- 13
- 37
- Konu Sahibi Cikolata35
Eşimle çok mutluyuz 2 senedir ben onu çok sewiyorum oda beni..ama artik ondan sogumaktan korkuyorum.bana değer veriyor aslında ama ailesi isin içine girdiği zaman beni kaale almıyor..bana haksızlık yapılıyor ama sesi çıkmıyor.kaynanam ve kaynatam beni hic sewmuyor çünkü ewlendigimizde onların evine taşınmadık diye başından beri laf sokuyorlar hala ev konusunda esim yanımda yokken yapıyorlar daha çok.kendimi çok yalniz hissediyorum.doğum yaptıktan sonra sorunlar daha da büyüdü sürekli karıştılar sütünde kesildi oğlum 2 buçuk aylikken.ben artik oraya gitmek istemiyorum çünkü beni gormek istemiyorlar ama eşim götürmek icin baskı yapıyor.istiyor ki aramız çok iyi olsun içli disli olalım.beni küçük düşündüğünün farkında değil.iyi köyeyim le gidiyorum kaynanam gözleriyle öyle nefretle bakıyor ki rahatsız oluyorum içinden geçenler yüzüne yansıyor.hissediyorum içinden geçenleri..keske annem kadar sewgi dolu olsa hergun evinden cikmazdim..onu kendi annem gbi sevebilirdim oda eşimin annesi sonuçta..hemde kendimi yalniz hissetmezdim güvende hissederdim annem başka şehirde çünkü.neyse çok uzadı yalniziimm sanki