böyle insanlar da varmis

sacma konusmayin parayla ölcülemeyen seyler var sadece olabilir mi diye sordum dava benim degil ablamin dusuncemi yazdim hemen yargiladiniz

Sizin yazdığınız da bana göre saçma, ben saçma konuşmayın dedim mi?

Dava ablanızınsa o düşünsün siz değil.

başınıza talih kuşu konmuş,hem de ne kuş küfürler öttürüyor.hiç durmayın hemen açın davayı..böyle bir olaydan nemalanmak da ilginç ama herkes kendi yaptığından sorumlu tabi bana laf düşmez...ama çok komik sadece onu söyleyim.

Son düzenleme:

Bilmez miyim, kan parası adı altında insanları sömürenleri de biliyorum.

Neyse bana göre etik değil. Yani bana edilen küfrü, aldatılmanın acısını bin tl ler çözemez onaramaz.

yıllar önce yengemle dayımın vardı böyle bi sapığı. dayıma öyle bi laflar ediyordu ki yengenle ilgili... Allah'tan aklı başında insandılar da birbirlerine düşmedi iki karıkoca. o sapık da aynen bunda olduğu gibi adlarını falan biliyordu. sonra nasıl oldu bilmiyorum, polisler tespit etmişler kim olduğunu. normal kendi halinde bi herif, çok yakından olmasa da tanışık oldukları biriymiş. eğlencesine yapmış. özürler diledi onlar da boşverdi zaten.
sıkma canını, her insan rahatlıkla sapıklık yapıyor şu dönemlerde. size zarar vereceğini sanmıyorum. telefondan göz dağı verirsiniz, davaya para harcamak yerine polise bildirirsiniz, tespit ederler kim olduğunu. sonra da yanaşmaz zaten. ödlek olmasa çoktan zarar vermişti size. :)

ben 3 tane farklı numaralardan cincel taciz anlamında beni tanıyorlarmı bilemem ama tanıdığım birinin adını kullanarak rahatsız etmişlerdi.geçen sene bu zamanlar dava açtım.inanki bi defa çağırdılar.sonra tıkyok.umursamadılar bile.sizinkini ne yaparlar allah bilir

1- Sizi telefondan rahatsız eden varsa telefonunuz dinlenmeye alınır ve sizi rahatsız eden kişiyi size söylemezler. Tecrübeyle sabittir çünkü başıma geldi. Kişi tespit edildikten sonra artık iş savcılıktadır.
2- Diyelim ki kişiyi öğrendiniz, 50.000 TL gibi bir tazminatı alamazsınız. Tazminat davalarında, mağdurun kariyeri, şahsi kişiliği, toplumdaki yeri vs. gibi bir çok unsurlar bir arada değerlendirilir. Kaynımı işyerinde hırsızlık yapmakla suçlayan patronuna açtığımız davada çok ama çok komik bir tazminat alabilmiştik. Bugünkü parayla en fazla 1.000 TL dir.
Size fikrim, rahatsız ediliyorsanız savcılığa dilekçe verin gerisini hukuka bırakın.

E arayan kimse iyi ki arayıp sapıklık yapmış, yoksa kimin üstüne yıkacaktınız borcunu Mazallah ...

Önce ne dediğimi anlayın: Adam ağıza alınmayacak küfürler ediyor, hakaretler sayıyor, sizin lügatınızda bunun adı nedir? Benim için en basiti bu bir iğrençliktir. Adamın yaptığı iğrençliği bunlar da ticarete dökme çabasında. Anlaşılmayacak birşey yazmadım, anlamadığınızda anlamadım diye sorun ayıp değil.

elbette davanızı açıp paranızı alın avukat zaten bilgilendirir sizi. Ama borcumuzda vardı böyle bişeyde olmuşken iyi oldu gibi konuşmuşsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…