Böyle olan varmı acil!!!!!

brcsrtc

Allahım sana emanetiz..
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2009
208
3
96
46
İstanbul
7 Haftalık hamileyim ve progestan kullanıyorum..Progestan mide bulantısı yapıyormuş ve banada yaptı ama hamileliktenmi haptanmı midem bulandı bilemiyorum..Bu sabaha kadar midem bulanıyordu ama kesildi.Ve çok korkuyorum birşeymi oldu diye..İlk hamileliğimde mide bulantım aniden kesilmişti ve kürtajla sonuçlandı..Alahım ne olur bu bebeğimi bana bağışla..Böyle aniden kesilen ama herşey yolunda giden varmı aranızda ne olur cevap yazın..

canım bende ilk bebeğimde başından sonuna kadar progestan kullandım.6. haftadan başlayıp, yaklaşık 3. aya kadar mide bulantım devam etti. ama progestanı doğuma kadar içtim. yani eğer ilaçtan midem bulanmış olsaydı sonuna kadar bulanırdı. Şuan yine hamileyim. yine 6. haftada mide bulantım başladı. progestana , bundada 8. haftada başladım. bulantım 10. haftada pat diye kesildi. ama 4-5 gün sonra dr. a gittim bebeğim iyi çok şükür. hamileliğin bitene kadar miden bulanacak değil ya, elbette birgün bitecek. niye hemen kötü düşünüyorsun. hem içini rahatlatacaksa birşey daha söyleyim. Allah korusun , eğer bebeğine bişey olmuş olsa bile, hamilelik hormonları anında vücuttan atılmıyor ki, pat diye mide bulantın geçsin. yani onun geçeceği varmış. hiç üzülme sevin bence. aslında seni çok iyi anlıyorum, bende düşükten sonra herşeyi kafamda kurup kurup duruyordum.ama hiç bişey olmaz Allahın izniyle. bukadar da merak ediyorsan kontrole git, bak bebişine için rahatlasın. umarım karışık anlatmamışımdır...

ınşallah bendede herşey yolundadır..O kadar huzursuzumki beni ancak bunu yaşayan anlar..Bugün doktorumu arıcam..Gel derse gidicem..ınşallah Allahım herşey yolundadır..

Allah yardım etsin cnm.biz her ay olmayan ama oldugunu varsaydıgımız bebegimizi kaybediyoruz.belki hayal ürünü ama ben öyle hissediyorum her ay.hamileymiş gibi ve adet olunca büyük bir hayal kırıklıgı.senin ümitlerin hiç solmasın hayırlısıyla bebegine kavuş insaallah.

Amin inşallah..İnşallah sende ve senin gibi tüm isteyenlerede Allahım sağlıklı bebekler versin sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin Yarabbim..

Çok şükür Allahıma herşey yolunda sadece biraz lekelenme var..Rahimde az bir kanama gözüküyor..Dinlenmem gerekiyormuş..Allahım sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin bebeğimi inşallah..Herkese nasip etsin inşallah..

--------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------
insaalah bir seyin yoktur canım fakat bende aynı problemi yaşıyorum pregestan kullanıyorum hiç bulantım yok 6+3

Ya bünyeye göre değişiyor herhalde..Benim ara ara oluyor bulantım ama çok az..Ben çok fazla pipirikli birisiyim..Şimdide göğüslerimin az acımasına taktım:))Ay şu zaman biran önce geçsede bebeğimi sağlıkla kucağıma alsam yoksa çıldırıcam galiba..

Canım ben de 6 haftalık hamileyim senin ki gibi az da olsa lekelenmelerim var.Progestan içiyorum hem de 200 mg olanlardan .ılaç beni çokkkkk uyutuyor mide bulantım yok denecek kadar az.
ılaca ne zaman başladın,lekelenmelerin devam ediyor mu?
Sen ilacı ağızdan mı alıyorsun cnm?Bir arkadaşım ilaç çok uyuttuğu için vajinadan aldığını söyledi.

Bu arada ultrasonda bebişi gördünüzmü benim ki görünmüyor,bu cuma tekrar gideceğim

Canım ben de 6 haftalık hamileyim senin ki gibi az da olsa lekelenmelerim var.Progestan içiyorum hem de 200 mg olanlardan .İlaç beni çokkkkk uyutuyor mide bulantım yok denecek kadar az.
İlaca ne zaman başladın,lekelenmelerin devam ediyor mu?
Sen ilacı ağızdan mı alıyorsun cnm?Bir arkadaşım ilaç çok uyuttuğu için vajinadan aldığını söyledi.

Bu arada ultrasonda bebişi gördünüzmü benim ki görünmüyor,bu cuma tekrar gideceğim

Canım bende progestan 200 ü kullanıyorum ağızdan hemde 1 aydır..İlaç benide uyutuyor..Çok sersemletiyor..Lekelenmelerim azaldı ama daha iç dedi doktorum..Bazı bebekler daha geç görünebilirler iyi düşün canım rahat ol..Zaten görmüş olan lazım bu cuma doktora gidicem demişsin gitmişsindir..İnşallah iyi haberler almışsındır..

Back
X