Böyle giymeyin?!

Konuyla alakasiz olacak ama kumas pantolon giyince kilot izi belli oluyor onun icin ne yapmam lazimo_O

dikişsiz iç çamaşırları var. ama yine de belli olur. gstring demiş arkadaşlar ama ben asla giyemem rahat edemiyorum aklım sürekli orda oluyo :D rahat ederim diyosan bi dene, yoksa dikişsiz iç çamaşırlarına yönel.

pantolondan görünen iç çamaşırı izi kadar çirkin bi görüntü yok ya. ben de çok takarım.

Böyle giyinmeyin dedi tamam amenna ama sebep sunmalı size. Atıyorum daha klasik giyinin der,renklerle ilgili birşey söyler,kıyafet yönetmeliğinden bahseder amenna ama böyle giyinmeyin uçsuz bucaksız bir yola çıkıyor,haliyle sizde ne kastetti anlamadınız.
Keşke sorsaydınız,problem ne giysilerimle ilgili,neyi değiştirmeliyim diye. Hatta ekleseydiniz uygun giyindigimi düşünüyorum ondan soruyorum diye. Bilemedim yani neden söyledi.
Benim eski işyerimde sekreter kız,merdivenlerden yuvarlanmıştı mini etekle,hemde patronun ayağının dibine,adam döndü dedi ki bir daha kısa etek giymeyecek kimse. Rahatsız olmuştu o durumdan ama sizin durumda rahatsız olacak birşeyde olmamış anladığım kadarıyla.

Back
X