böyle kayınpeder mi olur ? ben mi abartmışım?

Benim kayınpederimde böyle kadın işlerine karışmayı pek sever.

Ama bence anahtar olayını çözmelisin. Benim kayınpederimde anahtarımı almıştı hastanedeyken gidene kadarda vermedi nerdeyse bir ay. Pat diye girerdi içeriye. Göğsüm açık çocuğu emzirirken görse napcak bilmem.
Ama bidaha yaparsa bilerek toparlanmayıp gördüğünde ortalığı yıkmayı düşünüyorum utansın kendinden.
Bak nasıl sinir oldum şimdi ya böyle bi durumla karşılaşmak istemiyosan evlenmeden önce tedbirini al senin eşyana karışan, çocuğuna bugün ne yediğinize, nereye gittiğinize ,ne zman eve girdiğinize ve daha en küçükten en büyüğe her bir halta karışıcak ona hazırlıklı olda ona göre davran o adama. Eşine tepkini koy.Yada baban konuşsun kayınpederinle biz erkek olarak kadın işine karışmayalım gel dünür boşver falan desin nebiliyim..
Hem daha şimdiden kayınvalidenle sorunların olmuş.
Ben çocuğum yokken o kadar basit gelirdi ki bu konular.
Çocuğun olduğunda daha çok üzülüyosun hatta çocuğunla ilgili konularda fıttırıyosun sinirden.eşya neymiş ki diyosun.
Benimkide ben yarısını vereyim sen yarısını ver demiş köşe takımı almışlar gidip tayin bekliyoduk o zaman eve bi geldim süpriiiizz koltuk bak diye şok oldum benim evime beyeniyolar düşün sinir oluyorum ya düşündükçe. Ama diğer herşeyi eşimle gittik aldık kimseye sormadan.

Neyse..
Her şeyi çöz öyle evlen derim sonradan denmişti bana dersin:ssz:

nasıl yani zile basmadan sizin evinize mi giriyor anahtarla doğru mu anladım? aynı evde mı yasıyorsunuz evlerınız cok mu yakın bır tuhaf oldum yaa bıraz aydınlatırmısn cnm?

nasıl yani zile basmadan sizin evinize mi giriyor anahtarla doğru mu anladım? aynı evde mı yasıyorsunuz evlerınız cok mu yakın bır tuhaf oldum yaa bıraz aydınlatırmısn cnm?

Canım biz ayrı şehirlerde yaşıyoruz doğum yaptığımda bizde kaldılar 1 aya yakın. Hastanede yatarken ben anahtarımızı almıştı kayınpederim hani eve giriyim diye doğal olarak. Amma velakin gidene kadarda vermedi.
Zile basıyodu çaat kapıyı açıp haldır huldur giriyodu içeriye..

Canım biz ayrı şehirlerde yaşıyoruz doğum yaptığımda bizde kaldılar 1 aya yakın. Hastanede yatarken ben anahtarımızı almıştı kayınpederim hani eve giriyim diye doğal olarak. Amma velakin gidene kadarda vermedi.
Zile basıyodu çaat kapıyı açıp haldır huldur giriyodu içeriye..

hımm anladım cnm. anlaşılan evi gibi benımsemış kaldıgıı için;)

dur onuda sordu ya geçen hastaneye gittik idrar tahlili vercem elimde idrar bardağını gördü ve sen adetmisin idrarın kanlı gibi dedi:52::52::52: sanane benim idrarımdan arkadaş

bunu eşinize söylediniz mi haberi var mı bu muhabbetten? kayınvalıdenızın falan?

kayınbaban tam bi komedı :1:diyecek bişey bulamadım en cadı kaynanayı bile sollayacak cinsten :42:

Kayınpeder gelmez ki çeyiz alışverişine falan :31:
Ay çekilmez ya o öyle, ben kaynanamı bile götürmedim hiçbir alışverişe. Hatta kendi annemi bile :10:
Özgürce seçim yapmak gibisi var mı yahu :27:

aynen bende sadece gelebilirse evlenecegim kişiyle giderimm en güzeli yani :)

bende sadece eşimle gittim tüm çeyiz alışverişlerimize sadece nişanımızda baya kalabalık gitmiştim ve hiç memnun kalmadım oda son oldu zaten:18:

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ama sürekli takip ettiğim nadir sitelrden biridir bu eve bu sıra evlilik arefesindeyim alışveriş fln malum gelelim asıl konuya
kayınpederim herşeye karışıyor nasıl mı?
eve yatak odası kurulurken tutturdu bu yatak böyle durmasın uzerinde gece ışık olmaz gece yok yatak aynayı görsün o tarafa olmadı o yatak yatak örtünü serdiniz mi yatak odası perdeniz karanlık olmuş ya kayınvalidem olsa gene anlarım ama bunu kayın peder yapıyo

dün alışverişe çıktık fincan seti alıyoruz tutturdu bu denin seeçtiğin güzel değil kir tutar illa bu olsun diye bende yok babacım benim seçtiğim daha hoş dedim satıcı tanıdığıydı adama işaret etti ikimiz dediğide olmadı satıcı başka takım koydu kumam gibi aynı bugun de

dantel takımı alınacak tutturdu bu takım benim içimi kararttı buna bakınca içim sıkıldı dedi tutuurdu kendi istediğini yaptırdı
ya bayanlar benim bildiğim erkekler alışverişe karışmaz ha belki gelir kapıda durur alışveriş bitince girer parayı öder ama adam herşeyimizin içinde :47:

valla işin zor ama bu konuyu aşacak olan nişanlın sonuçta onun ailesi ve en iyi iletişimi onlar kurabilir.zaten sen babacım diyee hitap ederek kibarlığını ortaya koymuşsun.ben olsam öle davranamazdım herhalde yine çok sabırlıymışsın :1:

Back
X