kayip ruyalarimm
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 16 Temmuz 2016
- 38
- 32
- 3
- 29
- Konu Sahibi kayip ruyalarimm
Merhaba kızlar iyi geceler eski konumda bahsetmiştim bi pislik vardı ve onu unutamiyodum ama buradaki kk hatunlari sayesinde bni niye bıraktığını anladım ve içim daha çok yansada onu unuttum kızlar bu pislik abimi nerden bulmuşsa faceden mesaj atmış işte kardeşiniz bnle çıktı falan nasıl böyle birşey yaparya hadi o yaptı abim nasıl hemen o anda ağzının payını vermez kafayi yicem resmen abimle telefonda konuşmuşlar ve abime size tavsiyem eline telefon vermeyin ddemiş yoksa sizin
başınıza daha büyük belalar acar demiş yaa sen nasıl böyle bisey cüret ediyorsun abim
eve geldi direk telefonum elimden alındı
whatsapp face bütün hesaplarım silindi ve
telefonum tamamen elimden alındı bn
artık dayanamıyorum ya niye o pisliğin
cezasını bn cekiyorum ve annem babam
kesinlikle abime bisey demediler ya sen
nasıl Abisin orda senin kız kardeşine laf
söylüyorlar daha sen kalkmış onla
konusuyomusun onu dinliyomusun off
kizlarrr inanın ne yapacağını bilmiyorum evden dışarı çıkmam yasak daha bu internete de gizli gizli giriyorum
beni okutmadilar ilkokulda okuldan çektiler okuyamadim oysa ne hayallerim vardı ama hepsini elimden aldılar ve bn gerçekten artık dayanamıyorum barı bi kaç arkadaş vardı telde konuşuyorum rahatliyodum biraz ama oda gitti inanın Allah korkum olmasa intihar edecek çünkü bn artık ne yapacağını bilemiyorum ne olur on yargılı olmayın ne olur kırıcı yorum yapmayın çünkü zaten psikolojim allak bullak uzun oldu kusura bakmayin
başınıza daha büyük belalar acar demiş yaa sen nasıl böyle bisey cüret ediyorsun abim
eve geldi direk telefonum elimden alındı
whatsapp face bütün hesaplarım silindi ve
telefonum tamamen elimden alındı bn
artık dayanamıyorum ya niye o pisliğin
cezasını bn cekiyorum ve annem babam
kesinlikle abime bisey demediler ya sen
nasıl Abisin orda senin kız kardeşine laf
söylüyorlar daha sen kalkmış onla
konusuyomusun onu dinliyomusun off
kizlarrr inanın ne yapacağını bilmiyorum evden dışarı çıkmam yasak daha bu internete de gizli gizli giriyorum