hayattan bezmiş bir yapım var henüz 20 yaşındayım ama 50-60 devirdim gördüm geçirdim gibi
son zamanalrda hiçbirşeyden zevk almıyorum ot misali diyecegim yinede şükür ediyorum ama hayatım bi düzene girmedi dengesizce herşeye çok üzülüyorum en ufak şeyi takıyorum ne olcak benim bu halim
gelecege ait planalrım yok kendime güvenim yok etrafıma bakıyorumda bazılarının yürüyüşlerinde bile özgüven var
saçmalıyorum depresyondayımdır belkide,böyle bi durum yaşayan yada böyle hisseden var mı ?
bilmiyorumda baan herşey aynı geliyor:)) tatlım sıkılmışsın monotonluktan, acilen kendini oyalayacak bir aktivite bul.
Sosyal aktivetelerde bulun.
Bende ayni hisleri hissetmeye basladim,
naptim ettim kendime tatil ayarladim.
12 gun sonra tatile cikiyorum.
Inan gunleri sayiyorum 40 gundur,
boylelikle zaman cok daha guzel ve verimli gecti.
Kendim icin tatile gitmeden once yapmam gerekenlerin
listesini cikardim, ve su son gunlerimi bu sekilde degerlendiriyorum..
senin bi işin var çalışıyosun ne güzel
sanki bende okulu bitirip çalışsam mutlu olacagım ama şimdi gerçekten böyle bi yorgunluk var gezmesine geziyorum arkadaş çevremde güzel arkadaşlarımda var niye böyle bilmiyorum.
Kizz, ben ayni zamanda unide ikinci bolumu okuyorum,
yorgunluktan geberiyorum, bakma sen.
Iskolik oldum yeminle, kendimi tanimaz oldum.
Ben boyle biri degildim
ne güzel işte bişeyleri başarıyosun ben bi bölümü düzgünce okuyup kendimi geliştiremiyorum hala aynı yerdeyim hala aynıyım(
Bende ilk bolum 4 yillik ken 5,5 yilda bitirdim, tembellik saolsun.
arada bir asiri kiskanc mahlukatla nisanlilik gecirdim.
Zamanla ne calismama izin verdi ne baska bisey,
arada bi arkadasini arada cikin gezin derdi.
Neyse ayrildik, ona inat hirs yaptim.
Ikinci bolume basladim, ehliyetimi aldim, ve tatile cikicam.
Bir kac ay icindede altima arabami cektimmiydi benden iyisi yok.
Su inadim yokmu beniim, vallahi dusman catlatir
Ya bana da oluyor bazen bu,öğretmenlik okuyorum yüksek lisans mı yapsam bilemedim.Öğremenlik atamaları da çok zor zaten.Kafam çok karışık.
Bir de tüm arkadaşlarım nişanlı ve ya evlencek(22-23)yaşlarındayız ben ve çevremdekiler.Benim de 2 senelik ciddi bir ilişkim var ama evlenir miyiz bilmiyorum çünkü sevgilim okumuyor polislik sınavlarını kazanırsa evlenebiliriz ancak.O yüzden bende bunalıyorum bazen gelecekle ilgili tam bir planım yok diye.
Ama şu da var hayatta hiç bir şeyin garantisi yok sonuçta plan kursam bile o planın elimde kalmıyacağı ne malum diye kendimi rahatlatıyorum.
çok güzel yazmışsın çokta haklısın ne güzel bitirmişsin bölümünü ben kendimden çok sıkılıyorum sürekli mutlu olmak için bi arkadaşım olcak sorun kendime yetmiyorum mutlu olmak için
kendime güvenim yok
Son senem kaldı canım daha bitiremedim ben de:)
Ama bak özgüven insanın kendi kendine kazanabilceği bir şey.Tek başına alışverişe çık,güzel bir yemek ye seni mutlu edicek şeyler dene,o zaman bu problemin çözülecektir.Tek başına her şeyin üstesinden gelebileceğine inan önce.
haklısın aslında şükür ediyorum sürekli ama hep mutsuzum bişeyler eksik gibi geliyo banaEvet acil ugras bul şimart kendini
Birde tersini dene kotu dusunme surekli sukret mesela
Bende birsure once senin gibi bunalim takildim
Yakin bir akrabamin ciddi saglik sorunu oldugunu ogrenmemle yikildim
Al sana dedim simdi gir bunalima
Hemen toparlandim
Mutlaka dibe vurdugun bittim dedigin ama zaferle souclanan anlarin olmustur
Gecmis basarilarini hatirla gucunu toplamnda faydasi olacaktir
hayırlıısyla bitirsin bitiririz inşallah
çok teşekür ederim deniyecegim kendimle mutlu olmayı ögrenmem şart benim:)
Teşekkür ederim canım.
Sen de inşallah başarırsın bunu.Tiyatro kursu varsa çevrende gerçekten tavsiye ederim.Ben de bir zamanlar tek başıma bir şeyler yapmaktan korkardım,arkadaşlarım olmadan asla derdim.Lise son sınıfta en yakın arkadaşlarımdan kazık yedim bir de diğerlerini doldurdular çevredeki bir hafta sınıftan kimseyle konuşmadım diyebilirim.O günden sonra anladım ki kimseyi hayatının merkezine koymıyacaksın.O kişi olur da hayatından çıkarsa maffoluyorsun çünkü.Tiyatro kursuna yazılmıştım ben bu olaylardan sonra gerçekten çok güzel bir deneyim oldu benim için.Hem orada yeni arkadaşlar edinmiştim.
Düşün o yıllarda tek başıma markete bile gitmeyi istemezdim.Sıkıla sıkıla giderdim.Şimdi ise tek başıma tiyatrolara,sinemaya,şık bir restoranta gidebilen tanımadığı insanlarla çekinmeden sohbet kurabilen bir insan oldum.Şimdiki arkadaşlarımı çok seviyorum ama hiç birini o denli hayatımın merkezi yapamam o konuda dersimi aldım ben.Bu yüzden mümkün oldukça her işimi tek başıma hallediyorum.
Sen de umarım özgüvenini kazanırsın,hayatında mutlu olursun.
Sosyal aktivetelerde bulun.
Bende ayni hisleri hissetmeye basladim,
naptim ettim kendime tatil ayarladim.
12 gun sonra tatile cikiyorum.
Inan gunleri sayiyorum 40 gundur,
boylelikle zaman cok daha guzel ve verimli gecti.
Kendim icin tatile gitmeden once yapmam gerekenlerin
listesini cikardim, ve su son gunlerimi bu sekilde degerlendiriyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?