- 18 Şubat 2017
- 3.860
- 4.814
- 133
Merhaba arkadaşlar size birsey danismak istiyorum. Nişanlıyım. Nisanin son haftasi düğünüm var bugün perde alışverişi yaptık. Kv annem ben gittik. Kv nin isteği ile bizim tüm hazırlıklar kız tarafı erkek tarafı diye ayrıldı. Kv özellikle böyle olmasi icin nişanlimin ve ailemin yaninda konuştu. Bizim buralarda perdeler tamamiyle erkek tarafina aittir. Fakat isteyen yatak odasi perdesini de alır. Çoğu arkadaşım yatak odasi perdesini bile almadi. Annem kizim hepsini almasinlar yatak odasinin perdesini biz alalim dedi. Neyse perdeleri sectim odemeye geldik annem yatak odasini ben odeyecem dedi. Kv yatak odasini mi odeyeceksiniz dedi. Annemde evet dedi size yuk olmasin dedi. Ben disari ciktim o ara. Anneme laf sokmus artik aklindaki yari yariya mi bolusmekti bilmiyorum. Ben perdeyi secerkende (durumlari oldukca iyi, ben sade düğün istememe ragmen yemekli dugun yapacaklar) dedim bizde nisanlimla yardim edebiliriz size dedim. Benim kv zaten sorunlu sacma sapan baskici baskin bir karakter. Annem cok üzüldü. Daha oncede yasadiklarimizdan dolayi zaten kv ye mesafeliydi. Ben annemlerin aldiklarinin dışında 15 bin masraf sadece kendim yaptım. Misafir odasini onlar aldi. Oturma odami ve yatak odami biz aldik. Bulasik makinesi firin aldik. Soyledigim 15 bin bunlarin dışında harcadigim seyler. Sacma sapan misafir odanızin halisini alirim gerisine de karismam dedi durup dururken bana. Iyi de ben zaten ondan birsey beklemedim ki kendi kendisine degisim triplere giriyor okadar soğudum ki. Nisanlima dedim ki ben en basindan beri herseyi kendimiz yapacaz diye dusunmemis miydim dedim ben ailenden ne istedim ne bekledim dedim. O da haklisin dedi. Ama sindiremiyorum ben yine takmamaya çalışıyordum ama benim anneme laf sokmasi hele de baskalarinin yaninda terbiyesizlik. Neyse uzun oldu kizlar icimi doktum teşekkür ederim.