canım bende ilk bebeğimde başından sonuna kadar progestan kullandım.6. haftadan başlayıp, yaklaşık 3. aya kadar mide bulantım devam etti. ama progestanı doğuma kadar içtim. yani eğer ilaçtan midem bulanmış olsaydı sonuna kadar bulanırdı. Şuan yine hamileyim. yine 6. haftada mide bulantım başladı. progestana , bundada 8. haftada başladım. bulantım 10. haftada pat diye kesildi. ama 4-5 gün sonra dr. a gittim bebeğim iyi çok şükür. hamileliğin bitene kadar miden bulanacak değil ya, elbette birgün bitecek. niye hemen kötü düşünüyorsun. hem içini rahatlatacaksa birşey daha söyleyim. Allah korusun , eğer bebeğine bişey olmuş olsa bile, hamilelik hormonları anında vücuttan atılmıyor ki, pat diye mide bulantın geçsin. yani onun geçeceği varmış. hiç üzülme sevin bence. aslında seni çok iyi anlıyorum, bende düşükten sonra herşeyi kafamda kurup kurup duruyordum.ama hiç bişey olmaz Allahın izniyle. bukadar da merak ediyorsan kontrole git, bak bebişine için rahatlasın. umarım karışık anlatmamışımdır...