Böyle giymeyin?!

bikahve95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.151
1.171
83
Herkese merhabalar öncelikle.
Şimdi değişik bir şey yaşadım işyerinde. Kendimi anlatmak istiyorum. Ben işyerinde dekolte giymiyorum etek elbise topuklu ayakkabı hergün giyerim iş yeri kurumsal bir firma ve ben insan kaynakları bölümündeyim ayrıca etek elbise de hiçbir zaman kısa giyinmedim bugün müdürüm den yarın bir saat izin istemek için hanına gittiğim zaman bana böyle giyinmeyin hoş giyiniyosunuz güzelsiniz ama böyle giyinmeyin dedi bende şaşırdım niye dedim bana beni kırmamaya çalışarak böyle giyinmeyin alınmayın dedi bu arada müdür erkek ve çok üzüldüm şuan moralim yerle bir motivasyon hiçbir şey kalmadı neden böyle dedi ki

Kurumsal firmanin iksinda boyle giyilir zaten
Keske sorsaydiniz nasil giyiniyim diye?
Bana da bir kere kadin yoneticim boyle giyinme demisti , ben cevabi yapistirmistim
Ben isyerimin gerektirdigi sekilde giyiniyorum en azindan sizin gibi full dekolteyle gezmiyorum demistim
Giyinme kurallari yok mu sirketinizin? Kurumsal firmalarda olur giyinme kurallari

Kurumsal firmanin iksinda boyle giyilir zaten
Keske sorsaydiniz nasil giyiniyim diye?
Bana da bir kere kadin yoneticim boyle giyinme demisti , ben cevabi yapistirmistim
Ben isyerimin gerektirdigi sekilde giyiniyorum en azindan sizin gibi full dekolteyle gezmiyorum demistim
Giyinme kurallari yok mu sirketinizin? Kurumsal firmalarda olur giyinme kurallari
aslında var ama ben uygunsuz giyinmiyorum hatta burda herkes çok beğenir giyinmemi kıyafetlerimi
ama sektör gereği erkek var çalışanların hepsi erkek sadece 2 3 bayanız

aslında var ama ben uygunsuz giyinmiyorum hatta burda herkes çok beğenir giyinmemi kıyafetlerimi
Kurallara uygun giyiniyorsaniz bosverin yoneticinizin dedigini , en nefret ettigim seydir , buyuk ihtimalle guzel ve dikkat cekici oldugunuz icin babacanca uyariyordur akli sira , basmiyor bunlarin kafasi kadinlara karisilmayacagina

Eee siz naptınız sessiz sakin odadan çıkıp kabul ettiniz mi yani?
Giyimimde herhangi bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum demediniz mi?
yapı gereği zaten sakin biriyim
neden diye üsteledim söylemedi bende odasından çıktım sonra o geldi alınmayın gibi şeyler dedi öyle

Ben de bunu soracaktım. Dışardan türlü şeyler duymuş olabilir. Bana koruma içgüdüsuyle böyle demiş olabilir gibi geldi. Tabiki karışmak yanlış ama dengesizler de çok. Bu anlamda bir uyarı olduğunu düşündüm. Ortamdan dolayı yani.

Ne giyinmiştin ki canım merak ettim
Gayet usturuplu edepli giyindiyseniz bunu demesi çok yanlış
Mini giyindiyseniz ve oturup kalkarken bir yerinizin açıldığını filan gördüyse o yüzden demiş olabilir
Üzülmeyin bence kötü bir şey de dememiş

Ben de bunu soracaktım. Dışardan türlü şeyler duymuş olabilir. Bana koruma içgüdüsuyle böyle demiş olabilir gibi geldi. Tabiki karışmak yanlış ama dengesizler de çok. Bu anlamda bir uyarı olduğunu düşündüm. Ortamdan dolayı yani.
aslında öyle kötü bir adamda değildir ondan duyduğuma çok şaşırdım üstelik kendisi emekli astsubay

Ne giyinmiştin ki canım merak ettim
Gayet usturuplu edepli giyindiyseniz bunu demesi çok yanlış
Mini giyindiyseniz ve oturup kalkarken bir yerinizin açıldığını filan gördüyse o yüzden demiş olabilir
Üzülmeyin bence kötü bir şey de dememiş
yok göremez kimse çünkü masanın altı tamamen kapalı
genelde elbise giyiyorum topukluyla
bugünde pantolon topuklu bluz pantolon pudra rengi

Herkese merhabalar öncelikle.
Şimdi değişik bir şey yaşadım işyerinde. Kendimi anlatmak istiyorum. Ben işyerinde dekolte giymiyorum etek elbise topuklu ayakkabı hergün giyerim iş yeri kurumsal bir firma ve ben insan kaynakları bölümündeyim ayrıca etek elbise de hiçbir zaman kısa giyinmedim bugün müdürüm den yarın bir saat izin istemek için hanına gittiğim zaman bana böyle giyinmeyin hoş giyiniyosunuz güzelsiniz ama böyle giyinmeyin dedi bende şaşırdım niye dedim bana beni kırmamaya çalışarak böyle giyinmeyin alınmayın dedi bu arada müdür erkek ve çok üzüldüm şuan moralim yerle bir motivasyon hiçbir şey kalmadı neden böyle dedi ki
Bana görede sizden etkilenmiş, kıyafetinize suçu atmış.

kıyafet yönetmeliğini alıp beyefendinin önüne koyun, uygunsuz gördüğü neyse söylesin madem...
İlla yüz göz olmak mı lazım anlamıyorum...
Herkesin kim olduğuna bakmadan kadınları üzerinde kendi fikirlerini uygulama çabasına anlam veremiyorum.
Kadın kahkaha atmaz, öyle giyinmez, hatta ve hatta Doğum şekline bile karışırlar normal doğur derler, anne olmamayı seçemez eksik olur vs...

kesinlikle size başka gözle bakmış o yüzden demiş.
Şöyle bir 'HOOOŞŞŞTTTTTT' deseydin.
Kimse kimseye nasıl giyineceğini söyleyemez. Üstelik gayet şık ve temizseniz kimse size karışamaz.
Siz de söyleyin deyin ki 'ben nerde nasıl giyinmem gerektiğini bilirim. Teşekkürler.' diyin.
Kıyafet karakterdir karakterinizden ödün vermeyin, kararını siz verin. Bireysiniz siz.
Bu hadsizlere prim vermeyin.

Back
X