böyle kayınpeder mi olur ? ben mi abartmışım?

uds

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2013
170
0
16
35
Batman
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ama sürekli takip ettiğim nadir sitelrden biridir bu eve bu sıra evlilik arefesindeyim alışveriş fln malum gelelim asıl konuya
kayınpederim herşeye karışıyor nasıl mı?
eve yatak odası kurulurken tutturdu bu yatak böyle durmasın uzerinde gece ışık olmaz gece yok yatak aynayı görsün o tarafa olmadı o yatak yatak örtünü serdiniz mi yatak odası perdeniz karanlık olmuş ya kayınvalidem olsa gene anlarım ama bunu kayın peder yapıyo

dün alışverişe çıktık fincan seti alıyoruz tutturdu bu denin seeçtiğin güzel değil kir tutar illa bu olsun diye bende yok babacım benim seçtiğim daha hoş dedim satıcı tanıdığıydı adama işaret etti ikimiz dediğide olmadı satıcı başka takım koydu kumam gibi aynı bugun de

dantel takımı alınacak tutturdu bu takım benim içimi kararttı buna bakınca içim sıkıldı dedi tutuurdu kendi istediğini yaptırdı
ya bayanlar benim bildiğim erkekler alışverişe karışmaz ha belki gelir kapıda durur alışveriş bitince girer parayı öder ama adam herşeyimizin içinde :47:

Dantel takımını, fincan takımını onlar mı alıyor ki seninle alışverişe geliyorlar? Adam sıkılmıyor mu ya :)

Benim bildiğim bunlar kızın kendi aldığı çeyizlerdir.

Kumam gibi demissin ya güldüm valla :9:

Bu kadar karismasi normal degil gercekten dantele fincana kadar :27:

Dantel takımını, fincan takımını onlar mı alıyor ki seninle alışverişe geliyorlar? Adam sıkılmıyor mu ya :)

Benim bildiğim bunlar kızın kendi aldığı çeyizlerdir.

biz zaten hepsini aldıkta kayın validen çok pahalı oldukları için günlük kullanıma uygun değil bende alcam dedi :ssz:

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ama sürekli takip ettiğim nadir sitelrden biridir bu eve bu sıra evlilik arefesindeyim alışveriş fln malum gelelim asıl konuya
eve yatak odası kurulurken tutturdu bu yatak böyle durmasın uzerinde gece ışık olmaz gece yok yatak aynayı görsün o tarafa olmadı o yatak yatak örtünü serdiniz mi yatak odası perdeniz karanlık olmuş ya kayınvalidem olsa gene anlarım ama bunu kayın peder yapıyo

dün alışverişe çıktık fincan seti alıyoruz tutturdu bu denin seeçtiğin güzel değil kir tutar illa bu olsun diye bende yok babacım benim seçtiğim daha hoş dedim satıcı tanıdığıydı adama işaret etti ikimiz dediğide olmadı satıcı başka takım koydu kumam gibi aynı bugun de

dantel takımı alınacak tutturdu bu takım benim içimi kararttı buna bakınca içim sıkıldı dedi tutuurdu kendi istediğini yaptırdı
ya bayanlar benim bildiğim erkekler alışverişe karışmaz ha belki gelir kapıda durur alışveriş bitince girer parayı öder ama adam herşeyimizin içinde :47:
Arkadaşım seni korkutmak istemem ama içimden koca bi "ıııyyyyyy" demek geldi.Böyle gitmez cnm bu.Babacım falan diyorsun ya, sen bilirsin ama istersen azıcık beri dur.

Kayınpeder gelmez ki çeyiz alışverişine falan :31:
Ay çekilmez ya o öyle, ben kaynanamı bile götürmedim hiçbir alışverişe. Hatta kendi annemi bile :10:
Özgürce seçim yapmak gibisi var mı yahu :27:

biz zaten hepsini aldıkta kayın validen çok pahalı oldukları için günlük kullanıma uygun değil bende alcam dedi :ssz:

Ya öyle olsa bile kv yanlız git nişanlına bile gerek yok . Ben alışveriş yaparken yanımda erkek olsa acele eder bişe anlamam.Bence sadece kv al yanına.Adama bak iyi sıkılmıyor :)

