Benim kayınpederimde böyle kadın işlerine karışmayı pek sever.
Ama bence anahtar olayını çözmelisin. Benim kayınpederimde anahtarımı almıştı hastanedeyken gidene kadarda vermedi nerdeyse bir ay. Pat diye girerdi içeriye. Göğsüm açık çocuğu emzirirken görse napcak bilmem.
Ama bidaha yaparsa bilerek toparlanmayıp gördüğünde ortalığı yıkmayı düşünüyorum utansın kendinden.
Bak nasıl sinir oldum şimdi ya böyle bi durumla karşılaşmak istemiyosan evlenmeden önce tedbirini al senin eşyana karışan, çocuğuna bugün ne yediğinize, nereye gittiğinize ,ne zman eve girdiğinize ve daha en küçükten en büyüğe her bir halta karışıcak ona hazırlıklı olda ona göre davran o adama. Eşine tepkini koy.Yada baban konuşsun kayınpederinle biz erkek olarak kadın işine karışmayalım gel dünür boşver falan desin nebiliyim..
Hem daha şimdiden kayınvalidenle sorunların olmuş.
Ben çocuğum yokken o kadar basit gelirdi ki bu konular.
Çocuğun olduğunda daha çok üzülüyosun hatta çocuğunla ilgili konularda fıttırıyosun sinirden.eşya neymiş ki diyosun.
Benimkide ben yarısını vereyim sen yarısını ver demiş köşe takımı almışlar gidip tayin bekliyoduk o zaman eve bi geldim süpriiiizz koltuk bak diye şok oldum benim evime beyeniyolar düşün sinir oluyorum ya düşündükçe. Ama diğer herşeyi eşimle gittik aldık kimseye sormadan.
Neyse..
Her şeyi çöz öyle evlen derim sonradan denmişti bana dersin![]()
nasıl yani zile basmadan sizin evinize mi giriyor anahtarla doğru mu anladım? aynı evde mı yasıyorsunuz evlerınız cok mu yakın bır tuhaf oldum yaa bıraz aydınlatırmısn cnm?