böyle kaynanalık, görümcelik mi olurrr

tuuba89

şükürler olsun Rabbim
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2008
1.239
246
648
36
ya en başından beri kaynanam olsun görümcem olsun konuşma tarzları , sohbetleri hiç hoşuma gitmiyordu.
ancak yine de yapma tuğba öyle düşünme tuğba, şöyle kadın, böyle kadın deyip kendimi ona ısıtmaya çalışıyordum.
ama zaman geçtikçe daha bi gıcık olmaya başladım her ikisine de, artı kayınpederime de.
ya arkadaş nişanı zorla yapmışsın, isteyip istmediklerini bilemem ama onlar zamanı değil şimdi demişlerdi, nişanlımın ısrarları ve zorlamalarıyla olmuştu.
nişanıma bi misafir gibi geldiler, gittiler.
ne gelmeler ne gitmeler, ne aramalar ne sormalar.
kayınpederim beni dışarda görse göz ucuyla bakıp başka tarafa dönmesi..
daha neler nelerr..

neyse gelelim şimdiki konuya.
bugün beni arıyor görümcem, ben uyuyordum gece geç yatmıştım.
aradı baya mesaj falan attı..
yarın yufka açıcaklarmış sende gel yardım et diyor banaa.
ya gel de art niyet düşünme arkadaş.
arayıp sorma ama işin düşünce gel yardım et.
var mı böyle bişey.
ben mi yanlış düşünüyorum anlamyıorum kii..
daha önceden de - ev yaptırıyorlar ev bitince çağırcam seni yardım edersin bize demişti kaynanam

Şimdiye kadar sana yabancı gibi davrandılarsa,şimdide onlara karşı yabancıymış gibi davranma sırası sende.

tek derdin, tek sıkıntın bu olsun cnm yaa...takma kafana, canın nasıl istiosa öle davran.. paşa gönlün bilir...

Son düzenleme:
bence kıssasa kıssas yapma derım..eger bıraraya geldıgınızde kısılıgıne soz gelmıyorsa belden asagı vurmaları yoksa ımaları yoksa gıt yardım et derım polıtık olmak lazım bıraz esının gozunde degerın artar bence...eşinde anlar gunun bırınde....merak etme..ben bole yapmaya karar verdım..bende anlasamam banada yabancı gbıler ...esımlede anlasamıyoruzda...ben genede aılesının yanına gdıcem esımle..eger oglunu gorecekse benıde gormek zorunda bız evlıyız cunku nereye gderse gıtsın benımle gder...oglunu sevıyorsa benıde sevmek zorunda....kii ben 5sene sonrasında bu kaararı aldım daha yenı yanı....kadınlar alttan almadıkca evlılık yururmuyor canım....yuvayı dişi kuş yapıyor bosver sen gıt yardım et kımın kıme muhtac olacagı hıc bellı olmaz kaynanalar bırazda bunu dusnse keske..bgun sana el kızı muamelesı yapan gorumcen ve annesı yakında kendı kızına el kızı muamelesı yapıldıgında ne yapar acaba....demem okı onlar yaptıgından utansın...hatasının farkına varır merak etme ama yuzune gelıpde soleyemes hıcbızaman..gururruna yedıremez merak etme...

Son düzenleme:
ben çıkarcı olan insanlara karşı tavrımı alırdım.
öncesinde de lafımı esirgemezdim.
ama eşinizi karşınıza almadan, durumu açıklayarak ne anladığınızı anlatın.

canım ben seni çok iyi anlıyorum sanki benim kaynanam ve görümcemden bahsediyosun:) işleri düşünce benden iyisi olmaz... ama sen genede git yardım et ellerine koz verme..eşinide doldururlar yoksa sana karşı

canım nişanlını gerçekten seviyorsan ve bu işi ömür boyu götürmeyi istiyorsan bu durumu kabulleneceksin. canın yapmak istemiyorsa yapma ama ikilemde kalıyorsan da nişanlınla paylaş . neden paylaş :bu ve bu gibi konularda arkanda durup durup durmadığını gör; gör ki gittim beni ezdiler, gitmedim nişanlımı doldurup bana düşman edecekler ikileminde kalma. bunlar evli olan her insanın başına geliyor . bana da oldu hiiiç yapmadım çünkü eşim arkamdaydı. ama onlardan da bana yardım etmelerini beklemedim.

nişanlımla konuştum , gülmekten başka bişey yapmadı :1: o da ailesini biliyor.. asla onların dolduruşuna gelmez, doldurmaya kalkışsalar bile..
gitmeyi de düşünmüyorum. onlara da söyledim zaten işimiz var evde temizlik yapacaz die, ki doğru da zaten evin mutfağını yaptırıyor ev sahibi, bizde sıkıntı içindeyiz..

Back
X