Boyle mi olacaktik ? Hersey bosuna yasandi :(

Sevgilim benim yanımda ağlasa ondan soğumaz aksine duygularını benimle paylaşacak kadar yakın bulduğu için sevinirdim. Ayrıca öğrenciyse çalışmak zorunda değil sırf siz çalışıyorsunuz diye. Sevseydiniz ayrılmazdınız adamdan ağlıyor diye, sizinkisi takıntı, hırs, sıkıntı...

canım sen sağlıklı karar vermemissin ayrılırken hala onu kıskandıgına göre içinde birseyler belliki ve sana karşı bakımlı görünüp işe başlaması senin ilgini cekip pişman ettirmek.

cimrilik huyu değişmez..seninkinin dışı değişmiş olabilir ama huyu aynıdır.hem durumumuz yok deyip çalışmaması da tuhaf evet..amaaan daha çok uzun zaman var önünde gayretli, efendi, birisini de bulursun.zaman ver kendine..

cimrilik huyu değişmez..seninkinin dışı değişmiş olabilir ama huyu aynıdır.hem durumumuz yok deyip çalışmaması da tuhaf evet..amaaan daha çok uzun zaman var önünde gayretli, efendi, birisini de bulursun.zaman ver kendine..

Cok mutsuzumm cokk aglicam az sonra tutuyorum kendimi. Evet iyi yonleri de var ama.sogutacak kotu yonleri de. Artik unutmus beni ki msj atmiyor . Bi aydr atmiyordu zaten. Ayrilirken aglayan seni unutamam diyen o muydu yoksa unutmadi da oyle mi gozukuyor. Hadi unutmadi diyelim barisacakmiyim sanki onunla.ne degisecek keske gormeseydim herhafta ayni seyleri mi yasayacagim oysa az da olsa unutmustum okul acilinca boyle olacagi belliydi :(

cnm onu gormemeye calıs.. yada gormemezlıkten gel.. ıcınde azda olsa yara varmıs ve gordukce ozlemın kabarmıs.. gorursende kafanı cevır. eski sevgılıden arkadas olmaz..

O kadar mutsuzum ki biliyorum.o yaz basinda dibe vurmusken bn daha iyiydim. Ama bn keyfimden birakip oyun oynamadim gercektem sogumustum onu kandirmak istemedim uygun degiliz diye dusunuyordum . Onun hayalleri var yurtdisinda yuksek lisans gibi bunlara engel olmak istemedim yada birgun bni birakip gideceginden korktum.. Simdi ise cok aci cekmeye basladim.iki gundue berbat haldeyim ne ders dinleyebiliyorum ne yedigimden tat aliyorum aptal bi haldeyim... Benim.icin aglarken.bu kadar kisa surede unutmasi soke etti sanirim rol mu yapiyor onu da bilmiyorm ama.mesaj atmadi gorduktem sonra bile demekki kafasinda bitirmis . Aptalim ne istedigimi bilmiyorum resmen ne hadi gel barisalim diyebilirim emin olmadigim icin ne de yerimde durabiliyorum .. :(((

Back
X