• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle olmak istemiyorum

Needforspeed1

Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2014
5
0
6
İstanbul
Arkadaşlar ben 19 yaşındayım ve çok çirkinim, eğri büyük bir burun , kapakları aşağıya doğru gözler, öyle ki eyeliner çeksem üst kapağa bulaşıyor , incecik dudak varla yok arası hele üst dudak yok gibi bir şey dişler ufacık pirinç kadar. Herhalde gördüğüm en kötü yüzü her aynaya baktığımda görüyorum. Tüm kusurlarlarımı estetik yaptırmak istesem ailem izin vermez malum binlerce liradan bahsediyoruz. Öğrenciyim şu an ,kendi paramı kazandığımda estetik olayım desem 4 yıl okul 1-2 yıl da iş kurma vs olsa nerden baksanız 25 yaşında olacağım ve o zamana kadar aynaya baktığım kişiden nefret mi edeceğim?

Bence buyuk ihtimal abartiyorsundur.
Ne demek gordugum en cirkin yuz.
Benim de dudaklarim cok ince, burnum hokka gibi kalkik bi burun degil ama ben kendimi boyle seviyorum. Bi ara dusunmustum dudaklarimi dolgunlastirsam mi diye de Adnan hocanin kediciklerine donerim diye korkuyorum:27:

Arkadaşlar ben 19 yaşındayım ve çok çirkinim, eğri büyük bir burun , kapakları aşağıya doğru gözler, öyle ki eyeliner çeksem üst kapağa bulaşıyor , incecik dudak varla yok arası hele üst dudak yok gibi bir şey dişler ufacık pirinç kadar. Herhalde gördüğüm en kötü yüzü her aynaya baktığımda görüyorum. Tüm kusurlarlarımı estetik yaptırmak istesem ailem izin vermez malum binlerce liradan bahsediyoruz. Öğrenciyim şu an ,kendi paramı kazandığımda estetik olayım desem 4 yıl okul 1-2 yıl da iş kurma vs olsa nerden baksanız 25 yaşında olacağım ve o zamana kadar aynaya baktığım kişiden nefret mi edeceğim?

makyajla bir çok şey düzeltilebilir canım. burnunu daha küçük, dudaklarını daha kalın göstermen mümkün.

bir de insan kendine daha eleştirel bakabiliyor. en kötü yüz falan diye bahsetme kendinden:20:

kendini sevmeyi, estetik olmasan bile kabullenmeyi öğrenmelisin.

ne yapabilirsin? saçını hoş bir renge boyatabilirsin, fiziğine dikkat edersin, hoş giyinirsin, güzel bir makyajla gayet de hoş olursun.

hiç nefret etme kendinden. ten rengin şaç rengin ne? boyun kilon nasıl?

Kendini sevmeye başla hiç kimse kusursuz değil . Benimde goguslerim küçük burnum büyük bende estetik olmak istiyorum ama estetiği kendimden şikayet ettiğim için değil daha da güzel olmak için istiyorum bu şeyler insanı çirkin yapmaz allah herkese bi güzellik vermiş estetik olsam da olmasam da memnunum halimden . Çirkinim dediğin şeyleri makyajla gecirebilirsin bir sürü video var onları izle derim ve kendine guvenmeye başla . Mankenlere bak hangisi kusursuz o kadar estetiğe rağmen ? Kendine böyle işkence edip vücudunu çöktürme

abatma kuzum yaaa

bugüne kadar güzel olduğunu söyleyen oldumu olmadımı

çıkma tekifi aldınmı

yani bence

ergenlik mükemmeliyetçiliği yapıyorsun

eminim kadı kızı kusurların vardır

Açıkçası bu yaşımda kat kat boya sürüp badana yapılmış yüzle çıkmak istemiyorum dışarı. Boyum 1.68 kilom 55 . Göğüslerim küçük , basenler var geniş ama bunlar değil benim sorunum. Benim sorunum yüzüm

Yüzüne tonlarca boya sürmene gerek. Biraz olsun renklendirecek,aynaya baktığında hoş duracak hafif bir makyaj yapsan kurtarır. Ben anlattığın kadar kötü olduğunu düşünmüyorum suratının, bence sen biraz abartıyorsun kendinle biraz barışık olsan,biraz da bur da söylenen önerileri dinlesen hiç bir sorunun kalmaz. Bu düşünceler özgüvenini de zedeler ki bu daha vahim.

Bence buyuk ihtimal abartiyorsundur.
Ne demek gordugum en cirkin yuz.
Benim de dudaklarim cok ince, burnum hokka gibi kalkik bi burun degil ama ben kendimi boyle seviyorum. Bi ara dusunmustum dudaklarimi dolgunlastirsam mi diye de Adnan hocanin kediciklerine donerim diye korkuyorum:27:

:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

Sen kendine çirkin dersen, insanlar da sana her turlu hakareti yapar ;) kendine güven hangimiz bakımsızken güzeliz ki. Bakım her zaman kurtarır aman ben zaten çirkinim diyerek salma kendini Allah hepimizi çok özel yaratmış.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim oncelikle sandigin kadar cirkin oldugunu zannetmiyorum, insan kendine gelince cok abartiyor, elestirel gozle bakiyor. Hadi diyelim ki oyle hissediyorsun, yapacagin sey diger ozelliklerini on plana cikarmak. Mesela sporla, diyetle fizigini olabileceginin en iyi noktasina getir, kendine guzel, havali bir giyim tarzi belirle. Sana en cok yakisacak sac ve makyaj stilini bul, hatta gucunun yettigi bir yerde profesyonel bir makyozden yardim iste begenmedigin yerlerini en iyi gosterebilecek makyaj hileleri icin. Son olarak da sunu soyleyim, asik suratla dolasma asla, hep gulumse. Inan gulumsemek de insani makyaj kadar degistirebiliyor. Butun bunlari yap, zamanla da para biriktirip ufak tefek duzeltmelere baslarsin.

Abartmıssın biraz, herkesin kusuru var ve herkes kendine kızıyor.
Bende kendimi çok eleştiririm ama napayım Allah böyle yaratmış.
İnce dudağı sevenler var, boyunda maşallahh selvi.
Düşük kaşı da merak etme benimde öyle altına beyaz far sür eyeliner çekmeden bulaşmaz üste;)

[video=youtube;1oAeyeh_qKk]http://www.youtube.com/watch?v=1oAeyeh_qKk[/video]

izlemeni tavsiye ederim:34:

Makyaj asla her şeyi kapatmaz. Bu ancak züğürt tesellisidir. Makyaj altyapı gerektirir biraz. Güzelliğin en büyük ölçütü kafatası şeklidir. Yüzün güzelliğini büyük oranda belirler bu. Kafan yamuksa yapacak bir şey yok. Ha kafan şekilli, yüz kemiklerin de uygunsa (kaba kemikli suratın yoksa) birkaç estetikle daha iyi olabilirsin.

Sürat düm düz iniyor ne elmacık kemiği ne başka bir şey, bu da mimikleri engelliyor

O videoyu da izledim biliyorum , be bileyim teselli etmiyor böyle şeyler

Son düzenleme:
Back
X