- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Yaa akrabalarimi falan hic sevmiyorum o yuzden.Ben zaten evlilik istemiyom ama boyle demesine takildimBoşver kendi evlensin, varoş kültürsüz amca kızı. Seni kötülemiş de ne olmuş, sen adını da değiştirirsin, memleketini de florida yaparsın ohh kıskançlıktan çatlarlar.
Adim çok eski sevmiyorum.Yani beni kotuleyerek mi iyilik istemisNe iyiliği istemiş ki amca kızı?
Adınız eskiyse neyine özenmişler?
Doğum yeri değiştirilemez diye biliyorum.
Yaa akrabalarimi falan hic sevmiyorum o yuzden.Ben zaten evlilik istemiyom ama boyle demesine takildim
Yok oyle demedi de.ben boyle dedim dedi.bende guzel kotulemissin dedim.Herseyde iyiliginizi istiyorum diyoda"Senin iyiliğin için öyle dedim"
Mi dedi...
Anlaşıldım mı?
Yasadigim yer yapmak istiyorumAman nasibinde varsa kimse engelleyemez. Bana da ablam benzerini yapmıştı. Kötülükleri kendilerine döner ancak. Memleketi neresi yapacaksın?
Herseyde yalan soyluyo.Kac yere borcu var odemez.Herseyde yalan soyler ama bunda dogruyu soylemis.dogruyuda soylememis aslinda.Sinir oldum ona ya.Ben zaten hayir dicektim istemiycektim ama o niye boyle demisböyle mi iyilik istenir deyince insan iyilik istemiş birisi ama çok kaba şekilde istemiş filan gibi bir şey algılıyor,bekliyor
haklı olarak:))))
Saçmalamış amca kızı.Yok oyle demedi de.ben boyle dedim dedi.bende guzel kotulemissin dedim.Herseyde iyiliginizi istiyorum diyoda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?