BÖYLE OLAN VARMI BAKAR MISINIIIZ

melikesolmaz50

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2023
9
0
1
23
Bugün test yaptım negatif çıktı adetim 11 gün gecikti testte negatif çıkınca cevremdekiler hamile değilsin KAN VERMENE gerek yok bence dediler sizde böyle yaşayan varmı Kan vermeli miyim hanımlar

Son düzenleme:
Kan testi mi negatif çıktı? Gebelik önce kana sonra idrara geçiyor, kanda negatifi gördüyseniz idrar yapmanıza gerek yok pek

Hamilelik idrarda çıkmaz kanda çıkar. Yani evdeki testler idrarla yapılır o ayrı ama hastane kana bakar. Gebelik testinde çıkmadıysa yüksek ihtimalle yoktur ama yinede kan verin isterseniz net sonuç çıkar.

Kan testi mi negatif çıktı? Gebelik önce kana sonra idrara geçiyor, kanda negatifi gördüyseniz idrar yapmanıza gerek yok pek
öncelikle cevapladıgınız ıcın teşekkür ederim yanlış yazmışım soruyu evde kendim gebelik testi yaptım tek cizgi cıktı negatif yani adetim de 11 gün gecikti cıkması lazımdı ama negatif cıktı kan vermeye gerek varmı acaba

Hamilelik idrarda çıkmaz kanda çıkar. Yani evdeki testler idrarla yapılır o ayrı ama hastane kana bakar. Gebelik testinde çıkmadıysa yüksek ihtimalle yoktur ama yinede kan verin isterseniz net sonuç çıkar.
Öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim soruyu Yanlış yazmışım 11 gün gecti adetimden evde kendin eczaneden alıp gebelik testi yaptım yani tek cizgi çıktı negatif sizce kan vermeli miyim peki

öncelikle cevapladıgınız ıcın teşekkür ederim evde kendim gebelik testi yaptım tek cizgi cıktı negatif yani adetim de 11 gün gecikti cıkması lazımdı ama negatif cıktı kan vermeye gerek varmı acaba
11 gün uzun bir süre bence kan vermekten ziyade doktora gitmek daha iyi

Öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim soruyu Yanlış yazmışım 11 gün gecti adetimden evde kendin eczaneden alıp gebelik testi yaptım yani tek cizgi çıktı negatif sizce kan vermeli miyim peki
Gerek yok yüksek ihtimalle negatiftir biraz daha bekleyip gecikmenin sebebini anlamak için doktora gidebilirsiniz.

Back
X