Arkadaşım seni korkutmak istemem ama içimden koca bi "ıııyyyyyy" demek geldi.Böyle gitmez cnm bu.Babacım falan diyorsun ya, sen bilirsin ama istersen azıcık beri dur.

ya çocuk gibi her yere damlıyor babacımı eşimin yanında diyorum hani ama içimden neler geçiyo bilemezsın neymiş efendim parayı erkek ödermiş indirim olurmuş bunları bahane ediyor geliyor ya gelmede diyemiyorum eşime sorsan ilgileniyo adam diyecek

Ya öyle olsa bile kv yanlız git nişanlına bile gerek yok . Ben alışveriş yaparken yanımda erkek olsa acele eder bişe anlamam.Bence sadece kv al yanına.Adama bak iyi sıkılmıyor :)

ne sıkılması adam zevk alıyor ya eve eşya erleştirmeye gidiyoruz hop oda geliyor artık ben utandım ya ama eşime sorsa ilgili benim babam der :37:

arkadaşım allah sabır versin.ne çekilmez adammış.ne karışıyor ki kadınların işine.alışverişte niye yanınızda.oğluna parayı versin siz alın eksiklerinizi.kullanacağın şeylerin seçimini neolursa olsun kayınbabana bırakmamalısın.nişanlın ne diyor bu işe.söyle uygun bi dille oğlu uyarsın.senin söylemen olmazda.çok şaşırdım bir erkeğin bu kadar herşeye karışmasına.

Kayınpeder gelmez ki çeyiz alışverişine falan :31:
Ay çekilmez ya o öyle, ben kaynanamı bile götürmedim hiçbir alışverişe. Hatta kendi annemi bile :10:
Özgürce seçim yapmak gibisi var mı yahu :27:

ya kayınvalidem karışmıyo zaten kayınpeder saolsun ben bu eşyaları gördüm içim karardı dıyo deli oluyorum

arkadaşım allah sabır versin.ne çekilmez adammış.ne karışıyor ki kadınların işine.alışverişte niye yanınızda.oğluna parayı versin siz alın eksiklerinizi.kullanacağın şeylerin seçimini neolursa olsun kayınbabana bırakmamalısın.nişanlın ne diyor bu işe.söyle uygun bi dille oğlu uyarsın.senin söylemen olmazda.çok şaşırdım bir erkeğin bu kadar herşeye karışmasına.

ya daha önce sorunlaryaşamıştık şimdi söylesem sıkıntı olacak bana diyecekki hayır de sende istediğini al diyecek yada babam ilgileniyo senin herşeyınle diyecek

en sonunda aşime dedimki ben ben cıkıyorum siz babanla kararverin yatağınıza dedim :37:

:9::9::9::9::9::9::9:

Hic denk gelmedim bu kadar karisan bir insana,
dantele kadar karismis adam kendi zamaninda yoktu icinde kaldi herhalde :9:

ay canm bu neymiş ya!! Allah yardımcın olsun bunun hemcinsi çekilmiyor bi de karşı cinsi...!:37:

Ayy neresinden tutsak elimizde kalıcak KP.

Yatak ışık almasın:ilgili adamcaz iyi uyuyun istiyor.
Aynanın karşısına yerleştirmesi: sapık sanırım,fantaziye gel diyorum
Fincanın kir tutması mefhumu: ya cok titiz yada birazdan patlatıcam bombayı az sabır:))
Dantelin içini karartması : VAHİM YA KP 'RİN SANIRIM GİZLİ EŞCİNSEL...

Kocama babama dantel göstersem banane yaa dan başka tepki almam sanırım...
Iyyyk yav ben kadınım dantel sevmem...KP rin DA VİNCİ NİN ŞİFRSİ gibi...Oku oku çöz...

İlgi neymiş yaa adam resmen kendine ev düzüyor...Allah sabır versin:))

herkese iyi akşamllarrrr,

Mesaj sayısını doldurmak için ayrı topikler var. Her konuya iyi akşamlar yazman garip.

Konuya gelince kayınvalide rolü üstlenen bir kayınpederin var sanırım.ne anlar dantelden erkek adam :6:

Back
X